Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste rugzak scholier (schooltas)

De beste rugzak voor een scholier uit de test. De beste schooltas rugzak. En meer goede rugzakken voor een scholier.

Beste rugzak scholier Eastpak

Vrijwel alle scholieren gebruiken tegenwoordig een rugzak als schooltas. Maar aan een rugzak voor een scholier worden andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld een outdoor rugzak. Maar wat is dan de beste rugtas voor scholieren?


Beste schooltas: De Eastpak Padded Pak'R

Als beste rugzak voor scholieren is de Eastpak Padded Pak'R uitgeroepen. Dit is een goede praktische schooltas met een betaalbare prijs. Kijk hier voor de test en de actuele lage prijs


Deze beste rugzak voor scholieren is in diverse kleuren te koop waaronder demin-zwart, denim-blauw en wijnrood. Maar wat maakt deze Eastpak rugzak tot de beste schooltas?

Beste rugtas scholier: Eastpak Padded Pak'R

Beste rugtas voor een scholier: Eastpak Padded Pak'R


Pluspunten
Ten eerste is de Eastpak Padded Pak'R een praktische en multifunctionele rugzak die zich niet alleen uitstekend leent als schooltas, maar ook als rugzak voor vakantie en dagtrips. Je kunt deze rugtas dus ook prima voor andere doeleinden gebruiken. 

De rugzak is met een inhoud van 24 liter lekker ruim, en dankzij de gewatteerde en verstelbare schouderbanden is hij comfortabel in het gebruik, ook als de rugzak zwaar beladen is, met bijvoorbeeld schoolboeken.

Ook is deze Eastpak Padded Pak'R rugzak, gemaakt van stevig polymide, sterk en beschermt deze de inhoud goed. De opening is U-vormig, zodat je makkelijk je spullen kunt vinden als je de rugtas helemaal open ritst.

Minpunten
Is er dan niets op deze Eastpak Padded Pak'R rugzak aan te merken? Ja zeker wel. Wat vandaag de dag erg nadelig is voor studenten is dat deze tas niet beschikt over een gewatteerd vak om je laptop veilig te vervoeren. 

En ook het ontbreken van rugventilatie is een nadeel als je met warm weer langdurig met deze rugzak op je rug rondloopt.

Zorgen deze minpunten er voor dat de Eastpak Padded Pak'R voor jou niet de beste schooltas is? Kijk dan bij de andere beste schooltassen uit de test voor meer goede rugzakken voor scholieren. Of kijk hier onder bij de testen van rugzakken voor de beste rugzak uit een andere rugzak test.

Andere Eastpak rugzakken 

Eastpak is het meest populaire merk voor schooltas rugzakken voor scholieren en studenten. Dat is niet verwonderlijk want Eastpak maakt niet alleen rugzakken van hoge kwaliteit en een mooie uitstraling en een mooi design, je hebt ook heel veel keuze uit verschillende goede Eastpak rugzakken.

Eastpak rugzakken in vele kleuren, diverse formaten (volumes) , met laptopvak en zonder laptopvak.

Naast de Eastpak Padded Pak'R rugzakken zijn de Eastpak Pinnacle en Eastpak Out of Office populaire series rugzakken bij scholieren. Maar ook andere Easpak rugzakken worden vaak als schooltas gebruikt.

Goede rugzak schooltassen van andere merken

Maar er zijn naast Eastpak meer populaire en goede merken voor een schooltas rugzak. Ook de rugzakken van Fjallraven en The North Face zijn populair als rugzak voor een scholier of student. En als je een goede goedkope rugzak zoekt om als schooltas te gebruiken, kijk dan eens naar de rugtassen van Trvlmore, SuitSuit en Skooter.

Deze, en nog heel veel meer goede rugzak schooltassen voor scholieren en studenten vind je bij de schooltas aanbiedingen bovenaan.


Zie ook: 


Foto's: Eastpak


Onderwerp:
De Eastpak Padded Pak'R is als beste rugzak scholieren getest. Voor een scholier is de Eastpak Padded Pak'R de beste schooltas. Hierboven vind je alle informatie over deze beste scholieren rugzak en meer beste rugzakken en beste schooltassen uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties