Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test activity tracker, Garmin de beste

Redactie     16:52    

De ANWB heeft de belangrijkste activity trackers getest. De Garmin Vivoactive werd daarbij uitgeroepen tot de beste activity tracker, maar de Fitbit Charge werd als beste koop aangewezen.

test activity tracker

Een activity tracker meet je lichamelijke prestaties. Ze bieden minder mogelijkheden dan een smartwatch, maar een activity tracker is dan ook een stuk goedkoper.

Beste activity tracker kopen

Alle goede activity trackers zijn goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Activity Tracker Kopen. Je vindt daar ook de top 10 van activity trackers.

Hieronder kijken we naar beste activity tracker uit de test van de ANWB en de beste koop.

Beste activity tracker: Garmin Vivoactive

De Garmin Vivoactive is een sporthorloge met activiteitstracker, ingebouwde GPS en hartslagmeter. Dankzij de GPS weet je nauwkeurig hoeveel je gelopen hebt en de hartslagmeter voert een betrouwbare meting via de pols uit. Naast de hartslag en de afstand worden er ook stappen, traptreden, calorieverbruik en slaap gemeten.

beste activity tracker test

De mogelijkheden van deze activitytracker komen dicht in de buurt van de van een smartwatch, zo kun je ook de notificaties van je smartphone op het display van de activity tracker zien en kun je via dit touchscreen door menu's scrollen. Via een app kun je alle informatie van de activity tracker ook op je telefoon of tablet bekijken.

Deze beste activity tracker uit de test is waterdicht. Niet alleen kan hij tegen een flinke bui regen, maar je kan er ook mee onder de douche en er zelfs mee zwemmen. Watersporters maken ook veel gebruik van de Garmin Vivoactive.

De Garmin Vivoactive is wel wat zwaar, maar het enige echte nadeel is de prijs. Dit is niet alleen de beste activity tracker uit de test, maar ook de duurste. Kijk op het bovenstaande Beste Activity Tracker Kopen voor de actuele laagste winkelprijs.

Beste koop: Fitbit Charge activity tracker

De populaire Fitbit Charge kost nauwelijks meer dan de helft en scoort ook een Goed tot Zeer Goed. Evenals de Garmin draag je deze activity tracker om de pols, maar deze beste koop is wel een stuk kleiner en lichter. Ook met de Fitbit Charge kun je notificaties van je telefoon ontvangen en is er een goede app beschikbaar die je waarschuwt als het tijd is voor wat beweging. En ook  afstand, calorieverbruik en slaapritme worden door deze beste koop onder de activity trackers gemeten.

activity tracker getest

De lagere prijs komt wel tot uiting in het ontbreken van een GPS-ontvanger. Je kunt wel gebruik maken van de GPS mogelijkheid van je smartphone. Een ander nadeel is dat deze activity tracker alleen spatwaterdicht is. Ook moet je het doen met een zwart/wit scherm.

Kijk op het bovenstaande Beste Activity Tracker voor deze en andere activity trackers tegen de laagste prijs en de Activity Tracker Top 10.

Publicatie test: ANWB Kampioen
Meer testen activity trackers


Onderwerpen: 
Garmin Fitbit Charge beste koop, best getest, Garmin Fitbit Vivoactive sporthorloge beste activity tracker test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.