Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietsnavigatie recreatieve fietser

Redactie     11:49     No commentsWat is de beste fietsnavigatie voor je fietstochten of fietsvakantie? Wij kijken hier naar de als beste fietsnavigatie geteste Mio Cyclo 210. Een zeer goed navigatiesysteem voor op de fiets.


Fietsen door heel Europa

Dit fietsnavigatiesysteem wordt geleverd met de fietskaarten van Europa. Je kunt deze beste fietsnavigatie dus ook op vakantie in het buitenland gebruiken. Een ander sterk punt voor de recreatieve fietser is de surprise-me functie die zelf een fietstocht voor je uitzet. En dankzij de points of interest kun je samen met je fietsnavigatie een route uitzetten langs mooie en nuttige locaties. Ook kun je knooppunten invoeren, de fietsnavigatie stuurt je dan uitsluitend over de ANWB knooppuntroutes.

Beste fietsnavigatie kopen

Deze fietsnavigatie is te koop via de aanbevolen winkels op Beste Fietsnavigatie Kopen. Je vind daar ook andere goede navigatiesystemen voor op de fiets. Zoals fietsnavigatie met hartslagmeter en trainingsprogramma's, iets dat bij deze Mio onbreekt. Dit systeem is namelijk meer bedoeld voor de recreatie-fietser.


Ideale fietsnavigatie voor de fiets-recreant

Voor de recreatieve fietser biedt de Mio Cyclo 210 alles. Het is een duidelijk navigatiesysteem dat je stap voor stap naar je eindbestemming leidt. De bediening gaat makkelijk via een touchscreen, ook tijdens het fietsen.

Tijdens het rijden word je op de hoogte gehouden van je snelheid, de afgelegde afstand en de hoogte waarop je fietst. En als je een bericht op je smartphone krijgt kun je dit ook op je fietsnavigatie laten tonen. Zo kan je (Bluetooth) telefoon op zak blijven.

Eenmaal thuis, terug van je fietstocht, kun je op je computer de rit achteraf nog eens bekijken. De fietsnavigatie legt de route namelijk vast.

De kaarten zijn niet uitbreidbaar, maar aangezien heel Europa wordt meegeleverd zal dat geen probleem zijn.


Kijk op het bovenstaande Beste Fietsnavigatie Kopen voor de actuele laagste prijs, meer informatie, een Fietsnavigatie Keuzehulp en de Fietsnavigatie Top 10.

Zie ook: Meer testen navigatiesystemen


Onderwerpen:
Beste navigatie fietser, beste navigatiesysteem fiets, beste navigatie fietsen, beste fietsnavigatie test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.