Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rugzak scholieren (schooltas)

Redactie     12:55    


Vrijwel alle scholieren gebruiken tegenwoordig een rugzak als schooltas. Maar aan een rugzak voor een scholier worden andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld een outdoor rugzak. Maar wat is dan de beste rugtas voor scholieren?


Beste schooltas: De Eastpak Padded Pak'R

Als beste rugzak voor scholieren is de Eastpak Padded Pak'R uitgeroepen. Dit is een goede praktische schooltas met een betaalbare prijs. Kijk hier voor de test en de actuele lage prijs

Deze beste rugzak voor scholieren is in diverse kleuren te koop waaronder demin-zwart, denim-blauw en wijnrood. Maar wat maakt deze Eastpak rugzak tot de beste schooltas?Pluspunten
Ten eerste is de Eastpak Padded Pak'R een praktische en multifunctionele rugzak die zich niet alleen uitstekend leent als schooltas, maar ook als rugzak voor vakantie en dagtrips. Je kunt deze rugtas dus ook prima voor andere doeleinden gebruiken. De rugzak is met een inhoud van 24 liter lekker ruim, en dankzij de gewatteerde en verstelbare schouderbanden is hij comfortabel in het gebruik, ook als de rugzak zwaar beladen is, met bijvoorbeeld schoolboeken.

Ook is deze Eastpak Padded Pak'R rugzak, gemaakt van stevig polymide, sterk en beschermt deze de inhoud goed. De opening is U-vormig, zodat je makkelijk je spullen kunt vinden als je de rugtas helemaal open ritst.

Minpunten
Is er dan niets op deze Eastpak Padded Pak'R rugzak aan te merken? Ja zeker wel. Wat vandaag de dag erg nadelig is voor studenten is dat deze tas niet beschikt over een gewatteerd vak om je laptop veilig te vervoeren. En ook het ontbreken van rugventilatie is een nadeel als je met warm weer langdurig met deze rugzak op je rug rondloopt.

Zorgen deze minpunten er voor dat de Eastpak Padded Pak'R voor jou niet de beste schooltas is? Kijk dan bij de andere beste schooltassen uit de test voor meer goede rugzakken voor scholieren. Of kijk hier onder bij de testen van rugzakken voor de beste rugzak uit een andere rugzak test.

Stel je deze functionaliteiten wel op prijs? Kijk dan op Beste Schooltas Kopen voor goede alternatieven, de goedkoopste winkels en de schooltas top 10.

Zie ook: 


Foto's: Eastpak


Onderwerp:
De Eastpak Padded Pak'R is als beste rugzak scholieren getest. Voor een scholier is de Eastpak Padded Pak'R de beste schooltas. Hierboven vind je alle informatie over deze beste scholieren rugzak en meer beste rugzakken en beste schooltassen uit de test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.