Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste dashcam in test is van Nextbase

Redactie     12:43    


De Dashcam is een gadget die niet alleen leuk is, maar ook heel nuttig kan zijn. Steeds meer mensen schaffen een dashcam aan. Voor TechAdvisor een reden om alle gangbare dashcams te testen. Wat is de beste dashcam uit deze test?


De Nextbase 312GW kwam het beste uit deze test. Deze is inmiddels in een nog betere versie als Nextbase 323GW uitgebracht. Kijk bij de aanbiedingen van Nextbase dashcams voor deze beste dascma tegen de laagste prijs.

Deze beste dashcam uit de test werd gevolgd door de Yi Dash Cam Ultra, de Nextbase 412GW, de Nextbase 512GW en de Mio MiVue 618. Met de beste dashcam uit de test film je je autorit in full HD resolutie met 30 fps. Dankzij een grote beeldhoek van 140 graden film je niet alleen wat er direct voor je gebeurt, maar ook wat er op de rijbaan naast je auto gebeurt.

De Nextbase dashcams springen er in deze Britse test duidelijk uit. Deze beste dashams zijn ook volop in Nederland te koop. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen, of op Beste Dashcam Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van de Nextbase dashcams en andere goede dashcams. Je vindt daar ook de Dashcam Top 10.

Beste dashcam test: Nextbase 312GW

Met zijn full HD resolutie en breedhoek lens brengt de Nextbase 312GW alles scherp in beeld. Deze beelden zijn later makkelijk terug te zien omdat je via WiFi contact met de dashcam kunt maken. Op je tablet, smartphone of computer bekijk je de beelden, en kan je ze eventueel bewerken. ijvoorbeeld voor een Youtube filmpje.

Overigens beschikt de Nextbase dashcam aan de achterkant ook over een eigen scherm.Leuk, maar ook nuttig bij een ongeval
Een dashcam is in eerste instantie leuk. Je kunt er je ritten mee opslaan, en de beelden gebruiken voor leuke herinneringsfilmpjes. Maar een dashcam is ook nuttig. Je kunt de beelden gebruiken als bewijs bij een ongeluk buiten jouw schuld. De Nextbase 312GW is daar heel erg geschikt voor, want bij een zware schok worden de beelden automatisch veiliggesteld. De video kan dan niet op een eenvoudige manier gewist of overschreven worden.

Ook beschikt deze beste dashcam uit de test over een GPS-sensor die precies vastlegt waar je rijdt en waar een eventueel ongeval plaatsvindt.

Click & Go
Om diefstal van deze goede dashcam te voorkomen is deze voorzien van een click & go systeem. Je klikt de Nextbase 312GW magnetisch aan de houder van de voorruit vast als je vertrekt en haalt hem weer net zo makkelijk los.


Dashcam met parkeermodus
Je kunt de Nextbase 312GW ook op de voorruit laten zitten als de auto geparkeerd staat. De dashcam filmt dan door en brengt de beelden in veiligheid bij een schok. Zo heb je bewijs bij een aanrijding en bij vandalisme, ook als de auto geparkeerd staat.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Dashcam Kopen voor deze dashcam en andere goede dashcams tegen de laagste prijs bij de beste winkels.

Zie ook: Meer testen van dashcams


Onderwerpen:
Beste dashcam test, Nextbase dashcams, Nextbase 312GW dashcam test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.