Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietsslot test: Beste kettingslot

Redactie     11:50     No comments


Een goede fiets is niet goedkoop. Daarom wil je je fiets wel goed beschermen tegen diefstal. Dat doe je met een goed fietsslot. Maar wat is het beste fietsslot? Hier de beste fietssloten uit de test.

Deze test is uitgevoerd door de Fietsersbond. Verderop op deze pagina vind je een video van deze fietssloten test.

Kijk in het overzicht Abus kettingsloten voor onderstaande fietssloten en meer goede Abus kettingsloten voor je fiets. Hieronder kijken we naar het beste kettingslot uit de test. Kijk bij alle fietsslot testen voor alle tests van fietssloten.


Beste kettingslot: Abus Ivy 9100/85

Met 3 ART-sterren een uitstekend fietsslot (ART-4 en ART-5 worden zelden bij fietsen gebruikt). Je hebt hier dan ook te maken met een kettingslot met 1 centimeter dikke schakels. Helaas is dit natuurlijk wel nadelig voor het gewicht, dit kettingslot weegt 2,4 kilo.

De afwerking van de Abus Ivy is mooie en verzorgd. De ketting bevindt zich in een gladde hoes die soepel meebeweegt. Het slothuis is geheel in kunststof gegoten zodat deze je fiets niet beschadigd. Het slot klikt makkelijk en goed vast. Met dit beste kettingslot staat je fiets safe.Lichter alternatief: Abus Iven 8210/85

Onder de naam Iven verkoopt Abus een iets minder zware versie van de bivenstaande Ivy. De Abus Iven heeft 8 millimeter dikke schakels en is daarom lichter en ook wat goedkoper (kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijzen). Door de dunnere schakels is dit wel een ART-2 fietsslot. Dat is nog steeds goed, maar minder dan de als beste kettingslot geteste Abus Ivy.

Het Abus Iven fietsslot weegt 1,7 kilo, dus dit kettingslot is 0,7 kilo lichter dan het Ivy slot.


Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle fietssloten tegen een lage prijs.


Tip: Op Beste Fietsslot Kopen vind je de beste en goedkoopste winkels voor het kopen van alle soorten fietssloten. Je vindt daar tevens handige informatie en tips voor bij het vinden van het voor jou beste fietsslot.


Onderwerpen:
Beste fietssloten test fietsersbond, Abus Iven beste kettingslot test, beste kettingsloten getest.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.