Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste camerarugzak (cameratas rug)

Neem je fotocamera en lenzen veilig mee in een goede cameratas. Hier de beste camerarugzak uit de test en andere goede camerarugzakken en cameratassen.

Beste camera rugzak test


Iemand die een rugzak zoekt voor zijn spiegelreflexcamera, lenzen en statief stelt natuurlijk weer heel andere eisen aan zijn rugtas dan iemand die zijn schoolboeken, schone kleding of laptop mee wil noemen. Daarom hier aandacht voor de beste camera rugzak, de beste rugzak om je camera (en accessoires) in mee te nemen.


Deze beste camera rugzak is als beste cameratas getest door Bright. Deze gadget-liefhebbers zijn niet alleen camera-fans, ze gebruiken de camera's ook professioneel voor de fotoredactie van hun tijdschrift en website.

Zoek je een ander soort rugtas, dan deze voor camera's geoptimaliseerde rugzak? Kijk dan bij alle testen van rugzakken voor veel meer beste rugzakken. 

Meer goede cameratassen

Is deze beste camera rugzak niet wat je zoekt? Of wil je liever een ander soort cameratas? Geen nood, in het overzicht alle cameratassen vind je circa 2.000 cameratassen in alle soorten en maten. Met al hun prijzen en andere informatie.

Beste camera rugzak: Lowepro Flipside

De beste rugzak voor de cameragebruiker is volgens Bright de Lowepro Flipside die de fotoredactie van Bright zelf ook gebruikt. Dit is een modulaire rugzak die helemaal voor de camera en accessoires is ontworpen.

Beste camera rugzak test: LowePro Flipside
Beste camera rugzak test: LowePro Flipside


Omdat de formaten van camera's en lenzen flink kunnen verschillen kan de gebruiker het binnenwerk van deze rugtas helemaal aanpassen. Dit gaat via verplaatsbare schotjes die je met klittenband vast zet. Ook zijn er zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant kleine met een rits afsluitbare vakjes voor bijvoorbeeld geheugenkaartjes. Het statief kan aan de buitenkant worden bevestigd. Daarvoor zijn op deze beste cameratas diverse verstelbare banden beschikbaar.

Je laptop kan ook mee in deze camera rugtas. Tenminste, als je kiest voor één van de grotere versies van de Lowepro Filipside. Deze grotere cameratassen beschikken namelijk over een apart laptopvak. Dat is wel zo plezierig als je je laptop mee neemt als je gaat fotograferen.

Natuurlijk is je camera in deze camerarugzak goed beschermd tegen regen. Niet alleen is het materiaal tegen water bestand, de rugzak beschikt ook over een regenkap.

Naast een rugzak is de Lowepro Flipside ook een buikzak. Via een speciale band kun je deze tas namelijk ook op je buik bevestigen zodat je onder het fotograferen makkelijk bij je spullen kan.


Video: Beste camera rugzak test, LowePro Flipside

Foto's: Lowepro

Onderwerp:
In de camera rugzak test van Bright is de Lowepro Flipside als beste camerarugzak getest. Hierboven informatie over deze beste cameratas. Meer goede cameratassen vind je bij de aanbiedingen van al deze tassen voor je fotocamera.


Een reactie posten

0 Reacties