Beste schuurmachine grote oppervlakken (vloeren, muren, plafonds)

De beste schuurmachine voor muren, vloer, plafond en andere grote oppervlakken. De schuurmachines uit de test voor professional en klusser.

Na de beste schuurmachines voor hoeken en randen, en de beste schuurmachines voor vlakke delen zoals bijvoorbeeld deuren kijken we dit maar naar de beste schuurmachine voor muren, vloeren en plafonds. Het echt grote schuurwerk!


Twee schuurmachines zijn als beste schuurmachine voor grote oppervlakken getest. Een beste bandschuurmachine voor de professional en een beste langnek schuurmachine voor de klusser. Twee beste schuurmachines voor het schuren van vloer, plafond, muur en andere grote oppervlakken.


Experts op het gebied van schuurmachines kozen onderstaande twee schuurmachines als beste schuurmachines voor grote oppervlakken. Op Beste Schuurmachine Kopen zijn nog veel meer goede schuurmachines te vinden, plus aanbiedingen van deze schuurmachines bij de beste winkels. Kijk daar voor alle prijzen en andere informatie.

Beste schuurmachine grote oppervlakken (professional): Bosch PBS 75 AE

Deze Bosch bandschuurmachine is een echte krachtpatser met zijn 750 watt motor en traploze toerentalinstelling. Hiermee kun je vloeren, muren en plafonds probleemloos te lijf. Ook kun je deze band schuurmachine  via de meegeleverde houder ondersteboven op je werkbank plaatsen. Handig!


Bosch band schuurmachine voor vloer, muur, plafond en grote oppervlakken

Bosch band schuurmachine voor vloer, muur, plafond en grote oppervlakken


Door de rechthoekige vorm van de schuurzool kun je heel precies langs plinten en muren schuren en dankzij de opvangbak blijft alles netjes. Je kunt ook een stofzuiger op deze beste schuurmachine voor het zware werk aansluiten.

Alleen jammer dat het snoer met 2 meter wat kort is. Daarom is bij deze bandschuurmachine vaak een verlengsnoer  nodig.Kijk bij het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen voor de actuele prijs.


Beste schuurmachine grote oppervlakken (klusser): Powerplus langnek schuurmachine

Voor thuisgebruik kiezen de deskundigen voor de Powerplus langnek schuurmachine hoewel deze niet heel veel goedkoper is.


Langnek schuurmachine Powerplus
Deze langnek schuurmachine is echter een heel ander soort schuurmachine, met zijn telescopische steel die je tot wel 1 meter 70 kunt uitschuiven. Dit is natuurlijk erg handig bij het schuren van plafonds, hoge muren en vloeren.

Met de relatief grote ronde zool en de 710 watt motor gaat het schuren snel en makkelijk. Deze beste langnek schuurmachine beschikt niet over een opvangbak voor het stof maar je sluit er heel makkelijk een stofzuigerslang op aan.

Deze langnek schuurmachine is een heel goede en heel gebruiksvriendelijke schuurmachine voor plafonds, vloeren en muren. Een echte aanrader.

Kijk voor de laagste actuele prijs bij het bovenstaande Beste Schuurmachine Kopen. Daar staan nog veel meer goede schuurmachines.


Zie ook: Meer testen schuurmachines


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste schuurmachine voor grote oppervlakken zoals een vloer, plafond of muur. De beste schuurmachine voor muren en vloeren is de Bosch bandschuurmachine. Voor plafonds is een langnek schuurmachine (een telescopische schuurmachine) de beste koop. Dit is een schuurmachine met een uitschuifbare steel zodat je goed bij een plafond of hoge muur kan. Ook voor het schuren van vloeren is een langnek schuurmachine een goede schuurmachine.