Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste snelkookpan en beste koop

Redactie     15:36    


Bespaar tijd in de keuken met een snelkookpan (hogedrukpan). Doordat bij een snelkookpan het deksel hermetisch afgesloten wordt kan de temperatuur snel tot temperaturen worden verhoogd die veel hoger zij dan 100 graden Celsius. Hier de beste snelkookpan en de beste koop uit een vergelijkende test van snelkookpannen.


Met deze snelkookpannen zijn je gekookte gerechten veel eerder klaar dan met een gewone pan. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook energie (en dus geld). Ook blijven door de kortere kooktijd vitamines en smaak beter behouden.

Beste snelkookpannen kopen

Deze beste snelkookpannen en andere goede pannen zijn voordelig online te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op Beste Pannen Kopen. Of kijk bij de Snelkookpan keuzehulp bij alle testen snelkookpannen. Daar kun je niet alleen je persoonlijk beste snelkookpan kiezen, maar je vind er ook circa 200 snelkookpannen tegen een lage prijs.

Beste snelkookpan Fissler Vivavit

Bij de test, uitgevoerd door het Duitse Expertentesten, kwam de Fissler Vivavit als beste snelkookpan uit de test. Ook in Nederland is deze beste hogedrukpan erg populair.Deze beste snelkookpan uit de test is te koop in vele verschillende formaten, uiteenlopend van 2,5 liter tot 10 liter. Het zijn erg veilige snelkookpannen met een goed veiligheidssysteem dat het deksel hermetisch sluit voor het verhitten begint. Het deksel mag dan dicht zitten, via indicatielampjes kun je precies zien hoe de situatie in de snelkookpan is.

Via de drukregelaar kun je het proces instellen of bijstellen. Je kunt kiezen voor een snelle stand, een zachte stand of een stand om te koken zonder druk.

Bij de snelkookpan test scoorde deze snelkookpan bijna de hoogst mogelijke score, resulterend in een Zeer Goed. Kijk bij het bovenstaande Beste Pannen Kopen voor de actueel laagste prijs bijj de belangrijkste winkels in Nederland.

Beste koop: WMF Perfect Plus

Ook de WMF Perfect Plus snelkookpan is te koop in diverse maten (2.5, 3, 4.5, 6.5 en 8.5 liter). De prijzen liggen lager dan die van de Fissler Vivavit wat deze snelkookpan de titel van beste koop heeft opgeleverd.


De Perfect Plus is een mooi vormgegeven hogedrukpan met een veilig vergrendelde deksel. Het handvat geeft veel grip en voor het reinigen kun je de greep afnemen. Deze snelkookpan kan bovendien (in tegenstelling tot de Fissler Vivavit) in de vaatwasser. Hou er wel rekening mee dat deze pan niet in de oven mag.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Pannen Kopen voor de beste aanbieders waar je deze en andere snelkookpannen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer pannen testen
Foto bovenaan: Fissler


Onderwerpen:
Fissler, beste snelkookpan test, WMF beste koop, beste snelkookpannen test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.