Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste oplaadbare zaklamp (met accu)

Alle beste oplaadbare zaklampen (met een accu) vind je hier. Deze beste accu zaklampen hebben allemaal de hoogste waardering gehad. 

beste oplaadbare zaklamp met accu


Batterijen en een zaklamp zijn een slechte combinatie. Je moet de batterijen altijd vervangen als het niet uitkomt. Daarom beschikt een goede zaklamp over een accu die je kunt opladen. Kijk hier voor je beste oplaadbare zaklamp.
Opladen doe je deze oplaadbare zaklampen meestal met een USB kabel. Dat het een oplaadbare zaklamp is merk je niet aan de lichtopbrengst en het lichtbereik van de zaklamp. Wat dat betreft doet de accu zaklamp niet voor een andere zaklamp ten onder.

Beste accu zaklampen

Hier vind je alle zaklampen met accu die de hoogste waardering hebben gehad.


Natuurlijk zijn er ook tussen de oplaadbare zaklampen veel verschillen. Je hebt kleine zaklampjes met accu die een paar honderd lumen produceren maar ook oplaadbare zaklampen met een paar duizend lumen. 


Ledlenser oplaadbare zaklamp

Ledlenser oplaadbare mini zaklamp


Het is verbazend hoe krachtig tegenwoordig ook de kleine accu zaklampjes zijn. Ze geven veel licht en hebben een ver bereik. De zuinige led lampjes schijnen vele honderden meters ver. Omdat ze zo klein zijn neem je kleine oplaadbare zaklampjes makkelijk mee.

Grote zaklamp (zaklantaarn)

De meeste zaklampen zijn letterlijk zaklampen, deze zaklampjes zijn dusdanig klein dat je er zelfs meerdere van in je broekzak kunt steken. De zaklantaarn is een wat grotere zaklamp. Bij zak moet je hier eerder aan een rugzak dan aan een broekzak denken. 

Stanley accu zaklantaarn

Stanley accu zaklantaarn


In het beste accu zaklamp overzicht vind je ook enkele grotere accu zaklantaarns. Vaak meer een schijnwerper dan een zaklantaarn. Maar wel een goede outdoor zaklamp als je veel licht nodig hebt.

Militaire zaklamp met accu

Bij de oplaadbare zaklampen met accu kom je veel militaire zaklampen tegen. Maar wat is een militaire zaklamp? Daarvoor is geen duidelijke definitie, maar over het algemeen wordt er over een militaire zaklamp gesproken als de zaklamp robuust is en tegen zware omstandigheden kan. 

Een echte militaire zaklamp (zoals deze in het leger gebruikt wordt, maar bijvoorbeeld ook door beveiligers en bewaking) hebben een accu met een bijzonder lange accuduur, zijn in staat om een vijand te verblinden (via de strobe modus) en geven een bijzondere grote hoeveelheid licht. Soms geven ze zelfs infrarood licht voor nachtzicht.

Alle accu zaklampen die als militaire zaklamp verkocht worden voldoen echter lang niet aan deze hoge eisen. Wel mag je van een "echte" militaire accu zaklamp verwachten dat deze waterbestendig en schokbestendig is, en meer licht geeft dan de gemiddelde accu zaklamp.


Ledlenser militaire zaklamp oplaadbaar

Ledlenser militaire zaklamp oplaadbaar


Goede oplaadbare zaklampen met accu worden onder andere gemaakt door Olight, Ledlenser, Streamlight, Maglite, Nitecore en Fenix. Dit zijn echter geen goedkope zaklampen, maar wel de beste oplaadbare accu zaklampen. Voor een goedkope oplaadbare zaklamp met accu kun je terecht bij  onder andere K-natics, King Mungo, TomorrowNow, JGS en Tigioo.


Alternatief: Een accu hoofdlamp

Een nadeel van iedere zaklamp (groot of klein, oplaadbaar of met batterij) is dat je de zaklamp vast moet houden. Dat is erg vervelend als je bijvoorbeeld door een kruipruimte kruipt of als je op een lastig bereikbare donkere plek met een klusje bezig bent waarvoor je beide handen nodig hebt. 

Een hoofdlamp is dan de oplossing. Dit is een zaklamp die je met een band om je hoofd draagt. Ook bij hardlopen in het donker wordt vaak gebruik gemaakt van zo'n hoofd zaklamp. Ook de hoofdlamp is er met accu.

Kijk voor deze beste hoofdlampen (met accu) bij de hoofdlamp test hier onder.

In het bovenstaande overzicht vind je alle beste oplaadbare zaklampen met accu. Of kijk bij de beste hoofdlamp test als je liever een hoofdlamp wil dan een gewone zaklamp.

Zie ook:
 

Foto bovenaan: Alejandro Faletti

Onderwerp:
De mogelijkheid een zaklamp te kunnen opladen is erg handig bij een zaklamp of hoofdlamp. Daarom hebben we hier de beste oplaadbare zaklampen met accu.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Zoek je de beste zaklamp. Dan moet je vooral eens serieus naar een Ledlenser zaklamp kijken. Een oplaadbare accu zaklamp van Ledlenser presteert zeer goed en is bijzonder goed van kwaliteit. Onverwoestbaar.

    De Ledlenser zaklamp die ik in bezit heb geeft met 2000 lumen heel veel licht, de behuizing is supersterk en alles ademt kwaliteit uit. Je moet hem wel regelmatig opladen als je hem veel (en in hoge stand) gebruikt, maar dat heeft natuurlijk alles met de lichtsterkte te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.