Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste handstoomreiniger uit de test

Redactie     17:45    

Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Vaak zien ze er uit als een soort stofzuiger, maar je hebt ook heel handzame modellen, de handstoomreinigers. Hier kijken we naar de beste handstoomreiniger uit de test.


Deze beste handstoomreiniger is de Karcher SC 1. Een handzame schoonmaakhulp die dankzij de vele meegeleverde accessoires voor veel verschillende schoonmaakklussen kan worden gebruikt.


Zo'n handstoomreiniger is alleen niet echt handig voor het reinigen van vloeren. Dan heb je een "stofzuiger model" nodig en geen "kruimelzuiger model". Kijk bij de andere testen van stoomreinigers voor andere soorten stoomreinigers.

Beste handstoomreiniger: Karcher SC 1

Maar als je een handstoomreiniger nodig hebt is de Karcher SC 1 de beste keuze. 


Deze beste stoomreiniger is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Stoomreiniger Kopen. Je vindt daar ook de Stoomreiniger Top 10.

Voor het met stoom reinigen van vloeren is de Karcher SC 1 dus niet geschikt, maar zo'n handzame stoomreiniger gebruik je om bijvoorbeeld een wastafel, het aanrecht, de afzuigkap, de kookplaat, ramen en spiegels, maar ook voegen en spleten te reinigen.

Reinigen met stoom, en zonder schoonmaakmiddel, is een hygiƫnische manier van schoonmaken. 99,9% van alle bacteriƫn worden door de hete stoom (ruim 100 graden) gedood. Dat is met vochtig doekje wel anders!


De Karcher SC 1 is een compacte stoomreiniger waarmee  je makkelijk overal bij kunt komen voor een goede reiniging. Deze beste handstoomreiniger wordt geleverd met veel handige accessoires zoals een puntstraalsproeier, een handsproeier, een ronde borstel, een powersproeier en een badstof overtrek voor de handsproeier. Dat betekent dat je er tussen kieren mee kunt reinigen, maar ook tegels of de ramen. Je kunt bij kranen de kalkranden verwijderen en de afzuigkap en kookplaat vetvrij maken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Stoomreiniger Kopen voor de actuele prijs van deze beste handstoomreiniger en andere goede stoomreinigers.

Getest door Stoomreiniger Center
Zie ook: Meer testen stoomreinigers


Onderwerpen:
Karcher SC1 beste stoomreiniger test, beste koop, Karcher beste handstoomreinger test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.