Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Joie buggy, beste koop

De Joie Buggy Nitro was de beste koop in de buggy test. Deze Joie buggy is niet meer leverbaar maar heeft in de Joie Brisk een waardig opvolger.

Joie buggy

Bij een grote test van buggy's is de Easywalker Mini wederom als beste buggy voor kinderen getest. De titel van beste koop ging echter naar de Joie buggy die ook hoog scoorde maar een stuk goedkoper is dan de Easywalker. Daarom kijken we hier naar Joie buggyś.

Goede goedkope buggy

De Joie Nitro kinderbuggy is niet meer leverbaar, maar er zijn meer goede Joie buggy´s waaronder de met de Nitro vergelijkbare Joie Brisk LX. Ook deze Joie buggy is relatief goedkoop en daarmee een waardig opvolger van de Joie Nitro buggy die beste koop was. 

Kijk hier onder voor aanbiedingen:

De Joie Brisk LX is de goedkoopste Joie buggy, maar er zijn meer goede Joie buggy's, al zijn deze niet zo goedkoop als de Joie Brisk. Hier een overzicht:

Joie Brisk buggy

Goede goedkope Joie buggy. De Joie Brisk LX Buggy Ember (zoals deze Joie buggy voluit heet) is geschikt voor een baby tot een kindje van 22 kg. Op deze Joeie buggy kan direct, dus zonder adapter, een Joie autostoeltje worden bevestigd. Het is een comfortabele buggy waarbij zowel de rugleuning als de voetensteun verstelbaar zijn. De Joie buggy is voorzien van een extra grote zonnekap en een open te ritsen ventilatiestrook.Ook is er een ruime boodschappenmand op de Brisk aanwezig.

De Joie buggy voldoet aan de Europese EN 1888 veiligheidsnorm. Danzij de 5-punts veiligheidsgordel met gordelpads en veiligheidsbeugel is het een veilige buggy.

De Joie Brisk LX Buggy kan compact worden ingeklapt en kan ingeklapt aan een draaghengsel worden vervoerd.

Joie buggy's
Goedkope buggy Joie

Joie Pact buggy

Ook de Joie Pact is een voordelige buggy van heel goede kwaliteit. Deze Joie buggy weegt slechts 6 kg en wordt geleverd met een draagtas. De buggy kan als handbage mee in het vliegtuig.

Je klapt deze buggy met één hand in en uit. Ook deze Joie buggy past op een Joie autostoel, maar in dit geval is er wel een adapter nodig. Deze wordt meegeleverd,

Deze lichte buggy is ook alleen geschikt voor lichtere kinderen (van baby tot 15 kg), maar voor die kleintjes is dit wel een heel comfortable en complete buggy, met bijvoorbeeld een verstelbare rugleuning, een voetrem, een regenscher, een verstelbare zonnekap, een 5-punts gordel met schouderpad en een draaghengsel. 

Joie Litetrax 4 buggy

De derde Joie buggy is de Joie Litetrax, die evenals de Brisk geschikt is voor kindjes van geboorte tot 22 kilo. Het bevestigen van de buggy aan een autostoeltje gaat ook hier zonder adapter, maar bij deze wat minder goedkope Joie buggy zijn de rugleuning en voetensteun beide te verstellen (respectievelijk in 4 en 2 standen). 

De wielen kunnen vastgezet worden wat plezierig is als je met de buggy over onverhard terrein rijdt. De XL zonneklep beschikt over een venster en ventilatie.

Joie Tourist buggy 

De Joie Tourist is een 3-in-1 buggy. Je kunt deze niet alleen uitbreiden met een Joie Gemm autostoeltje maar ook met de Joie Ramble reiswieg (optioneel). De adapters die hier vor nodig zijn worden bij de Joie buggy meegeleverd. 

De buggy is licht (6 kilo) en kan kindjes tot 15 kilo dragen. Rugleuning, voetensteun en duwbeugel zijn verstelbaar en de wieltjes zijn vast te zetten. Een boodschappenmand, zonnekap en draagtas worden meegeleverd, maar dat geldt niet voor de regenhoes.

