Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste handstoomreiniger test

 

Informatie over de beste handstoomreiniger uit de test, de handzame Karcher SC 1 hand stoofreiniger.

Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Vaak zien ze er uit als een soort stofzuiger, maar je hebt ook heel handzame modellen, de handstoomreinigers. Hier kijken we naar de beste handstoomreiniger uit de test.

Beste handstoomreiniger test Karcher

Deze beste handstoomreiniger uit de test is de Karcher SC 1. Een handzame schoonmaakhulp die dankzij de vele meegeleverde accessoires voor veel verschillende schoonmaakklussen kan worden gebruikt.

Zo'n handstoomreiniger is alleen niet echt handig voor het reinigen van vloeren. Dan heb je een "stofzuiger model" nodig en geen "kruimelzuiger model". Kijk bij de andere testen van stoomreinigers voor andere soorten stoomreinigers.

Beste handstoomreiniger: Karcher SC 1

Maar als je een handstoomreiniger nodig hebt is de Karcher SC 1 de beste keuze. Dit is de beste handstoomreiniger uit de test.

Beste stoomreiniger hand Karcher

Deze beste stoomreiniger is te koop via de bovenstaande productlink en bij andere goede winkels die te vinden zijn op Beste Stoomreiniger Kopen. Je vindt daar ook de Stoomreiniger Top 10.

De Karcher SC1 is een echte handstoomreiniger. Voor het met stoom reinigen van vloeren is de Karcher SC 1 dus niet geschikt, maar zo'n handzame stoomreiniger gebruik je om bijvoorbeeld een wastafel, het aanrecht, de afzuigkap, de kookplaat, ramen en spiegels, maar ook voegen en spleten te reinigen.

Reinigen met stoom, en zonder schoonmaakmiddel, is een hygiƫnische manier van schoonmaken. 99,9% van alle bacteriƫn worden door de hete stoom (ruim 100 graden) gedood. Dat is met vochtig doekje wel anders!

Karcher handstoomreiniger


De Karcher SC 1 is een compacte stoomreiniger waarmee  je makkelijk overal bij kunt komen voor een goede reiniging. 

Zoek je een stoomreiniger waarmee je ook de vloer kunt reiniger? Kijk dan bij de beste stoommop test voor een stoommop die je ook als handstoomreiniger kunt gebruiken. 


De beste handstoomreiniger, de Karcher SC1,  wordt geleverd met veel handige accessoires zoals een puntstraalsproeier, een handsproeier, een ronde borstel, een powersproeier en een badstof overtrek voor de handsproeier. 

Dat betekent dat je er tussen kieren mee kunt reinigen, maar ook tegels of de ramen. Je kunt bij kranen de kalkranden verwijderen en de afzuigkap en kookplaat vetvrij maken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Stoomreiniger Kopen voor de actuele prijs van deze beste handstoomreiniger en andere goede stoomreinigers.

Getest door Stoomreiniger Center
Zie ook: Meer testen stoomreinigers


Onderwerpen:
De Karcher SC1 is de beste handstoomreiniger uit de stoomreiniger test. Bovenaan vind je de aanbiedingen van deze beste handstoomreiniger. Bij de winkels op Beste Stoomreiniger Kopen kun je handstoomreinigers en andere stoomreinigers goedkoop kopen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *