Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laptoptas voor zakelijk gebruik

Redactie     15:10     No comments


Verreweg de meeste computers die verkocht worden zijn laptops. Handig, want zo kan de computer van de zaak ook mee naar klanten en mee naar huis. Maar voor al dat transporteren van de laptop is een goede laptoptas nodig. Een tas die de laptop goed beschermt en ook veel ruimte biedt voor je andere spullen en papieren. Daarom hier de beste laptoptas uit de test.


Beste laptoptas uit de test

Als beste laptoptas voor de zakelijke gebruiker is de 17,3 inch Samsonite Vectura Office Case Plus getest. Dit is een sterke tas die veel ruimte biedt. Aan de laptop, maar ook aan andere spullen die je mee wilt nemen. Laptops tot 17.3 inch kunnen meegenomen worden in het speciale laptopvak van deze schoudertas. Ook beschikt deze laptoptas over een apart tabletvak.

De Samsonite Vectura Office Case Plus is voordelig te koop bij de Laptoptas Shop. Kijk op Beste Laptoptas kopen voor meer informatie en de actuele prijs.


Een sterke laptoptas

Je laptop wil je goed beschermen. In deze beste laptoptas is je kostbare computer veilig. De tas is gemaakt van extra sterk slijtvast polyester. Het materiaal is spatwaterdicht. Je moet hem niet in het water laten vallen, maar een regenbui vormt geen enkel gevaar. Ook kan deze tas prima lichte stoten aan.

Het laptopvak is gewatteerd voor extra bescherming van je laptop. Dat zelfde geldt voor het speciale tabletvak. Hierin berg je je tablet veilig op. Beide kunnen dus mee, en beide zijn extra goed beschermd.

Makkelijk meenemen

Je draagt de laptoptas makkelijk om je schouder, maar als je op reis gaat kun je deze via de smartsleeve aan de achterkant ook makkelijk aan een trolley bevestigen.Ook fijn is het dat je deze tas makkelijk neer kunt zetten, hij valt niet makkelijk om als je hem op de grond zet, zoals andere laptoptassen.

Veel ruimte

Deze laptoptas biedt dus ruimte aan een laptop en een tablet. Maar ook voor andere documenten, boeken en benodigdheden is er ruimte in de diverse vakken.


Deze als best geteste Samsonite laptoptas is ook in een iets kleinere 16 inch versie beschikbaar.

Ook voor scholieren

Ook voor scholieren is deze laptoptas zeer geschikt. Tenminste, als ze niet persé een rugzak willen. Deze tas beschermt echter beter dan een laptoprugtas.

Geen nadelen?

Deze laptoptas heeft wel een nadeel. Zoals heel veel laptoptassen beschikt de Samsonite Vectura Office Case Plus helaas niet over een verstevigde bodem. Dat betekent dat je de tas beter niet met een harde klap kunt neerzetten.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Laptoptas kopen voor meer specificatie, informatie en de prijs en voor nog veel meer goede laptoptassen voor ieder soort gebruiker.

Foto's: Samsonite


Onderwerpen:
Beste laptoptas, zakelijk gebruik, zakenman, zakenvrouw, Samsonite Vectura Office Case Plus.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.