Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stoomreiniger test: Dit is de beste stoommop

Redactie     12:44     No comments


Stoomreinigers heb je in verschillende vormen. Je hebt slede-stoomreinigers (stoomreinigers in de vorm van een stofzuiger), handstoomreinigers (stoomreinigers die er uit zien als een kruimeldief) en stoommoppen (een steelvormige stoomreiniger). Hier kijken we naar de beste stoommop. Kijk bij de andere tests van stoomreinigers voor de beste stoomreinigers in andere modellen.


Een stoommop is een ideale stoomreiniger om vloeren mee te dweilen, maar de beste stoommoppen kun je van de steel afhalen zodat ze ook als handstoomreiniger te gebruiken zijn. Ideaal voor het met stoom reinigen van sanitair en meubels.


Beste stoommop: Black & Decker

De beste stoommop is van Black & Decker. Black & Decker maakt een hele serie stoommops. Of eigenlijk is het één 1300 watt stoommop die in verschillende versies geleverd wordt. De verschillen zitten hem in de meegeleverde opzetstukken. Deze opzetstukken bepalen wat er mogelijk is met de stoommop.

Kijk bij de aanbiedingen van de Black & Decker stoommops voor de verschillende versies van deze beste stoommop. Meer goede stoomreinigers (ook andere modellen) vind je op Beste Stoomreiniger Kopen. Je vindt daar ook de goedkoopste aanbieders, de Stoomreiniger Top 10 en een Stoomreiniger Keuzehulp.Een prima verhouding van prijs en mogelijkheden biedt de 12 in 1 stoommop van Black & Decker. Met deze beste stoommop kun je vloeren, ramen, sanitair, keukenbladen, gestoffeerde meuebels en textiel reinigen. Zelfs strijken is mogelijk.

Deze beste stoommop wordt geleverd met een raamwisser, een zachte borstel, een harde borstel, een detailborstel, een flexibele zuigslang, een doek voor textiel, een tapijtglijder  en een variabel mondstuk.

De beste stoommop is te gebruiken voor het veilig reinigen van alle gesloten vloeren, maar ook bijvoorbeeld spiegels, ramen, tegels, de oven, de BBQ en veel meer maak je grondig schoon met deze beste stoomreiniger die automatisch de juiste hoeveelheid stoom geeft. 99,9% van de bacteriën, stofmijten en ziektekiemen wordt zo gedood zonder dat er chemische schoonmaakmiddelen of andere rommel bij aan te pas komt. Alleen met water uit de kraan!


Doordat je de stoomreiniger zelf van de steel kan halen is deze niet alleen als mop maar ook als handstoomreiniger te gebruiken. Zo maak je bijvoorbeeld de wastafel, het keukenblad, de douchewand of het toilet hygiënisch schoon met kokende stoom.

Ook het gebruiksgemak van deze beste stoomreiniger is zeer goed. Je vult de stoommop met kraanwater, schakelt hem aan, en na 15 seconden kun je al aan de slag. Het stroomsnoer is wel zes meter lang, het waterreservoir is afneembaar en er kan tijdens het gebruik worden bijgevuld (wat gemiddeld maar na 20 minuten stomen hoeft). Ook is deze beste stoommop voorzien van een anti-kalk systeem.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie en de actuele lage winkelprijs voor deze beste stoomreiniger.


Onderwerpen:
Beste stoommop test, black decker beste stoommops, schoonmaken met stoom, beste stoomreiniger, beste stoommoppen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.