Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rekenmachine scholieren en studenten

Redactie     15:19    


Wat is de beste rekenmachine voor op school? De meeste scholen en opleidingsinstituten adviseren de Casio FX-82MS. Dit is een goede en heel betaalbare wetenschappelijke rekenmachine.


Of je nu in de brugklas zit of een hogere opleiding volgt, de Casio FX-82MS is een zeer goede wetenschappelijke rekenmachine die door vele scholen en opleidingen geadviseerd wordt, en dan ook de meest verkochte rekenmachine van Nederland is.

De Casio FX-82MS is ook een heel voordelige rekenmachine. Je betaalt er niet veel meer dan 10 euro voor. Dat is veel minder dan vergelijkbare wetenschappelijke rekenmachines van andere merken.
Alle gangbare berekeningen worden door deze beste rekenmachine ondersteund. Het scherm kan twee regels tekst weergeven, zodat zowel de berekening als de uitkomst zichtbaar zijn. En dat is in de praktijk bijzonder handig, bijvoorbeeld om te controleren of er geen fout in de ingevoerde berekening zit.

Een ander voordeel van deze beste rekenmachine zijn de extra grote toetsen. Hierdoor is dit niet de kleinste rekenmachine, deze Casio calculator is 15,6 bij 8,5 cm groot, maar de grote toetsen tikken wel heel plezerig, en dit voorkomt echt fouten.

Als (klein) minpunt kan worden aangegeven dat de rekenmachine niet over achtergrind verlichting beschikt. Dat gaat ten koste van de leesbaarheid, maar aan de andere kant spaart dit de batterij en is het ook voordelig voor de prijs.

Zoek je een goede rekenmachine, geschikt voor school en opleiding? Of gewoon een goede rekenmachine voor thuis? De Casio FX-82MS is een goedkope wetenschappelijke rekenmachine met alle functies.


Zie ook:Samenvatting:
Wie kent hem niet, de Casio FX-82MS de beste rekenmachine voor school en studie. Er zijn meer uitgebreide rekenmachine, maar dit is de beste rekenmachine als je de prijs laat meewegen. Deze beste rekenmachine voor scholieren en studenten kost hier boven nog geen tientje en biedt alle mogelijkheden die een scholier nodig heeft. Daarom is dit de meest gebruikte rekenmachine op school. Kijk hier boven voor meer informatie over deze beste rekenmachine voor school en studie.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.