Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wijnkoeler test

Redactie     07:00    

Voor rosé in de zomer, witte wijn bij het kerstdiner of champagne met de jaarwisseling, het maakt niet uit. De WMF Manhattan is de beste wijnkoeler. Bij de wijnkoeler test behaalde deze dubbelwandige wijnkoeler de hoogst mogelijke score.


En daarmee logischerwijze de notering Zeer Goed. Hier kijken we naar de WMF Manhattan, de beste wijnkoeler uit de test en verwijzen we je naar meer goede wijnkoelers.


De beste wijnkoeler uit de test is goedkoop online te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van WMF wijnkoelers.

Is deze beste wijnkoeler / beste champagnekoeler uit de test toch niet de wijnkoeler die je zoekt? Geen probleem. Bij de aanbiedingen alle wijnkoelers vind je nog zo'n 700 goede wijnkoelers. Dacht je dat je niets te kiezen had?

Beste wijnkoeler: WMF Manhattan

Met zijn dubbele wand isoleert deze beste wijnkoeler uit de test zo goed dat er geen ijs of koel-element nodig is als je de fles wijn gekoeld in deze koeler doet. De wijn blijft in deze beste wijnkoeler heerlijk koel tot de laatste druppel. En daarvoor hoef je niet eens snel te drinken.
Niet alleen de functionaliteit, maar ook het uiterlijk is belangrijk bij een wijnkoeler. Je wilt natuurlijk ook wel iets smaakvols op tafel hebben staan. Deze beste wijnkoeler uit de test voldoet perfect aan die eis.

De WMF Manhattan wijnkoeler / champagnekoeler ziet er prachtig uit. Met zijn tijdloze ontwerp past hij op iedere feesttafel. Het zilverkleurige roestvrije staal zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Maar ook op een klassiek gedekte tafel staat deze wijnkoeler prachtig.

Deze beste wijnkoeler uit de test maakt deel uit van de Manhattan serie van WMF. Deze serie bestaat uit strak vormgegeven functionele producten voor bar, eettafel en keuken. Een tijdloos design en hoogwaardige materialen zorgen er voor dat je heel lang plezier hebt van de WMF Manhattan producten. 

Kijk bij de WMF Manhattan aanbiedingen voor de mooiste artikelen uit deze serie, met naast de bovenstaande WMF wijnkoeler ook heupflesjes en andere producten,

Bij de aanbiedingen bovenaan vind je naast deze beste wijnkoeler uit de test ook andere goede wijnkoelers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen drinken en eten
Getest door: Expertentesten


Samenvatting:
De dubbelwandige WMF Manhattan wijnkoeler is de beste wijnkoeler / champagnekoeler uit de wijnkoeler test. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste wijnkoeler uit de test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.