Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste outdoorcamera

Redactie     14:16    


Als je een camera mee op vakantie neemt heeft deze soms behoorlijk veel te leiden. Denk aan vocht, zand, koude, hitte en stof, maar ook aan schokken, en misschien wil je de camera wel mee onder water nemen. Daarom kijken we hier naar de beste outdoorcamera uit de test.

Zo'n outdoorcamera lijkt alles aan te kunnen. Hij kan zelfs mee onder water voor onderwater-opnames, zowel foto's als video. En de beste outdoorcamera gebruik je natuurlijk ook gewoon thuis, want deze maakt prima foto's en scherpe video's. Beter dan je telefoon.


De Nikon Coolpix W300 is als beste outdoorcamera getest door de expert van de Camerashop. Je koopt deze camera tegen een lage prijs bij die winkel en andere aanbevolen winkels op Beste Camera Kopen.

Op Beste Camera Kopen vindt je tevens de een Camera Keuzehulp, meer best geteste camera's en de Camera Top 10.


Beste outdoorcamera: Nikon Coolpix W300

Maar terug naar de beste outdoorcamera, de Nikon Coolpix W300. Dit is geweldig vakantiegezelschap, maar ook een uitstekende fotocamera en videocamera voor uitstapjes en feestjes. De Nikon Coolpix W300 maakt prachtige heldere foto's, ook bij slecht licht. De foto's worden in een 16 megapixel-resolutie geschoten, en video's kunnen in Ultra HD (4K) kwaliteit.

En inzoomen gaat ook uitstekend. Deze beste outdoorcamera uit de test beschikt over 5x optische zoom.

Foto's en filmpjes delen gaat reuze makkelijk want WiFi, Bluetooth en NFC worden ondersteund. Dankzij de GPS-ontvanger kun je laten registreren waar iedere foto gemaakt is.


En dan zijn er natuurlijk nog de outdoor capaciteiten van deze beste outdoorcamera. Deze is waterdicht, je kunt er wel 30 meter diep het water mee in. Het is dus een prima onderwatercamera. Ook met schokken, stof en kou heeft deze outdoorcamera geen enkele moeite. Het is een camera die bijzonder goed geschikt is om mee te nemen op wintersport of op safari, maar ook gewoon naar het strand of het zwembad.

Ook handig is de mogelijkheid om deze beste outdoorcamera met je smartphone op afstand te bedienen. Zo maak je mooie groepsfoto's waar je zelf ook op staat, maar je kunt je telefoon ook als afstandsbediening gebruiken als je bijvoorbeeld een schuw dier dier wilt fotograferen.

Kijk voor deze beste outdoorcamera en andere goede camera's op het bovenaan genoemde Beste Camera Kopen.

Zie ook:


Foto's: Nikon


Onderwerpen:
Beste outdoor camera test, beste outdoor camera's, beste waterproof camera, beste outdoorcamera test.

, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.