Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste multiroom audio streamer

De Yamaha WXC-50 Music Cast netwerkstreamer is als beste audio streamer uit de test gekomen. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste muziekstreamer voor het netwerk.

Yamaha maakt het beste multiroom audio streamer volgens een deskundige jury bestaande uit de experts van 53 elektronica- en HiFi-tijdschriften uit 25 landen. Deze hebben de Yamaha WXC-50 MusicCast getest als beste multiroom netwerk speler.


De Yamaha WXC-50 MusicCast won de EISA Award  en liet daarbij onder andere audio netwerk spelers van Sonos, JBL en Bose achter zich.

Met de Yamaha WXC-50 maak je van een bestaand audiosysteem een netwerk audio-systeem. Deze beste audiostreamer ontvangt draadloos audio van je lokale netwerk, bijvoorbeeld Spotify, AirPlay en de Bluetooth-stream van je smartphone, en stuurt deze door naar je bestaande audiosysteem. 

Ook kun je al deze muziek draadloos doorsturen naar MusicCast apparatuur elders in huis. Met de Yamaha WXC-50 is zodoende de basis van een multiroom audio systeem.

Beste netwerk audio speler: Yamaha WXC-50 MusicCast

Het is vooral de veelzijdigheid van deze audio-streamer die hem de EISA Award voor beste audio netwerk speler opleverde. Je kunt de WXC-50 gebruiken als stand-alone streamer, maar ook als DAC / voorversterker.

Met het smart MusicCast-netwerksysteem van Yamaha stuur je muziek door het hele huis. Met een app op je telefoon regel je welke muziek je in welke kamer wilt horen. Alle populaire muziek streaming diensten worden ondersteund (bijv.
Spotify, Napster ,Juke en Qobuz) evenals veel verschillende audio-formaten en natuurlijk internet-radio. Ook kun je de muziek van een usb-stick door het hele huis streamen met deze beste audio streamer uit de test.

Verder is de Yamaha WXC-50 MusicCast een compact apparaatje wat daardoor onopvallend te plaatsen is. Niet alleen Bluetooth en WiFi worden ondersteund, via Airplay wordt er tevens muziek van Apple-apparatuur gestreamd.Dit alles maakt deze beste audio netwerk streamer van (winnaar EISA Award 2017/2018) tot een betaalbare basis van een veelzijdig multiroom geluidssysteem. Kijk bij de beste en goedkoopste aanbieders van de Yamaha WXC-50 MusicCast op Beste audio multiroom systeem kopen. Je vindt daar ook de top 10 van multiroom audiosystemen.

Zie ook:


Foto's: Yamaha


Onderwerp:
De EISA Award voor beste multiroom audio streamer 2017/2018 was voor de Yamaha MusicCast, die nog steeds tot de beste audiostreamers behoort. Hierboven meer informatie over deze beste autostreamer waarmee je audio over je netwerk kunt streamen.