Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Scheermesjes test: Beste scheermes en beste koop

Scheren met een mesje? Dit is het beste scheermes / beste scheermeshouder uit de test.

Ondanks het elektrische scheerapparaat worden er nog steeds heel veel scheermesjes verkocht. Vaak voor bepaalde delen van het lichaam, maar soms ook omdat de gebruiker de voorkeur geeft aan nat scheren met een scheermesje. Maar wat is het beste scheermesje?


Je kunt namelijk weggooi scheermesjes kopen, maar het resultaat van het goed scheermes is mooier en gladder, en het scheren met een goed scheermesje verkleint de kans op wondjes. Daarom hier de uitslag van de test van het beste scheermes.

Online kopen met korting

We noemen hier het beste scheermes uit de test en de beste koop. Maar ook het beste scheermesje is niet duur als je deze online koopt. Kijk bij de aanbevolen online drogisterijen om alle scheermesjes met hoge korting te kopen.

Beste scheermesje: Gillette Fusion ProGlide FlexBall

De Gillette Fusion ProGlide scheermes voor mannen is uitgerust met FlexBall technologie die er voor zorgt dat de gezichtscontouren zorgvuldig worden gevolgd. Daardoor krijgen de vijf precisiemesjes van dit beste scheermes ieder haartje te pakken. Ook is het scheren met dit scheermesje erg comfortabel. Dit ProGlide FlexBall scheermes trekt veel minder aan de haartjes dan de gewone Gilette Fusion.


Dat dit een wat luxer scheermes is kun je zien aan de precisietrimmer aan de achterkant. Dit is een handig extraatje, want hiermee kun je ook lastig te bereiken haartjes, bijvoorbeeld in de neus, te lijf.

De flexball op dit beste scheermes uit de test zorgt er voor dat de scheerkop in verschillende richtingen kan draaien. Daardoor kun je in één beweging de lijn van het gezicht volgen. Op dit scheermes passen de normale Gilette Fusion scheermesjes die je bij de bovenaan genoemde beste online drogisterijen heel goedkoop kunt kopen.

Beste koop: Gillette Match3

Hoewel je het Gillette Fusion ProGlide FlexBall scheermes voor nog geen 8 euro in bovenstaande winkels kunt kopen is er ook een beste koop aangewezen. Deze eer viel de Gilette Match3 te beurt. Dit mesje is inderdaad 2 a 3 euro goedkoper, maar scoort ook minder in de test. Wij zelf zouden voor zo'n gering verschil in euro's voor het beste scheermes gaan.

Zoals de naam al aangeeft beschikt de Match3 over 3 mesjes en hij volgt de contouren van het gezicht minder goed dan de Flexball. Het scheren gaat wel aangenaam, met de Gillette Match3 kun je zelfs zonder schuim scheren, al raden wij dat niet aan.>>> TIP: Koop je scheermes online bij de bovenaan genoemde online drogisterijen. Vooral op de pakketten van een scheermes met extra mesjes worden enorme kortingen gegeven. Bovendien worden deze meestal gratis thuisbezorgd.

Zie ook: Alle testen scheermesjes

Getest door: VergleichOnderwerpen:
Wat is het beste scheermes? Hier vind je de beste scheermesjes uit een Duitse test (beste scheermes en beste koop). De Gilette Fushion ProGlide is de het beste scheermesje uit de test, het Gillette Match3 scheermesje de beste koop in deze beste scheermesje test.