Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schuurmachine grote oppervlakken (vloeren, muren, plafonds)

Redactie     16:34    

Na de beste schuurmachines voor hoeken en randen, en de beste schuurmachines voor vlakke delen zoals bijvoorbeeld deuren kijken we dit maar naar de beste schuurmachine voor muren, vloeren en plafonds. Het echt grote schuurwerk!


Twee apparaten zijn als beste schuurmachine voor grote oppervlakken getest. 1 voor de professional en 1 voor de klusser.


Experts on het gebied van schuurmachines kozen onderstaande twee schuurmachines als beste schuurmachines voor grote oppervlakken. Kijk op Beste Schuurmachine Kopen voor de prijzen en andere informatie.

Beste schuurmachine grote oppervlakken (professional): Bosch PBS 75 AE

Deze Bosch bandschuurmachine is een echte krachtpatser met zijn 750 watt motor en traploze toerentalinstelling. Hiermee kun je vloeren, muren en plafonds probleemloos te lijf. Ook kun je hem via de meegeleverde houder ondersteboven op je werkbank plaatsen. Handig!


Door de rechthoekige vorm van de schuurzool kun je heel precies langs plinten en muren schuren en dankzij de opvangbak blijft alles netjes. Je kunt ook een stofzuiger op deze beste schuurmachine voor het zware werk aansluiten.

Alleen jammer dat het snoer met 2 meter wat kort is. Daarom is een verlengsnoer vaak nodig.Kijk bij het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen voor de actuele prijs.


Beste schuurmachine grote oppervlakken (klusser): Powerplus langnek schuurmachine

Voor thuisgebruik kiezen de deskundigen voor de Powerplus langnek schuurmachine hoewel deze niet heel veel goedkoper is.

Dit is echter een heel ander soort schuurmachine, met zijn telescopische steel die je tot wel 1 meter 70 kunt uitschuiven. Dit is natuurlijk erg handig bij het schuren van plafonds, hoge muren en vloeren.

Met de relatief grote ronde zool en de 710 watt motor gaat het schuren snel en makkelijk. Deze beste schuurmachine beschikt niet over een opvangbak voor het stof maar je sluit er heel makkelijk een stofzuigerslang op aan.


Dit is een heel goede en heel gebruiksvriendelijke schuurmachine voor plafonds, vloeren en muren. Een echte aanrader.

Kijk voor de laagste actuele prijs bij het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen. Daar staan nog veel meer goede schuurmachines.


Zie ook: Meer testen schuurmachines


Onderwerpen:
Beste schuurmachines grote oppervlakken, vloeren, beste schuurmachine plafond, muur, vloer, beste langnek schuurmachine test, beste bandschuurmachine test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.