Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste zonnebril test

Redactie     09:00     2 comments


Welk merk zonnebrillen levert de beste zonnebrillen af. Het Algemeen Dagblad besloot dat uit te zoeken. Voor deze test werden ervaren opticiens in de jury gezet. Hun conclusie, de beste zonnebril is van Serengeti.

Er werd hierbij niet zozeer gekeken naar hippe montuurtjes, maar veel meer naar bescherming tegen UV-straling.

Bescherming tegen UV-licht heel belangrijk

Staar, hoornvliesontstekingen, oogmelanomen, het zijn allemaal kwalen die voort kunnen komen uit een teveel aan UV-straling op de ogen. Een goede UV-bescherming is dan ook veel belangrijker dan de meeste mensen beseffen. Daarbij is de verduistering van de glazen van geen enkel belang. Zelfs heel donkere glazen kunnen UV-licht in zijn geheel doorlaten. Sterker nog, een donker glas dat veel UV-licht doorlaat is zelfs een groter risico omdat het de pupil vergroot waardoor deze meer gevoelig voor UV-licht wordt.

Serengeti maakt de beste zonnebrillen

Uiteindelijk kwamen de zonnebrillen van Serengeti als beste zonnebril uit de test. Dit merk staat niet bekend om zijn hippe monturen maar de glazen van deze beste zonnebrillen zijn geweldig. Ze beschermen perfect en zijn bovendien kristalhelder, polariserend en kleuren goed mee. Ook qua vorm zijn deze zonnebrillen goed, ze sluiten goed af.

Zie ook:

Andere zonnebrillen

De Serengeti zonnebrillen zijn zelfs die van Ray-Ban de baas. Maar ook de zonnebrillen van dit populaire merk werden met een 9 beoordeeld (een halve punt lager dan de Serengeti zonnebrillen).

Zowel Serengeti als Ray-Ban zijn dure merken zonnebrillen. Maar de hoge cijfers zijn wel naar de prijs. Goedkope merken als Six, Lounge en Hema scoorden allemaal een dikke onvoldoende, Six en Hema zelfs een 2.

TIP: Kijk op Beste Zonnebril Kopen voor de beste winkels om goedkoop de beste zonnebrillen te kopen. Daar vind je ook een uitgebreide Zonnebril Keuzehulp die je helpt om de voor jou persoonlijk beste zonnebril te vinden.

Zie ook: Zonnebril testen
Foto's: Serengeti Eyewear


Onderwerpen:
Wat is de beste zonnebril uit de test. Bij de zonnebril test van het AD (Algemeen Dagblad) werden de, Serengeti zonnebrillen als beste zonnebril getest. Serengeti maakt heel goede zonnebrillen voor dames en heren. Ray Ban zonnebrillen scoorde ook zeer goed in deze zonnebril test. 

,


2
replies
 1. Prachtig, maar waar is de Lounge Eyewear Bril te koop....nergens te vinden ook niet online

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geteste zonnebril was in een souvenierwinkel gekocht en is niet online verkrijgbaar.
   Met een 4,5 als rapportcijfer is deze goedkope zonnebril overigens geen aanrader.

   Verwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.