Beste koksmes (keukenmes)

Het beste koksmes uit de koksmessen test is het Global G2 koksmes. Het beste keukenmes dat je kunt kopen.

Beste koksmes / beste keukenmes Global

Een goede kok heeft een goed koksmes nodig. De Global G2 is getest als beste allround keukenmes. Hier alle informatie over dit beste koksmes.

Aanbiedingen keukenmessen en koksmessen

Kijk onder bij de aanbiedingen van Global keukenmessen voor de actuele prijs en alle informatie over dit beste keukenmes. Je vindt daar ook aanbiedingen van andere Global keukenmessen, zoals een broodmes, officemes, groentemes en vleesmes.

En bij de aanbiedingen van alle kokmessen vind je meer goede koksmessen, keukenmessen en keukenmes sets.

Hieronder vind je een korte samenvatting, en kun je lezen waarom het Global G2 keukenmes het beste koksmes is.

Beste keukenmes; Global G2 koksmes

De Global G2 mes is een 20 centimeter lang keukenmes dat is gesmeed uit één stuk RVS staal. Dat komt de stevigheid ten goede en het voorkomt dat er vuil tussen het heft en en lemmet kan blijven zitten. Ook ligt het koksmes geweldig goed in de hand. Het heft is met zand gevuld voor de juiste balans en antislip kuiltjes zorgen voor een goede grip.

Met de Global G2, het beste koksmes uit de test, snij je op een heel goede en efficiënte manier vlees, vis, groente en kruiden.

Beste keukenmes / beste koksmes Global

Beste keukenmes / beste koksmes Global


Het beste keukenmes is volgens de Japanse slijphoek gesneden. Dat staat voor een slijphoek van 17 graden, zeer geschikt voor precisiewerk en scherper dan een Europees geslepen mes. Het mes is werkelijk vlijmscherp, en de hardheid van 56-58 Rockwell zorgt er voor dat het koksmes ook scherp blijft.

De Global G2 is een geweldig keukenmes en een terechte beste koksmes uit de test. Kijk bij de bovenaan genoemde informatiepagina voor alle informatie en de actuele winkelprijs. Je vind daar ook andere goede keukenmessen van Global.

Zie ook: Meer testen koken


Onderwerp: 
Het beste keukenmes uit de test van keukenmessen is de Global G2. Dit beste koksmes uit de test wordt zoals alle Global messen met de hand gemaakt. Het Japanse Global staat bekend om zijn goede koksmessen en andere goede keukenmessen. Hier boven meer informatie over dit beste koksmes uit de test. Ook vind je hier boven aanbiedingen van meer goede koksmessen en goede keukenmessen en kun je al deze messen voor in de keuken goedkoop kopen.Een reactie posten

1 Reacties

  1. Caroline Bosman23 mei 2024 om 16:43

    De Global G2 is bijzonder goed, maar helaas ook bijzonder duur. Deze prijs is niet voor iedereen haalbaar. Een professionele kok zal het geld er absoluut voor over hebben, en een hobbykok met geld ook, maar niet iedereen wil en kan meer dan 100 euro uitgeven aan een koksmes.

    Een goed alternatief is dan het Japanse koksmes van Shinrai Japan. Niet zo subliem goed als de Global G2, maar wel beter te betalen voor de gemiddelde consument. Wel oppassen want dit keukenmes is vlijmscherp!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.