Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stoomreiniger test: De beste stoommop

Redactie     17:04     No comments


Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Je hebt slede-stoomreinigers (stoomreinigers in de vorm van een stofzuiger), handstoomreinigers (stoomreinigers die er uit zien als een kruimeldief) en stoommoppen (een steelvormige stoomreiniger). Hier kijken we naar de beste stoommop. Kijk bij de andere tests van stoomreinigers voor de beste stoomreinigers in andere modellen.


Een stoommop is een ideale stoomreiniger om vloeren mee te dweilen, maar de beste stoommoppen kun je van de steel afhalen zodat ze ook als handstoomreiniger te gebruiken zijn. Ideaal voor het met stoom reinigen van sanitair en meubels.

Kijk hieronder voor de beste stoommop uit de test en andere goede stoommoppen.


Beste stoommop: Black & Decker

Onlangs is de Black & Decker Steam-mop als beste stoommop getest. Black & Decker maakt een hele serie stoommops. Al zitten de verschillen hem niet altijd in de stoommop zelf, maar vaak in de bij de stoommop meegeleverde accessoires en hulpstukken.

Hieronder vind je een overzicht van al de beste stoommoppen.


De als best geteste stoommop van Black & Decker komt met 15 accesoires. Dankzij deze hulpstukken kun je veel meer met deze beste stoommop dan alleen de vloer dweilen. Deze beste stoommop uit de test is een multifunctionele stoomreiniger. Onder de vele meegeleverde borstels, dweilen en andere accessoires bevinden zich bijvoorbeeld een tapijtglijder, een doek voor textiel, een grote borstel met schraper, een glansdoek en een raamwisser.De beste stoommop uit de test biedt een prima verhouding van prijs en mogelijkheden. Met deze beste stoommop kun je vloeren, ramen, sanitair, keukenbladen, gestoffeerde meubels en textiel reinigen. Zelfs strijken is mogelijk.

De beste stoommop is te gebruiken voor het veilig reinigen van alle gesloten vloeren, maar ook bijvoorbeeld spiegels, ramen, tegels, de oven, de BBQ en veel meer maak je grondig schoon met deze beste stoomreiniger die automatisch de juiste hoeveelheid stoom geeft. 

99,9% van de bacteriƫn, stofmijten en ziektekiemen wordt zo gedood zonder dat er chemische schoonmaakmiddelen of andere rommel bij aan te pas komt. Alleen met water uit de kraan!


Doordat je de stoomreiniger zelf van de steel kan halen is deze niet alleen als mop maar ook als handstoomreiniger te gebruiken. Zo maak je bijvoorbeeld de wastafel, het keukenblad, de douchewand of het toilet hygiƫnisch schoon met kokende stoom.

Ook het gebruiksgemak van deze beste stoomreiniger is zeer goed. Je vult de stoommop met kraanwater, schakelt hem aan, en na 15 seconden kun je al aan de slag. Het stroomsnoer is wel acht meter lang, het waterreservoir is afneembaar en er kan tijdens het gebruik worden bijgevuld (wat gemiddeld maar na 20 minuten stomen hoeft). Ook is deze beste stoommop voorzien van een anti-kalk systeem.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs voor deze beste stoommop uit de test.


Onderwerp:
Kijk hier boven voor de beste stoommop uit de test. Deze Black & Decker stoommop is ook als hand stoomreiniger te gebruiken en komt met wel 15 hulpstukken voor alle stoomreiniger functies. Het is dus een allround stoomreiniger voor het schoonmaken met stoom.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.