Joie Parcel buggy

De Joie Parcel Buggy Carbon is de meest complete (en helaas duurste) Joie buggy. Ook dit is een 3-in-1 buggy die compatible is met een Joie autostoeltje en reiswieg. Deze Joie buggy weegt nog geen 7 kilo maar kan wel een kind tot 22 kilo dragen. 

Deze beste Joie buggy wordt geleverd met alle benodigdheden en beschikt over alle mogelijkheden, maar zit wel in een andere prijscategorie dan de als beste koop geteste Joie Nitro.

Meer goede kinderbuggy's

Bij de bovenstaande Joie buggy aanbiedingen vind je alle specificaties, prijzen en details over deze Joie buggy's. Zit jouw beste buggy hiet toch niet bij? Dan vind je hier onder de beste winkels waar ze ook andere goede buggy's verkopen zoals de buggy's van Easywalker, BabyZen, Nuna, Maxi-Cosi, Chicco, Britax Romer, Cybex, Thule, Koelstra en andere goede kinderbuggy merken.

Goede ergonomie voor kind en ouders

Joie maakt goede ergonomische buggy's, die comfortabel te gebruiken zijn. Niet alleen voor het kindje, maar ook voor de ouders. Deze kunnen bijvoorbeeld dankzij de ergonomisch verstelbare handvaten een comfortabele grip instellen. 

De voetrem van een Joie kinderwagen buggy is goed te bedienen met één voet, ook als je slippers draagt. En de wieltjes zijn vast te zetten zodat ze niet gaan zwabberen als je over een onverhard terrein rijdt.

Voor het kind is de verstelbare rugleuning van de Joie buggy fijn. Deze is geschikt voor iedere houding en kan zelfs helemaal plat. De bekleding is comfortabel gevoerd en ligt en zit daarom erg aangenaam. Voor de veiligheid zorgt een 5-puntsgordel die ook aangenaam zacht gevoerd is.

Belangrijk bij een kinderwagen-buggy is het gemak van opvouwen en meenemen. Ook op dit punt scoort de Joie Nitro  buggy goed. Je vouwt hem op als een paraplu tot een compact pakketje dat makkelijk mee kan in de auto of openbaar vervoer.


Kijk voor deze en andere buggy's en kinderwagens voor de laagste prijs bij het bovenaan genoemde Beste Buggy Kopen.

Zie ook: Alle beste kinderwagens en beste buggy's uit de tests
Foto's: Joie


Onderwerp:
Bij de kinderwagen buggy test is een Joie buggy als beste koop uit de buggy test gekomen. Een goede relatief goedkope buggy. Hier informatie over de Joie buggy's.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Hester Schutte5 juni 2024 om 09:47

    Ik heb een Joie Parcel Buggy . Dat is een redelijk betaalbare baby buggy met 3-in-1 systeem met autostoel en reiswieg. Die 2 laatste moet je helaas wel bijkopen. Al met al een behoorlijk uitgave, maar als het ons gegund is krijgt mijn baby dochtertje nog wel broertjes en zusjes die hem later ook kunnen gebruiken. Haast hoeven wij er voor wat betreft de buggy niet mee te maken want mijn baby dochter kan hier vanaf nu tot en met haar kleuterleeftijd mee vooruit. Dat vind ik een groot voordeel aan deze buggy, dat je er lang mee kan doen.

    Wat ik, naast de veelzijdigheid, erg fijn vind aan deze Joie buggy is de ruime boodschappenmand waaraan deze kinderwagen zijn naam (denk ik) te danken heeft. Verder wordt de Joie buggy ook compleet geleverd met bijvoorbeeld een regenhoes, een transporthoes en alle benodigde adapters. Het kost wat, maar je krijgt ook veel.

    Ook technisch zit de baby buggy goed in elkaar met een goede uitrusting zoals een magnetische 5-punts gordel, verstelbare rugleuning en verstelbare voetensteun en een zonnekap. Invouwen en uitvouwen gaat makkelijk en de wagen is licht en makkelijk om te dragen en hij rijdt soepel op zijn redelijk grote wielen. Deze Joie buggy is vast niet perfect, maar echte nadelen kan ik niet noemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.