Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luchtbed (luchtmatras)

Redactie     12:47     No comments


Wat is het beste luchtbed voor bijvoorbeeld op de camping of om incidenteel logees te ontvangen? Bij een Duitse luchtbedden test kwam de Intex Raised Queen als beste luchtbed uit de test. Dit is een comfortabel luchtbed voor volwassenen dat snel en makkelijk op te pompen is dankzij de ingebouwde pomp.


Intex luchtbed best getest

Intex is een vooraanstaande leverancier van opblaasbare producten zoals zwembaden, opblaasbaar speelgoed en dus ook luchtbedden / luchtmatrassen. De Intex Raised Queen die door Vergleich als beste luchtbed werd uitgeroepen is een betaalbaar luchtbed (luchtmatras) van de beste kwaliteit. Het is een tweepersoons luchtbed voor volwassenen, maar het maakt deel uit van een hele serie Intex luchtbedden met zowel éénpersoons als tweepersoons luchtmatrassen. Kijk hier voor alle modellen en alle prijzen.


Beste luchtmatras: Intex Raised Queen

Maar laten we kijken naar het luchtmatras dat als beste luchtbed uit de test is gekomen. De Intex Raised Queen behoort tot de luxere luchtbedden van Intex. Dat merk je onder andere doordat er een elektrische pomp is ingebouwd. Je hoeft dus zelf niet te pompen of te blazen en zelfs geen losse pomp mee te nemen. Maar natuurlijk heeft zo'n pomp ook een nadeel, hoewel niet groot kost hij wel ruimte. Dit maakt het Intex Raised Queen luchtmatras minder geschikt voor backpackers. Wie een zo'n compact en licht mogelijk luchtbed zoekt kan beter in bovenstaand overzicht kiezen voor een luchtbed zonder ingebouwde pomp. Maar dan wordt het wel blazen.

Een heel duidelijk (en heel belangrijk) voordeel van de Intex Raised Queen is het hoge ligcomfort. Het luchtmatras ligt zeer comfortabel met en zachte aangenaam aanvoelende bovenlaag en je stapt makkelijk in en uit je bedje omdat het matras wel 51 centimeter hoog is. De zijkanten van het matras zijn verhoogd zodat je er niet in je slaap uitrolt. Ook wordt de lucht in het luchtbed door de interne structuur heel goed over het bed verdeeld.


De bovenlaag van het luchtmatras mag dan wel zacht en aangenaam aanvoelen, het is ook waterbestendig zodat je geen hinder hebt van vocht en je het matras makkelik nat schoon kunt maken.

Wil je alle lucht uit het luchtbed laten lopen, of maar een klein beetje omdat het te hard is opgepompt? Dan kun je via en draaiknop lucht laten ontsnappen. En als je het luchtmatras na gebruik wil opbergen kan hij in de meegeleverde draagtas.

Zoek je een comfortabel luchtbed om op te slapen? Kijk dan vooral naar de Intex Raised Queen of naar de andere éénpersoons en tweepersoons luchtbedden van Intex in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je ook alle prijzen.

Zie ook:Onderwerpen:
Beste luchtbed, beste luchtmatras, intex, test luchtbedden, luchtmatrassen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.