Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietsnavigatie test

 

Informatie over het Mio fietsnavigatie systeem dat als beste fiets navigatie systeem is getest. Dit is de beste fietsnavigatie voor de recreatieve fietser.

Beste fietsnavigatie test


Wat is de beste fietsnavigatie voor je fietstochten of fietsvakantie? Wij kijken hier naar de als beste fietsnavigatie geteste Mio Cyclo 210. Een zeer goed navigatiesysteem voor op de fiets.

Beste navigatie fiets

Hieronder vind je alle informatie over deze beste fietsnavigatie en andere goede navigatiesystemen voor fietsers.

In het overzicht met alle fiets navigatie systemen vind je alle informatie over de fietsnavigatie van Garmin, Mio, Bryton, Wahoo, Polar en andere goede merken fiets navigatie systemen.

Al deze fietsnavigatie is bedoeld voor recreatief gebruik. Zoek je fiets navigatie voor wielrenners en andere sprotfietsers? Kijk dan bij de beste fietscomputers met navigatie.

Mio Cyclo 210: Fietsnavigatie voor heel Europa

De beste fietsnavigatie uit de test voor de recreatieve fietser is de Mio Cyclo 210. Hier onder meer informatie over dit beste navigatiesysteem voor op de fiets.

Dit beste fietsnavigatiesysteem wordt geleverd met de fietskaarten van Europa. Je kunt deze beste fietsnavigatie dus ook op vakantie in het buitenland gebruiken. 

Een ander sterk punt voor de recreatieve fietser is de surprise-me functie die zelf een fietstocht voor je uitzet. En dankzij de points of interest kun je samen met je fietsnavigatie een route uitzetten langs mooie en nuttige locaties. Ook kun je knooppunten invoeren, de fietsnavigatie stuurt je dan uitsluitend over de ANWB knooppuntroutes.

Beste navigatie fiets: Mio Cyclo fietsnavigatie

Ideale fietsnavigatie voor de fiets-recreant

Voor de recreatieve fietser biedt de Mio Cyclo 210 alles. Het is een duidelijk navigatiesysteem dat je stap voor stap naar je eindbestemming leidt. De bediening gaat makkelijk via een touchscreen, ook tijdens het fietsen.

Tijdens het rijden word je op de hoogte gehouden van je snelheid, de afgelegde afstand en de hoogte waarop je fietst. En als je een bericht op je smartphone krijgt kun je dit ook op je fietsnavigatie laten tonen. Zo kan je (Bluetooth) telefoon op zak blijven.

Eenmaal thuis, terug van je fietstocht, kun je op je computer de rit achteraf nog eens bekijken. De Mio fietsnavigatie legt de route namelijk vast.

De kaarten zijn niet uitbreidbaar, maar aangezien heel Europa wordt meegeleverd zal dat geen probleem zijn.

Fietsnavigatie Mio


Beste fietsnavigatie kopen

Deze fiets navigatie is te koop via de aanbevolen winkels op Beste Fietsnavigatie Kopen. Je vind daar ook andere goede navigatiesystemen voor op de fiets. Zoals fietsnavigatie met hartslagmeter en trainingsprogramma's, iets dat bij deze Mio onbreekt. Dit systeem is namelijk meer bedoeld voor de recreatie-fietser.

Kijk op het bovenstaande Beste Fietsnavigatie Kopen voor de actuele laagste prijs, meer informatie, een Fietsnavigatie Keuzehulp en de Fietsnavigatie Top 10.


Zie ook: Meer testen navigatiesystemen


Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste navigatie voor op de fiets. De Mio Cyclo 210 is getest als beste fietsnavigatie. Hierboven aanbiedingen en informatie over deze beste fiets navigatie uit de test en andere goede fietsnavigatie.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *