Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste haargel

Redactie     10:18     No comments


Bij een test van haargels is de Wella Eimi Pearl Styler als beste haargel uit de test gekomen. Als enige gel scoorde deze haargel voor alle haartypes een Zeer Goed.


In deze in Duitsland door Vergleich uitgevoerde test was de Wella Eimi Pearl Styler duidelijk de beste haargel. Niet voor niets is dit de meest verkochte haargel van Wella. Met deze gel kun je ieder kapsel realiseren en de Eimi Pearl gel zorgt voor langdurige versteving.

De prijs / kwaliteit verhouding van deze haargel is ook goed. Vooral als je de gel met korting koopt. Kijk hier voor online aanbiedingen van Wella haargel. Natuurlijk zijn er veel goedkopere haargels te koop, maar dan heb je het over haargels van een veel mindere kwaliteit. De met Wella Eimi Pearl haargel vergelijkbare gels zijn over het algemeen veel duurder.

Beste haargel: Wella Eimi Pearl Styler

Een sterk punt van deze beste haargel is de parelachtige glas waaraan deze gel zijn naar te danken heeft. Wella Eimi Pearl zorgt er voor dat het haar mooi wordt getextureerd. het geeft veel volume en houdt het haar gedurende lange tijd perfect in model.


De vloeibare gel is makkelijk te verdelen en droogt erg snel. Je spuit één a twee pompjes in de hand en kneedt dit in het haar in. Wella Eimi Pearl Styler kan op zowel droog als vochtig haar prima gebruikt worden. Bovendien is het goed wasbaar.

Kijk bij de bovenstaande online aanbiedingen van Wella haargel voor de actuele laagste prijzen. Je kunt er ook doorklikken naar aanbiedingen van de haargels van andere merken.

Foto's: Wella


Onderwerp:
Wella Eimi Pearl Styler is als beste haargel getest in een Duitse haargel test. Deze beste haargel scoorde als enige gel een Zeer Goed in de test. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste haargel uit de test van haargels.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.