Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kenwood beste dashboard camera (EISA Award beste dashcam)

 

De EISA Award voor beste dashcam ging naar Kenwood. Hier meer informatie over deze beste Kenwood dashcam uit de test.

beste dashcams test kenwood beste dashboard camera


De Kenwood DRV-A501W is als beste dashcam van 2020 / 2021 getest. Deze beste dashcam uit de test is de winnaar van de EISA Award 2020-2021 voor de beste dashboard camera. De EISA Awards worden toegekend door 55 technische tijdschriften uit 29 landen.


Al deze experts waren het er over eens dat de Kenwood DRV-A501W de beste dashboard camera van dit moment is. Deze beste dashcam is een geavanceerde autocamera die Quad HD beelden filmt en die WiFi en GPS ondersteunt. Deze Kenwood dashcam beschikt over een parkeerstand.


Het is een bijzonder goede dashboard camera, de beste dashcam van dit moment. Toch is de Kenwood DRV-A501W heel betaalbaar. Kijk naar bij de bovenstaande link met de aanbiedingen van deze beste Kenwood dashcam uit de EISA test.Beste dashcam test 2021 kenwood dashboard camera

Kenwood DRV-A501W


Je kunt alle gemaakte beelden bij deze beste Kenwood dashcam direct bekijken op een 3 inch kleurenscherm. Of parkeer de auto voor de deur en stuur de beelden draadloos via WiFi naar je netwerk thuis. 


Overigens kun je de beelden ook gerust op de dashboardcamera laten staan want deze beste dashcam van Kenwood ondersteunt Micro SD geheugenlkartjes tot wel 256 GB. 16GB is er standaard al op de dashboard camera aanwezig.


De Quad-HD camera maakt zeer scherpe beelden. Het polarisatiefilter zorgt voor een superieure kwaliteit bij ieder soort licht. 


De G-sensor zorgt er voor dat de camera automatisch aanschakelt als er bij de geparkeerde auto een schok wordt waargenomen. Een tweede camera kan als achteruitrij-camera worden toegevoegd waarvan je de beelden dan op het scherm van de Kenwood DRV-A501W dashcam kunt bekijken.Meer goede dashcamsFoto's: Kenwood


Onderwerp:
De Kenwood DRV-A501W is de beste dashcam uit de test en daarmee winnaar van de EISA Award 2020-2021 voor beste dashboard camera. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste dashcam van het jaar.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.