Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Stoomreiniger test: De beste stoommop

De beste stoommop uit de laatste stoomreiniger test en aanbiedingen van alle goede stoom mops.

beste stoommop test

Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Je hebt slede-stoomreinigers (stoomreinigers in de vorm van een stofzuiger), handstoomreinigers (stoomreinigers die er uit zien als een kruimeldief) en stoommoppen (een steelvormige stoomreiniger). Hier kijken we naar de beste stoommop. 

Kijk bij de andere tests van stoomreinigers voor de beste stoomreinigers in andere modellen.

Stoommop, een elektrische dweil

Een stoommop is een ideale stoomreiniger om vloeren mee te dweilen, maar de beste stoommoppen kun je van de steel afhalen zodat ze ook als handstoomreiniger te gebruiken zijn. Ideaal voor het met stoom reinigen van sanitair en meubels.

De beste stoommop uit de test en andere goede stoommoppen

Kijk hieronder voor de beste stoommop uit de test en andere goede stoommoppen.

Black & Decker stoommop

Beste stoommop: Black & Decker

Onlangs is de Black & Decker Steam-mop als beste stoommop getest. Black & Decker maakt een hele serie stoommops. Al zitten de verschillen hem niet altijd in de stoommop zelf, maar vaak in de bij de stoom mop meegeleverde accessoires en hulpstukken.

Hieronder vind je een overzicht van al de beste stoommoppen.


De als best geteste stoommop van Black & Decker komt met 15 accesoires. Dankzij deze hulpstukken kun je veel meer met deze beste stoommop dan alleen de vloer dweilen. Deze beste stoommop uit de test is een multifunctionele stoomreiniger. 

Onder de vele meegeleverde borstels, dweilen en andere accessoires bevinden zich bijvoorbeeld een tapijtglijder, een doek voor textiel, een grote borstel met schraper, een glansdoek en een raamwisser.


Stoom mop Black & Decker


De beste stoommop uit de test biedt een prima verhouding van prijs en mogelijkheden. Met deze beste stoom mop kun je vloeren, ramen, sanitair, keukenbladen, gestoffeerde meubels en textiel reinigen. Zelfs strijken is mogelijk.

De beste stoommop is te gebruiken voor het veilig reinigen van alle gesloten vloeren, maar ook bijvoorbeeld spiegels, ramen, tegels, de oven, de BBQ en veel meer maak je grondig schoon met deze beste stoomreiniger die automatisch de juiste hoeveelheid stoom geeft. 

99,9% van de bacteriën, stofmijten en ziektekiemen wordt zo gedood zonder dat er chemische schoonmaakmiddelen of andere rommel bij aan te pas komt. Alleen met water uit de kraan!

Black & Decker stoom mop

Doordat je de stoomreiniger zelf van de steel kan halen is deze niet alleen als mop maar ook als handstoomreiniger te gebruiken. Zo maak je bijvoorbeeld de wastafel, het keukenblad, de douchewand of het toilet hygiënisch schoon met kokende stoom.

Ook het gebruiksgemak van deze beste stoomreiniger is zeer goed. Je vult de stoommop met kraanwater, schakelt hem aan, en na 15 seconden kun je al aan de slag. Het stroomsnoer is wel acht meter lang, het waterreservoir is afneembaar en er kan tijdens het gebruik worden bijgevuld (wat gemiddeld maar na 20 minuten stomen hoeft). Ook is deze beste stoommop voorzien van een anti-kalk systeem.

stoommop als handreiniger stoom

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs voor deze beste stoommop uit de test.

Maar je vind daar ook andere goede stoommoppen tegen een lage prijs. Ook onder andere Kärcher, Shark, Vileda en Leifheit maken goede stoommops.

Zie ook:

Foto's: Black & Decker stoommop 

Onderwerp:
Kijk hier boven voor de beste stoommop uit de test. Deze Black & Decker stoommop is ook als hand stoomreiniger te gebruiken. De beste stoom mop komt met wel 15 hulpstukken voor alle stoomreiniger functies. Deze Black & Decker stoommop is dus een allround stoomreiniger voor het schoonmaken met stoom.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Demi Timmerman5 juni 2024 om 11:20

    Ik vind de stoommop de meest handige stoomreiniger. Maar dan moet je wel kiezen voor een stoommop waarbij de stroomreiniger los kan halen om als handstoomreiniger te gebruiken Hiermee maak je niet alleen de vloeren met stoom schoon, maar ook toiletten, wastafels, tegels, de keuken en heel veel meer. Zelfs kleding kun je zo zelf stomen.

    Je hebt ook slede stoomreinigers die je als handheld stoomreiniger kunt gebruiken, maar ik vind een stoommop plezieriger bij het met stoom schoonmaken van de vloer. Een stoommop is makkelijker te hanteren en vooral makkelijk ter verplaatsen dan een vloerreiniger waarmee je moet lopen slepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet mokken, lekker moppen. En lekker soppen. Ik vind de stoommop geweldig. In de keuken is de vloer vaak vet en vuil, en vroeger zat ik dan op mijn hurken de vloer te schrobben. Met een goede stoommop gaat dat veel makkelijker. Ik vind mijn Black en Dekker stoommop een heel goede mop, maar ik kan niet zeggen of dat de beste stoommop is In ieder geval bevalt deze mop me prima.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.