Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wekkerradio met DAB+

Redactie     10:02    


Opstaan is een handeling die je zo aangenaam mogelijk moet maken. Een goede DAB+ wekkerradio kan daarbij helpen. Nu willen we niet zeggen dat opstaan met behulp van een wekkerradio met DAB+ een feestje is, maar wakker worden van een helder ruisvrij muziekje maakt het toch wat makkelijker. Daarom hier de beste wekkerradio met DAB+ uit de test.


Beste DAB+ wekkerradio uit de test

Bij deze test van het Wekkercenter kwam de Pure Siesta Rise als beste wekkerradio met DAB+ uit de wekkerradio test. 

Deze beste digitale wekkerradio is voordelig te koop bij de bovenstaande link en bij de aanbevolen winkels op Beste DAB+ Radio Kopen. Kijk daar voor de actuele prijs van Pure Siesta Rise bij de beste en goedkoopste winkels.

Op Beste DAB+ Radio Kopen vind je ook de top 10 van (alle soorten) DAB radio's.

Zie ook:

Beste DAB+ wekkerradio: Pure Siesta Rise

Het sterkste punt van de Pure Siesta Rise is de hoge digitale geluidskwaliteit. Met deze wekkerradio heb je meteen een goede DAB+ radio in huis met een frequentiebereik van174,0 - 240,0 Megahertz en de mogelijkheid om 10 voorkeurzenders in te stellen. Je kunt er zowel mee naar analoge (FM) als digitale (DAB+) zenders luisteren.


En als wekkerradio heeft deze Pure Siesta Rise alles in huis dat je van een goede wekkerradio mag verwachten. Je kunt je laten wekken door je favoriete radiostation of door een zoemer. Er zijn drie wektijden in te stellen, en deze beste DAB+ wekkerradio beschikt over een snooze-/sluimerfunctie en over een timer die de radio op een vooraf ingestelde tijd uitschakelt.

Je kunt op de beste wekkerradio uit deze test een hoofdtelefoon aansluiten, maar een aux ingang voor om je smartphone op aan te sluiten ontbreekt helaas.


Met of zonder Bluetooth?

Let op! Deze beste digitale wekkerradio is er als Pure Siesta Rise en als Pure Siesta Rise S. De tweede versie is wat duurder maar ondersteunt ook Bluetooth. Dat betekent dat je die versie van de beste DAB+ wekkerradio ook als Bluetooth-speaker kunt gebruiken, en je kunt je zodoende ook laten wekken door je eigen muziek die op je smartphone staat. Hoewel de Pure Siesta Rise S circa 25 euro duurder is, is het zijn meerprijs wel waard.

Kijk voor de actuele laagste prijs van de Pure Siesta Rise en voor andere goede DAB+ radio's op het bovenaan genoemde Beste DAB+ Radio Kopen.

Zie ook:


Onderwerpen:
De Pure Siesta Rise wekkerradio is getest als beste dab+ wekkerradio. Deze wekkerradio wekt je met radio van digitale kwaliteit. Hierboven informatie over deze beste dab wekkerradio uit de test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.