Voor een student of MBO scholier is dit de beste rugzak

Hier vind je de beste rugzak voor een MBO scholier of student (met laptopvak) en andere goede rugzakken voor studenten.

Beste rugzak scholier student

Een laptop, boeken, mappen, sportkleding, je neemt het allemaal mee in de Eastpak Tutor, de beste rugzak voor studenten en MBO scholieren. Een rugzak met veel ruimte en een veilige gewatteerde laptopvak voor een laptop tot 16 inch.


Ook als de Eastpak Tutor zwaar beladen is, is deze nog goed te dragen en zijn je spullen nog steeds veilig. De bodem van deze Eastpak rugzak is namelijk verstevigd en de schouderriemen zijn gewatteerd en verstelbaar. 

Een som van eigenschappen die je bij andere rugzakken in de prijsklasse van de Eastpak Tutor niet tegenkomt. Dat maakt deze Eastpak rugzak tot de beste rugzak voor studenten en MBO scholieren.

Kijk hier voor de prijs en andere aanbevolen rugzakken

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van de Eastpak Tutor rugzakken wat je op dit moment voor deze beste rugzak betaald. Je vind daar tevens alle informatie over deze beste rugzak.

Maar er zijn meer best geteste rugzakken. Ook Coolblue heeft rugzakken voor student of MBO schoier getest. Hieronder vind je ook de beste rugzak uit die test.


Beste rugzak student scholier Eastpak
Speciaal voor studenten: Eastpak Tutor rugzak

Wat maakt de Eastpak Tutor tot de beste rugzak voor student en MBO?

Studenten aan Universiteit, HBO en MBO hebben tegenwoordig vrijwel standaard een laptop nodig op hun opleiding. Bij de keuze van een schooltas of rugzak is dat een niet te verwaarlozen factor. Veel opleidingen stellen namelijk hoge eisen aan de laptop waardoor je met een laptop van 700 euro of meer op pad moet. 

Dat vraagt natuurlijk om een goede rugzak waarmee je de laptop niet alleen makkelijk en comfortabel kunt meenemen, maar die je kostbare laptop ook goed beschermt. De Eastpak Tutor is daar perfect toe in staat. Deze rugtas is speciaal voor studenten ontwikkeld.  Je neemt er niet alleen je laptop goed beschermd in mee, maar ook je boeken, mappen en benodigdheden.

Tip: Kijk op Beste Schooltas Kopen voor de top 10 van schooltassen, meer schooltas testen, de goedkoopste online aanbieders van goede schooltassen en een schooltas keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste schooltas.


Eastpak, beste rugzak voor student of scholier met laptop
Eastpak, beste rugzak voor student of scholier met laptop


De bodem van deze beste rugzak voor student en scholier is versterkt, het laptopvak is gewatteerd, en ook de schouderriemen zijn zacht gewatteerd en bovendien verstelbaar. Zo is deze rugtas ook comfortabel te dragen als hij vol zware spullen zit. Een borstband zorgt dan eventueel voor extra draagcomfort en stabiliteit. Ook is er een gevoerd rugpand. Het is alleen een nadeel dat deze rugzak geen rugventilatie kent. Dat is meer voor outdoor rugzakken, en deze rugzak is vooral ontworpen voor scholieren en studenten. 

Eastpak rugzak voor scholieren en studenten
Eastpak rugzak, ontworpen voor scholieren en studenten


Ben je op de locatie aangekomen dan kun je makkelijk bij je laptop en andere spullen dankzij de U-vormige opening. De diverse vakken zorgen er voor dat je je spullen efficiënt kunt opbergen en ze zodoende makkelijk kunt vinden. In één van de voorvakken zit bijvoorbeeld een organizer voor kleine benodigdheden als pennen, je telefoon en je sleutels. Deze kun je snel pakken als het nodig is.

 


Eastpak Tutot rugzak


Kijk bij het bovenstaande best geteste rugzakken voor alle prijzen en specificaties van deze en andere beste rugzakken.

Zie ook: 


Samenvatting:
De Eastpak Tutor is onlangs als beste scholieren rugzak getest. Hierboven alle informatie over deze beste schooltas uit de test. Ook hebben we de beste scholieren rugzakken uit de test van Coolblue en op Beste Rugzak kopen vind je nog veel meer goede rugzakken voor studenten en scholieren. 

Een reactie posten

0 Reacties