Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Buggy (inklapbare kinderwagen): Joie Nitro beste koop

 

De Joie Buggy Nitro is de beste koop in de buggy test. Kijk hier voor deze beste Joie kinderwagen, een goede goedkope buggy voor je kind.


Bij een grote test van buggy's is de Easywalker Mini wederom als beste buggy voor kinderen getest. De titel van beste koop ging echter naar de Joie Nitro die ook hoog scoorde maar een stuk goedkoper is dan de Easywalker. Daarom kijken dit keer naar deze beste koop bij de buggy kinderwagens.

Kinderwagen-buggy rond de 100 euro

De Joie Nitro is een kinderwagen buggy die je al rond de 100 euro kunt kopen. Dat is een bijzonder lage prijs voor een kinderbuggy, vooral voor een kinderbuggy die goede testresultaten laat noteren. 

Kijk op het onderstaande Beste Buggy Kopen voor de winkels waar je online goedkoop deze (en andere) buggy's kunt kopen. Je vindt daar ook de Buggy Top 10.Want de Joie Nitro klopt op punten kinderwagen-buggy's die soms wel drie keer zo duur zijn. En de Joie Nitro biedt alles dat je van een buggy verwacht. Deze opvouwbare kinderwagen zit comfortabel, stuurt makkelijk en is goed met één hand te verstellen. 

Een minpuntje is echter het wat mindere comfort voor het kindje als je over een hobbelige ondergrond rijdt. Dit is een minpunt dat ook bij veel andere buggy's wordt geconstateerd, met hun kleine harde wielen zijn deze kinderwagens beter geschikt voor de stad dan voor een wandeling in de natuur.


Goede ergonomie voor kindje en ouders

Maar verder is de Joie Nitro ergonomisch en op het gebied van comfort een goede buggy. Niet alleen voor het kindje, maar ook voor de ouders. Deze kunnen bijvoorbeeld dankzij de ergonomisch verstelbare handvaten een comfortabele grip instellen. 

De voetrem van deze Joie kinderwagen buggy is goed te bedienen met één voet, ook als je slippers draagt. En de wieltjes zijn vast te zetten zodat ze niet gaan zwabberen als je over een onverhard terrein rijdt.

Voor het kind is de verstelbare rugleuning van de Joie buggy fijn. Deze is geschikt voor iedere houding en kan zelfs helemaal plat. De bekleding is comfortabel gevoerd en ligt en zit daarom erg aangenaam. Voor de veiligheid zorgt een 5-puntsgordel die ook aangenaam zacht gevoerd is.

Belangrijk bij een kinderwagen-buggy is het gemak van opvouwen en meenemen. Ook op dit punt scoort de Joie Nitro  buggy goed. Je vouwt hem op als een paraplu tot een compact pakketje dat makkelijk mee kan in de auto of openbaar vervoer.


Joie Nitro LX buggy

Iets duurder dan de Joie Nitro buggy is de Joie Nitro LX. Deze variant (van circa 110 euro) is voorzien van een extra grote zonnekap met kijkvenster. Via dit venster kun je het kindje goed in de gaten houden terwijl de kleine toch extra goed tegen de zon beschermd is.

Kijk voor deze en andere buggy's en kinderwagens voor de laagste prijs bij het bovenaan genoemde Beste Buggy Kopen.

Zie ook: Alle beste kinderwagens en beste buggy's uit de tests
Foto's: Joie


Onderwerp:
Bij de kinderwagen buggy test is de Joeie Nitro als beste koop uit de buggy test gekomen. Hier informatie over deze Joeie buggy.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.