Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Panasonic getest als beste camera voor foto en video

Redactie     15:54     No comments


Ben je op zoek naar een camera voor zowel fotografie als het maken van video? Stel je daarbij hoge eisen aan de mogelijkheden en de kwaliteit? Kies dan voor de Panasonic Lumix DC-GH5S. Dit is de winnaar van de EISA Award, voor de beste foto- en video-camera.


De meeste camera's zijn of fotocamera's waarmee je ook video's kunt maken, of videocamera's die je ook als fototoestel kunt gebruiken, maar de Panasonic Lumix DC-GH5S blinkt in beide uit. Een echte foto / video camera.

Kijk bij de best geteste camera's voor alle informatie en de actuele prijs van de Panasonic Lumix DC-GH5S en andere best geteste camera's. Of kijk op Beste Camera Kopen voor meer goede camera's en goedkope aanbieders van deze camera's.

De beste camera voor foto en video: Panasonic DC-GH5S 

Meestal gaat alle aandacht bij een systeemcamera uit naar de fotokwaliteiten. Bij deze Panasonic Lumuix camera is dat een echte mix. Dat blijkt wel uit het feit dat er gekozen is voor een 10,2 megapixelsensor, dat is maar de helft van de DC-GH5, maar dat komt de video-prestaties en de kwaliteit van foto's bij weinig licht bij de S-versie ten goede. Ten opzichte van de Lumix DC-GH5 is de video-kwaliteit van de S een klap beter. Video's maken kan in 4K-resolutie met een  iso-waarde van maximaal 51.200.Filmen met deze systeemcamera levert dan ook (bij een goede videograaf) professionele filmbeelden op. Aan de camera zal het niet liggen!

Bovendien beschikt de bovengenoemde sensor over een multi-aspect-ratio. Hierdoor is de beeldhoek bij de beeldverhoudingen 4:3, 3:2,16:9 en 17:9 gelijk.


Verder kun je foto's uitwisselen en publiceren via Bluetooth en WiFi en kun je op de 3, 5 mm aansluiting een microfoon aansluiten. Ook zijn er USB c en HDMI aansluitingen op de camera aanwezig.

Wil je je toestel voornamelijk voor fotografie gebruiken dan ben je beter af met de Panasonic DC-GH5 (zonder S) of met een andere goede systeemcamera. Voor wie zowel veel wil filmen als fotograferen is de Panasonic DC-GH5S echter de beste camera die je kopen kan.

Foto's: Panasonic


Onderwerpen:
Beste fotocamera voor video, goede fotocamera voor filmpjes, video fotocamera test, review Panasonic DC-GH5S test.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.