Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste luchtbed / beste opblaasbaar matras

Zoek je het beste luchtbed? Een opblaasbaar matras is het beste opblaas luchtbed. Het is een comfortabel tweepersoons luchtbed of éénpersoons opblaas matras. Hier het beste opblaasbare matras uit de test.

Intex opblaasbaar matras beste luchtbed test

Wat is het beste luchtbed voor bijvoorbeeld op de camping of om incidenteel logees te ontvangen? Bij een Duitse luchtbedden test kwam de Intex Raised Queen als beste opblaasbaar matras uit de test. Dit is een comfortabel luchtmatras voor volwassenen dat snel en makkelijk op te pompen is dankzij de ingebouwde pomp.


Intex opblaasbaar matras best getest

Intex is een vooraanstaande leverancier van opblaasbare producten zoals zwembaden, opblaasbaar speelgoed en dus ook luchtbedden. Een Intex luchtbed ligt zo comfortabel dat een goed Intex luchtbed ook wel luchtmatras worden genoemd. Deze Intex opblaas matrassen kunnen ook prima als bed worden gebruikt. Bijvoorbeeld als opblaasbaar campingbed of als opblaasbaar logeerbed.

De Intex Raised Queen die door Vergleich als beste luchtbed werd uitgeroepen is een betaalbaar opblaasbaar matras (luchtmatras) van de beste kwaliteit. 

De Intex Raised Queen is een tweepersoons luchtbed voor volwassenen, maar het maakt deel uit van een hele serie Intex luchtbedden met zowel éénpersoons luchtmatrassen als tweepersoons luchtmatrassen. 

Kijk hier voor alle modellen en alle prijzen.

Intex luchtbed
Intex luchtbed 

Beste opblaasbaar matras: Intex Raised Queen

Maar laten we kijken naar het opblaas dat als beste luchtbed / beste luchtmatras uit de test is gekomen. De Intex Raised Queen behoort tot de luxere luchtbedden van Intex. Dat merk je onder andere doordat er een elektrische pomp is ingebouwd. 

Je hoeft dit Intex opblaasbaar matras dus niet zelf zelf op te pompen of op te blazen, en je hoeft zelfs geen losse pomp mee te nemen. Maar natuurlijk heeft zo'n pomp ook een nadeel, hoewel niet groot kost hij wel ruimte. Dit maakt het Intex Raised Queen luchtmatras minder geschikt voor backpackers. 

Wie een een zo compact en zo licht mogelijk luchtbed zoekt kan beter in bovenstaand overzicht kiezen voor een luchtbed zonder ingebouwde pomp. Deze biedt Intex ook. Maar dan wordt het wel blazen.

Een heel duidelijk (en heel belangrijk) voordeel van de Intex Raised Queen luchtbed is het hoge ligcomfort. Het Intex opblaasbaar matras ligt zeer comfortabel met en zachte aangenaam aanvoelende bovenlaag en je stapt makkelijk in en uit je bed omdat het matras wel 51 centimeter hoog is. 

De zijkanten van het matras zijn verhoogd zodat je er niet in je slaap uitrolt. Ook wordt de lucht in het luchtbed door de interne structuur heel goed over het bed verdeeld.

Binnenzijde Intex opblaasbaar matras

Binnenzijde Intex opblaasbaar matras


De bovenlaag van dit beste matras opblaasbaar mag dan wel zacht en aangenaam aanvoelen, het is ook waterbestendig zodat je geen hinder hebt van vocht en je het luchtbed makkelijk nat schoon kunt maken.

Wil je alle lucht uit het luchtbed laten lopen, of maar een klein beetje omdat het te hard is opgepompt? Dan kun je via en draaiknop lucht laten ontsnappen. En als je het opblaasbaar matras na gebruik wil opbergen kan hij in de meegeleverde draagtas.

Zoek je een comfortabel luchtbed om op te slapen? Kijk dan vooral naar de Intex Raised Queen of naar de andere éénpersoons en tweepersoons luchtbedden van Intex in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je ook alle prijzen.

Zie ook:
Onderwerp:
Hier kijken we naar het beste opblaasbare matras, ook wel luchtmatras genoemd. Een opblaasbaar matras is een comfortabel hoog luchtbed dat dik en comfortabel genoeg is om als matras te gebruiken. Bijvoorbeeld als opblaasbaar logeerbed of als opblaasbaar bed op de camping. Het Intex opblaasbaar matras is als beste luchtbed / beste luchtmatras getest.

Een reactie posten

0 Reacties