Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zaklampen test

Redactie     18:59     No comments


Een zaklamp lijkt een weinig boeiend product, tot je hem nodig hebt en tegen de beperkingen van je zaklamp aan loopt. Daarom hebben we hier drie echt goede zaklampen voor je die als beste in hun categorie getest zijn. Het betreft de beste zaklamp voor outdoor-gebruik, de beste zaklamp voor de "power user" en de beste zaklamp om in de auto te hebben liggen.


Het zaklampcenter testte deze drie zaklampen als beste zaklamp in hun soort. Hieronder alle informatie.

Beste zaklamp voor de professional: Ledlenser MT14

Wil je de allerbeste zaklamp? Kies dan voor de Ledlenser MT14. Geschikt voor de professional, en mensen die hun zaklamp heel vaak gebruiken. Je betaalt er meer dan 100 euro voor, maar dan heb je ook de beste zaklamp van allemaal. Het licht van deze zaklamp reikt wel 320 meter ver en in de zuinigste stand kan hij wel meer dan 190 uur licht geven (in de sterkste stand 9 uur). De Ledlenser MT14 is voorzien van een accu die in 4 uur weer helemaal opgeladen is.Een ander pluspunt van deze beste zaklamp is de Rapid Focus techniek. Hiermee kun je de focus van het licht regelen. Je kunt het licht op één punt richten, of ook de omgeving verlichten.

Kijk bij de aanbiedingen Ledlenser zaklampen voor de actuele winkelprijs van deze beste zaklamp uit de test.

Beste outdoor zaklamp: Olight Baton S30RIICBS

Voor kamperen en outdoor activiteiten is de Olight Baton de beste zaklamp. Een zaklamp die maar de helft kost van de bovenstaande Ledsenser. Voor een survival of camping heeft deze zaklamp echter alles. Je kan er 196 meter ver mee schijnen en de behuizing is compleet waterdicht. De lichtsterkte van 1020 lumen is ruim voldoende voor normaal gebruik.Je hebt de keuze tussen 8 lichtstanden. Om stroom te besparen schakelt deze outdoor zaklamp na drie minuten automatisch een stand terug. Afhankelijk van de lichtstand levert de accu 3 tot 40 uur stroom. Daarna is deze in 4 uur weer op te laden.

Kijk voor de actuele prijs en meer informatie over deze beste outdoor zaklamp bij de aanbiedingen Olight zaklampen.

Beste kleine zaklamp: Maglite Mini LED AA

En tot slot de beste zaklamp om altijd bij je te hebben. Door hem bijvoorbeeld in je auto te leggen. De Maglite Mini past in het dashboardkastje. Het is een voordelige zaklamp met goede eigenschappen. De Magline Mini beschikt over een focus-systeem, is spatwaterdicht, heeft een brandtijd van maximaal 32 uur (in de energiezuinige stand) en een reikwijdte van 141 meter. Allemaal eigenschappen waarmee deze zaklamp zich van concurrenten in dezelfde prijsklasse onderscheidt. Het is alleen jammer dat deze zaklamp op batterijen werkt en dus niet oplaadbaar is.

Kijk bij de aanbiedingen van Maglite zaklampen voor dit beste zaklampje uit de test en meer goede Maglite zaklampen tegen een aantrekkelijke prijs.


Kijk op het bovenstaande aanbiedingen van zaklampen van de betreffende merken voor alle informatie en prijzen, van deze en andere goede zaklampen van deze topmerken.

Zie ook: Meer beste zaklampen uit de test


Onderwerp:
Hierboven vind je drie beste zaklampen uit de test. Elke zaklamp is de beste zaklamp in zijn categorie. Het betreft de beste zaklamp voor professioneel gebruik, de beste zaklamp voor outdoor activiteiten en de beste kleine zaklamp om bijvoorbeeld in je auto te leggen. Bij de aanbiedingen vind je meer goede zaklampen van de fabrikanten van deze beste zaklampen uit de test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.