Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietstas / boodschappentas (shopper)

Redactie     13:59     No comments


De Fastrider Traffic Shopper is een geweldige fietstas en boodschappentas in één. Deze fietstas haal je op een makkelijke manier van de fiets af en dankzij het handvat gebruik je hem vervolgens als boodschappentas. De Fastrider Traffic Shopper is dan ook getest als beste fietstas voor boodschappen.


Deze test is uitgevoerd door het Fietstascenter en is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Fietstas Kopen. Kijk daar voor de goedkoopste aanbieders, een Fietstas Keuzehulp en de Fietstas Top 10.

Beste fietstas / boodschappentas

Geen fietstas is zo goed om boodschappen mee te doen. Bovendien kost deze fietstas / shopper nog geen 20 euro (kijk bij het bovenstaande Beste Fietstas Kopen voor de actuele prijs).Dankzij het handvat neem je de tas makkelijk overal mee naar toe. Doordat deze fietstas met een haakbevestiging werkt kun je hem heel makkelijk op de fiets bevestigen en de tas er weer af halen.

De verstevigde achterkant en verstevigde zijwanden houden de fietstas / boodschappentas goed in vorm en beschermen bovendien de inhoud van de tas. Ook wordt de inhoud tegen regen beschermd, want het textiel is waterafstotend.Reflecterende vlakken zorgen voor extra veiligheid als je in het donker fietst met deze tas op je fiets.

Kijk bij het Fietstascenter op het bovengenoemde Beste Fietstas Kopen voor de actuele lage prijs van deze beste fietstas / boodschappentas.

Alternatief: Een dubbele shopper

Het minpunt van deze fietstas is het nadeel van alle enkele fietstassen die aan één kant van de fiets hangen. Als ze zwaar beladen worden (bijvoorbeeld met volle flessen) kan de fiets wat onstabiel worden omdat al het gewicht aan één kant hangt.

Dat nadeel neem je weg als je kiest voor een dubbele shopper fietstas zoals Fastrider deze ook maakt. Ook Basis maakt dubbele afneembare fietstassen (foto onder). Je kunt het gewicht dan verdelen, en eventueel twee fietstassen de winkel mee innemen.Al deze tassen zijn voordelig te koop bij de aanbevolen bovengenoemde Beste Fietstas Kopen.

Zie ook: Alle testen van fietstassen


Onderwerpen:
Beste boodschappentas fiets, boodschappen fietstas test, shopper fietstas, beste boodschappenfietstas, goede fietstassen voor boodschappen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.