Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rugzak scholieren (schooltas)

Redactie     12:55     No comments


Vrijwel alle scholieren gebruiken tegenwoordig een rugzak als schooltas. Maar aan een rugzak voor een scholier worden andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld een outdoor rugzak. Maar wat is dan de beste rugtas voor scholieren?


Beste schooltas: De Eastpak Padded Pak'R

Als beste rugzak voor scholieren is de Eastpak Padded Pak'R uitgeroepen. Dit is een goede praktische schooltas met een betaalbare prijs. Kijk hier voor de test en de actuele lage prijs. Deze beste rugzak voor scholieren is in diverse kleuren te koop waaronder demin-zwart, denim-blauw en wijnrood. Maar wat maakt deze rugzak tot de beste schooltas?Pluspunten
Ten eerste is het een praktische en multifunctionele rugzak die zich niet alleen uitstekend leent als schooltas, maar ook als rugzak voor vakantie en dagtrips. Je kunt deze rugtas dus ook prima voor andere doeleinden gebruiken. De rugzak is met een inhoud van 24 liter lekker ruim, en dankzij de gewatteerde en verstelbare schouderbanden is hij comfortabel in het gebruik, ook als de rugzak zwaar beladen is, met bijvoorbeeld schoolboeken.

Ook is deze rugzak, gemaakt van stevig polymide, sterk en beschermt deze de inhoud goed. De opening is U-vormig, zodat je makkelijk je spullen kunt vinden als je de rugtas helemaal open ritst.

Minpunten
Is er dan niets op deze rugzak aan te merken? Ja zeker wel. Wat vandaag de dag erg nadelig is voor studenten is dat deze tas niet beschikt over een gewatteerd vak om je laptop veilig te vervoeren. En ook het ontbreken van rugventilatie is een nadeel als je met warm weer langdurig met deze rugzak op je rug rondloopt.

Stel je deze functionaliteiten wel op prijs? Kijk dan op Beste Schooltas Kopen voor goede alternatieven, de goedkoopste winkels en de schooltas top 10.

Zie ook: Foto's: Eastpak

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.