Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tandartsverzekering

 

Welke zorgverzekering 2018 biedt de beste tandartsverzekering? Zoals ieder jaar vergeleek Moneyview het aanbod, en hierbij kregen twee tandartsverzekeringen de maximale vijf sterren.

beste tandartsverzekering

Deze twee tandartsverzekeringen bieden een heel ruime dekking tegen een relatief lage prijs.

Beste tandartsverzekering (1): ONVZ Tandfit C en D

ONVZ biedt niet minder dan vijf tandarts verzekeringen aan als aanvulling op hun zorgverzekering. Daarvan zijn de twee meest uitgebreide pakketten bekroond met vijf sterren. De voordeligste van deze twee beste tandartsverzekeringen is ONVZ Tandfit C. Deze tandarts verzekering dekt controles, preventie en algemene tandheelkundige hulp tot 1.500 euro en ongevallen tot 5.000 euro.

Controles, preventie, gebitsreiniging, fluoridebehandelingen, sealing en röntgenfoto's worden allemaal 100% vergoed. Van overige algemene tandheelkundige hulp wordt 75% vergoed.

ONVZ Tandfit D is gelijk, maar deze beste verzekering voor de tandarts vergoedt wel de volle vergoedt 100% van de kosten van algemene tandheelkundige zorg (tot de bovengenoemde 1.500 euro per jaar). Hieronder valt ook de eigen bijdrage voor een kunstgebit of bijzondere tandheelkunde.

Kijk op informatie ONVZ zorgverzekering voor een premieberekening en meer informatie.

Beste tandartsverzekering (2): De Amersfoortse TV Optimaal

De tweede beste tandartsverzekering is van De Amersfoortse. Deze TV Optimaal tandartsverzekering is vergelijkbaar met de ONVZ Tandfit C tandartsverzekering. Ook hier wordt er maximaal 1.500 euro per jaar vergoed.

Controles, preventie, chirurgische ingrepen, foto's, verdoving en en vullingen worden 100% vergoed, maar behandelingen als kronen, bruggen, een wortelkanaalbehandeling, kunstgebitten, narcose, implantaten, kaakgewrichtsbehandelingen en tandvleesbehandelingen maar voor 75%.

Kijk op informatie De Amersfoortse zorgverzekering voor de prijs.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.