Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste boodschappentas fiets (shopper fietstas)

Een fietstas shopper is een fiets boodschappentas. Een fietstas die je van de fiets kunt afnemen als je boodschappen doet. Hier informatie over de Fastrider Traffic Shopper en andere goede shopper fietstassen.

De Fastrider Traffic Shopper is een geweldige fietstas en boodschappentas in één. Deze fietstas haal je op een makkelijke manier van de fiets af en dankzij het handvat gebruik je hem vervolgens als boodschappentas. De Fastrider Traffic Shopper is dan ook getest als beste fietstas voor boodschappen.

Fastrider Traffic getest als beste boodschappentas fiets

Deze test is uitgevoerd door het Fietstascenter en is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Fietstas Kopen. Kijk daar voor de goedkoopste aanbieders van deze en andere fietstassen, een Fietstas Keuzehulp en de Fietstas Top 10.

Beste fietstas / beste boodschappentas fiets

Geen fietstas is zo goed om boodschappen mee te doen. Bovendien kost deze fietstas / shopper nog geen 35 euro. Kijk bij de aanbiedingen van de Fastrider Traffic serie voor de actuele prijs van deze beste boodschappentas voor op de fiets.

Fastrider Traffic boodschappentas op de fiets

Fastrider Traffic boodschappentas op de fiets


Dankzij het handvat neem je de fietstas makkelijk overal mee naar toe. Doordat deze boodschappen fietstas met een haakbevestiging werkt kun je hem heel makkelijk op de fiets bevestigen en de tas er weer af halen.

Is de Fastride Traffic niet jouw beste boodschappentas voor op de fiets? Bij de beste enkele fietstassen uit de test vind je nog meer best geteste shopper fietstassen.


De verstevigde achterkant en verstevigde zijwanden houden de Fastrider Traffic fietstas / boodschappentas goed in vorm en beschermen bovendien de inhoud van de tas. Ook wordt de inhoud van de shopper tegen regen beschermd, want het textiel is waterafstotend.

Ruimte voor boodschappen Fastrider shopper
Ruimte voor boodschappen in de Fastrider shopper


Reflecterende vlakken zorgen voor extra veiligheid als je in het donker fietst met deze tas op je fiets.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen of op het eveneens bovengenoemde Beste Fietstas Kopen voor de actuele lage prijs van deze beste fietstas / boodschappentas voor op de fiets.


Zie ook: Alle testen van fietstassen


Onderwerp:
Een shopper is een boodschappentas voor op de fiets. Een fietstas die je bij de winkel (en thuis) van de bagagedrager kunt klikken om de fietstas als boodschappen tas (shopper) te dragen. Eenmaal gevuld (of geleegd) klik je de tas weer op de fiets en is de boodschappentas weer een fietstas. De beste shopper fietstas / beste boodschappentas fiets is de Fastrider Traffic shopper.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ideaal. Ik heb er één die je ook als schoudertas kunt dragen. Dat is wel zo handig als je met de shopper gaat shoppen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.