Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste alles in één audio systeem: Bose Wave Music System

Het Bose Wave Music System is een alles in één audio systeem, met digitale radio, streaming audio ontvangst en ingebouwde luidsprekers.


Één audiosysteem voor al je muziek, en dan ook nog in een waanzinnig goede geluidskwaliteit. Dat biedt het Bose Wave Music System, het beste audiosysteem voor digitale en analoge muziek, hier alle informatie over dit beste muzieksysteem.

Helaas: Het Bose Wave Music System wordt niet meer verkocht. en Bose heeft ook geen ander Bose muzieksysteem uitgebracht. Als beste alternatief adviseren we de Imperial Dabman (beschikbaar met of zonder CD-speler) die dezelfde mogelijkheden biedt.

Prijs, reviews en alle informatie

Kijk bij de aanbieding Bose Wave Music System voor al deze informatie over dit beste alles in één audiosysteem. Je vindt daar ook de recente winkelprijs.


De mogelijkheden van het Bose Wave Music System IV muzieksysteem

Sommige winkels noemen de Bose Wave IV een radio. Maar daarmee doe je dit complete muzieksysteem toch echt te kort. Laten we eerst de mogelijkheden eens opsommen:
 • Weergeven van analoge radio, via de AM en FM tuner.
 • Weergeven van digitale radio, via de DAB+ radiotuner.
 • Weergeven van duizenden online radiozenders, via de internetverbinding. (WiFi of Ethernet)
 • Streamen van online muziekdiensten zoals Spotify, iTunes en Deezer.
 • Streamen van muziek van je smartphone computer of tablet via Bluetooth of je netwerk.
 • Afspelen van je audio-CD's en MP3-CD's dankzij de ingebouwde CD-speler.
 • Het Bose Wave Music System is een volwaardige digitale CD-wekkerradio.
 • Via de AUX-ingang en USB-poort kun je ook andere audio-bronnen aansluiten.


Extra's

 • Gebruik je smartphone als afstandsbediening via de gratis app, of gebruik de meegeleverde afstandbediening of het touchscreen aan de bovenkant van de Wave.
 • Een snooze functie laat je in slaap vallen met je favoriete muziek.
 • Wakker worden met deze lievelingsmuziek kan ook, want het Bose Wave Music System 4 is een volledige wekker met dim-functie, dubbele alarmfunctie en snooze.
 • Voor je favoriete muziekzenders zijn presets beschikbaar.
 • En natuurlijk kun je met de Boze Wave 4 muzieksysteem privé van muziek genieten dankzij de hoofdtelefoonaansluiting.
 • Dit beste audiosysteem is te koop in de kleuren zwart, wit en zilver.


Geluid

De ingebouwde speakers van het Wave Music System zijn niet voor niets bekroond. Deze speakers van topkwaliteit leveren een mooi, vol en hoogwaardig geluid dat zich kan meten met veel grotere en veel duurdere stereosystemen. Hoewel al het geluid uit één apparaat komt is het kamervullend.

Design en mobiliteit

Bij Bose zorgen ze niet alleen voor perfect geluid, maar hun producten zien er ook altijd schitterend uit. Dat geldt absoluut ook voor dit beste alles in één muzieksysteem. De vormgeving is mooi, modern, maar ook neutraal zodat je het Bose Wave Music System 4 overal kunt neerzetten. In de woonkamer, keuken, slaapkamer of waar dan ook. 

Het formaat en het ontbreken van een accu maken mobiel gebruik van het Bose Music System wel wat lastig, maar dat neemt niet weg dat dit complete audiosysteem vrij eenvoudig verplaatst kan worden. je hebt immers niet te maken met losse speakers.

Zie ook: Meer beste hifisets uit de test
Foto's: Bose


Onderwerp:
Iedere keer weer is het Bose Wave Music System het beste audiosysteem met ingebouwde speakers uit de test. Het Bose Music System is dan ook al aan zijn vierde versie toe en wordt iedere keer beter. Hierboven alle informatie over dit beste alles in één muzieksysteem van Bose, de beste stereoset met ingebouwde speakers uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties