Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koksmes (keukenmes)

Redactie     16:05     No comments


Een goede kok heeft een goed koksmes nodig. De Gobal G2 is getest als beste allround keukenmes. Hier alle informatie over dit beste koksmes.


Kijk bij de aanbiedingen van Global keukenmessen voor de actuele prijs en alle informatie over dit beste keukenmes. Hieronder vind je een korte samenvatting, want waarom is dit het beste koksmes is.

Beste keukenmes; Global G2

De Global G2 is een 20 centimeter lang keukenmes dat is gesmeed uit één stuk RVS staal. Dat komt de stevigheid ten goede en het voorkomt dat er vuil tussen het heft en en lemmet kan blijven zitten. Ook ligt het mes geweldig goed in de hand. Het heft is met zand gevuld voor de juiste balans en antislip kuiltjes zorgen voor een goede grip.

Met de Global G2, het beste koksmes uit de test, snij je op een heel goede en efficiënte manier vlees, vis, groente en kruiden.


Het beste keukenmes is volgens de Japanse slijphoek gesneden. Dat staat voor een slijphoek van 17 graden, zeer geschikt voor precisiewerk en scherper dan een Europees geslepen mes. Het mes is werkelijk vlijmscherp, en de hardheid van 56-58 Rockwell zorgt er voor dat het koksmes ook scherp blijft.

De Global G2 is een geweldig keukenmes en een terechte beste koksmes uit de test. Kijk bij de bovenaan genoemde informatiepagina voor alle informatie en de actuele winkelprijs. Je vind daar ook andere goede keukenmessen van Global.

Zie ook: Meer testen koken

Onderwerp: 
Het beste keukenmes uit de test van keukenmessen is de Global G2. Dit beste koksmes uit de test wordt zoals alle Global messen met de hand gemaakt. Het Japanse Global staat bekend om zijn goede koksmessen en andere goede keukenmessen. Hier boven meer informatie over dit beste koksmes uit de test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.