Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste handstoomreiniger test

Informatie over de beste handstoomreiniger uit de test, de handzame Karcher SC 1 hand stoofreiniger.

Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Vaak zien ze er uit als een soort stofzuiger, maar je hebt ook heel handzame modellen, de handstoomreinigers. Hier kijken we naar de beste handstoomreiniger uit de test.

Beste handstoomreiniger test Karcher

Deze beste handstoomreiniger uit de test is de Karcher SC 1. Een handzame schoonmaakhulp die dankzij de vele meegeleverde accessoires voor veel verschillende schoonmaakklussen kan worden gebruikt.

Zo'n handstoomreiniger is alleen niet echt handig voor het reinigen van vloeren. Dan heb je een "stofzuiger model" nodig en geen "kruimelzuiger model". Kijk bij de andere testen van stoomreinigers voor andere soorten stoomreinigers.

Beste handstoomreiniger: Karcher SC 1

Maar als je een handstoomreiniger nodig hebt is de Karcher SC 1 de beste keuze. Dit is de beste handstoomreiniger uit de test.

Beste stoomreiniger hand Karcher

Deze beste stoomreiniger is te koop via de bovenstaande productlink en bij andere goede winkels die te vinden zijn op Beste Stoomreiniger Kopen. Je vindt daar ook de Stoomreiniger Top 10.

De Karcher SC1 is een echte handstoomreiniger. Voor het met stoom reinigen van vloeren is de Karcher SC 1 dus niet geschikt, maar zo'n handzame stoomreiniger gebruik je om bijvoorbeeld een wastafel, het aanrecht, de afzuigkap, de kookplaat, ramen en spiegels, maar ook voegen en spleten te reinigen.

Reinigen met stoom, en zonder schoonmaakmiddel, is een hygiënische manier van schoonmaken. 99,9% van alle bacteriën worden door de hete stoom (ruim 100 graden) gedood. Dat is met vochtig doekje wel anders!

Karcher handstoomreiniger


De Karcher SC 1 is een compacte stoomreiniger waarmee  je makkelijk overal bij kunt komen voor een goede reiniging. 

Zoek je een stoomreiniger waarmee je ook de vloer kunt reiniger? Kijk dan bij de beste stoommop test voor een stoommop die je ook als handstoomreiniger kunt gebruiken. 


De beste handstoomreiniger, de Karcher SC1,  wordt geleverd met veel handige accessoires zoals een puntstraalsproeier, een handsproeier, een ronde borstel, een powersproeier en een badstof overtrek voor de handsproeier. 

Dat betekent dat je er tussen kieren mee kunt reinigen, maar ook tegels of de ramen. Je kunt bij kranen de kalkranden verwijderen en de afzuigkap en kookplaat vetvrij maken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Stoomreiniger Kopen voor de actuele prijs van deze beste handstoomreiniger en andere goede stoomreinigers.

Getest door Stoomreiniger Center
Zie ook: Meer testen stoomreinigers


Onderwerpen:
De Karcher SC1 is de beste handstoomreiniger uit de stoomreiniger test. Bovenaan vind je de aanbiedingen van deze beste handstoomreiniger. Bij de winkels op Beste Stoomreiniger Kopen kun je handstoomreinigers en andere stoomreinigers goedkoop kopen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Wil je ook de vloeren met stoom kunnen reinigen? Kies dan net zoals ik voor een stoomreiniger op steel die je ook als handheld stoomreiniger kunt reinigen.
    Overigens gebruik ik deze wel het meest als handstoomreiniger. Dagelijks maak ik de toiletten met stoom even hygiënisch schoon, en ook de kookplaat en aanrecht worden aan het eind van de dag zo even bacterie vrij schoon gemaakt. Ook gebruik ik de stoomreiniger om met de hand tegels, spiegels, ramen, kleding, gordijnen e.d. schoon te maken. Ik kan echt niet meer zonder mijn stoomreiniger.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.