Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Panasonic beste vlogcamera

Kijk eens naar deze Panasonic systeemcamera als je de beste camera voor zowel foto al video zoekt. Winnaar van de EISA Award als beste foto en videocamera. Daarmee is dit ook de beste vlogcamera in de vorm van een fotocamera.

Panasonic systeemcamera beste vlogcamera

Ben je op zoek naar een camera voor zowel fotografie als het maken van video? Stel je daarbij hoge eisen aan de mogelijkheden en de kwaliteit? Kies dan voor de Panasonic Lumix DC-GH5S. Dit is de winnaar van de EISA Award, voor de beste foto- en video-camera.


De meeste camera's zijn of fotocamera's waarmee je ook video's kunt maken, of videocamera's die je ook als fototoestel kunt gebruiken, maar de Panasonic Lumix DC-GH5 blinkt in beide uit. Een echte foto / video camera, en daarmee is deze Panasonic camera ook zeer geschikt als vlogcamera.

Kijk hier onder voor de actuele prijs van de Panasonic Lumix DC-GH5S (de beste camera uit de test). Of kijk op Beste Camera Kopen voor aanbiedingen van meer goede camera's en goedkope aanbieders van deze camera's.


Liever een vlogcamera in de vorm van een filmcamera? Kijk dan bij de beste videocamera test.

De beste camera voor foto en video: Panasonic DC-GH5

Meestal gaat alle aandacht bij een systeemcamera uit naar de fotokwaliteiten. Bij bij deze Panasonic Lumuix camera is foto en video een echte mix. Niet alleen is dit één van de betere fotocamera's. Foto's maak je via een 20,3 megapixel Digitale Live MOS sensor en een Venus Engine 10 beeldprocessor, en video's maken kan in 4K-resolutie (Ultra HD) met 60 frames per seconde.

Door de ruisonderdrukking bij een hoge ISO waarde, maak je zonder problemen heel mooie opnamen in donkere situaties. De 5 assige beeldstabilisatie compenseert de sluitertijd tot maximaal 5 stops en met de snelle scherpstelmotor maak je trefzeker de mooiste opnames. Voor het filmen van actiebeelden is deze systeemcamera dan ook zeer geschikt. De beste camera voor foto en video, en de beste vlogcamera. uit de test.Filmen met deze vlogcamera levert dan ook (bij een goede videograaf) professionele filmbeelden voor een vlog op. Aan de camera zal het niet liggen!

Bovendien beschikt de bovengenoemde sensor over een multi-aspect-ratio. Hierdoor is de beeldhoek bij de beeldverhoudingen 4:3, 3:2,16:9 en 17:9 gelijk.


Verder kun je foto's uitwisselen en publiceren via Bluetooth en WiFi en kun je op de 3, 5 mm aansluiting een microfoon aansluiten. Ook zijn er USB c en HDMI aansluitingen op de camera aanwezig. Allemaal heel belangrijk met een vlogcamera.

Waarom is deze Panasonic camera een goede vlogcamera?

  • Via WiFi, bluetooth, USB of HDMI zet je video's makkelijk over naar een computer voor videobewerking.
  • Of stuur de video's via WiFi meteen naar je vlog, YouTube of TikTok.
  • Sluit een losse microfoon aan voor een extra goed geluid.
  • Je neem deze camera veel makkelijk mee dan een videocamera.
  • Zowel de video als foto's zijn van prima kwaliteit.

Wil je je toestel voornamelijk voor fotografie gebruiken dan ben je beter af met de Panasonic DC-GH5 (zonder S) of met een andere goede systeemcamera. Voor wie zowel veel wil filmen als fotograferen is of wilt vloggen de Panasonic DC-GH5 echter de beste camera die je kopen kan.

Foto's: Panasonic


Onderwerp:
De Panasonic DC-GH5 is getest als beste fotocamera voor video. Dit is een goede fotocamera voor filmpjes en daarmee ook een bijzonder goede vlogcamera. De beste camera in de video fotocamera test. Hierboven een review van de Panasonic DC-GH5 en andere beste camera's voor foto en video uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties