Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste zakelijke laptoptas

De beste zakelijke laptoptas en aanbiedingen van andere goede laptoptassen voor werk en zakelijk gebruik.

 


Beste zakelijke laptoptas test Samsonite


Verreweg de meeste computers die verkocht worden zijn laptops. Handig, want zo kan de computer van de zaak ook mee naar klanten en mee naar huis. Maar voor al dat transporteren van de laptop is een goede laptoptas nodig. Een tas die de laptop goed beschermt en ook veel ruimte biedt voor je andere spullen en papieren. Daarom hier de beste laptoptas uit de test.


Beste laptoptas uit de test

Als beste laptoptas voor de zakelijke gebruiker is de 17,3 inch Samsonite Evo aktetas (de opvolger van de Samsonite Vectura Office Case Plus). 

Deze beste zakelijke laptoptas is een sterke tas die veel ruimte biedt. Aan de laptop, maar ook aan andere spullen die je mee wilt nemen. Laptops tot 17.3 inch kunnen meegenomen worden in het speciale laptopvak van deze schoudertas. Ook beschikt deze laptoptas over een apart tabletvak.

Er is ook een wat kleinere 16 inch versie van deze beste zakelijke laptoptas. Kijk hier onder voor de aanbiedingen. Naast de aanbiedingen van de beste zakelijke laptoptas vind je er ook veel meer goede laptoptassen.

Beste laptoptas zakelijk

Een sterke laptoptas

Je laptop wil je goed beschermen. In deze beste zakelijke laptoptas is je kostbare computer veilig. De tas is gemaakt van extra sterk slijtvast polyester. Het materiaal is spatwaterdicht. Je moet hem niet in het water laten vallen, maar een regenbui vormt geen enkel gevaar. Ook kan deze tas prima lichte stoten aan.

Het laptopvak is gewatteerd voor extra bescherming van je laptop. Dat zelfde geldt voor het speciale tabletvak. Hierin berg je je tablet veilig op. Beide kunnen dus mee in deze beste zakelijke laptoptas, en beide apparaten zijn extra goed beschermd.

Makkelijk meenemen

Je draagt de laptoptas makkelijk om je schouder, maar als je op reis gaat kun je deze via de smartsleeve aan de achterkant ook makkelijk aan een trolley bevestigen.

Beste laptop tas zakelijk SamsoniteOok fijn is het dat je deze tas makkelijk neer kunt zetten, hij valt niet makkelijk om als je hem op de grond zet, zoals andere laptoptassen.

Je kunt deze laptoptas zowel als handtas als schoudertas gebruiken. Wil je de Samsonite Evo laptoptas niet als schoudertas gebruiken, dan kun je de schouderband eventueel verwijderen. Dankzij het gewatteerde handvat is deze beste zakelijke laptoptas zeer plezierig in het gebruik als laptop handtas.

Veel ruimte

Deze laptoptas biedt dus ruimte aan een laptop en een tablet. Maar ook voor andere documenten, boeken en benodigdheden is er ruimte in de diverse vakken. Je apparatuur opladen kan makkelijk via de geïntegreerde USB-poort.


Samsonite laptoptas zakelijk


Deze als best geteste Samsonite laptoptas is ook in een iets kleinere 16 inch versie beschikbaar.

Ook voor scholieren

Ook voor scholieren is deze beste zakelijke laptoptas zeer geschikt. Tenminste, als ze niet perse een rugzak willen. Deze tas beschermt beter dan een laptoprugtas.

Geen nadelen?

Deze laptoptas heeft wel een nadeel. Zoals heel veel laptoptassen beschikt de Samsonite Evo helaas niet over een verstevigde bodem. Dat betekent dat je de tas beter niet met een harde klap kunt neerzetten.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Laptoptas kopen voor meer specificatie, informatie en de prijs en voor nog veel meer goede laptoptassen voor ieder soort gebruiker.


Zie ook:


Foto's: Samsonite


Onderwerp:
We kijken hier naar de beste laptoptas voor zakelijk gebruik, voor een zakenman of zakenvrouw. De Samsonite Evo is de beste zakelijke laptoptas. Hier boven informatie over deze beste laptoptas zakelijk en aanbiedingen van meer goede laptoptassen. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als zakelijke laptoptas vind ik een schoudertas veel beter dan een rugtas. Zo'n laptoprugzak is meer iets voor scholieren. Ik heb een mooie leren laptoptas hoog op mijn verlanglijstje staan, maar zo'n echt leren zakelijke laptoptas is wel wat duurder dan de kunststof Case Logic laptoptas die ik nu gebruik (en die me ook goed bevalt). Voor die professioneel ogende mooie zakelijke leren laptoptas moet ik nog even sparen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.