Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Serengeti zonnebrillen beste zonnebril in test

Serengeti zonnebrillen zijn de beste zonnebril uit de test als het op de bescherming tegen UV straling aankomt. Dat heeft een test uitgewezen.

Serengeti zonnebril test

Welk merk zonnebrillen levert de beste zonnebrillen af. Het Algemeen Dagblad besloot dat uit te zoeken. Voor deze test werden ervaren opticiens in de jury gezet. Hun conclusie, de beste zonnebril is een Serengeti zonnebril.

Er werd bij de AD zonnebril test niet zozeer gekeken naar hippe montuurtjes, maar meer naar bescherming door de zonnebril tegen UV-straling.

Bescherming tegen UV-licht heel belangrijk

Staar, hoornvliesontstekingen, oogmelanomen, het zijn allemaal kwalen die voort kunnen komen uit een teveel aan UV-straling op de ogen. Een goede UV-bescherming is dan ook veel belangrijker dan de meeste mensen beseffen. 

Daarbij is de verduistering van de glazen van geen enkel belang. Zelfs heel donkere glazen kunnen UV-licht in zijn geheel doorlaten. Sterker nog, een donker glas dat veel UV-licht doorlaat is zelfs een groter risico omdat het de pupil vergroot waardoor deze meer gevoelig voor UV-licht wordt.

Serengeti zonnebrillen, de beste zonnebril

Uiteindelijk kwamen de zonnebrillen van Serengeti als beste zonnebril uit de AD zonnebril test. Het brillenmerk Serengeti staat niet bekend om zijn hippe monturen maar de glazen van deze beste zonnebrillen zijn geweldig. Serengeti zonnebrillen beschermen perfect en zijn bovendien kristalhelder, polariserend en kleuren goed mee. 

Ook qua vorm zijn Serengeti zonnebrillen goed, een Serengeti zonnebril sluit goed af en is comfortabel en plezierig om te dragen.

Aanbiedingen Serengeti zonnebrillen


Waarom zijn Serengeti zonnebrillen de beste zonnebrillen?

Serengeti is één van de meest populaire zonnebril merken ter wereld. Dit heeft alles te maken met de hoge kwaliteit en de geweldige uitstraling van Serengeti zonnebrillen. Sinds 1985 produceert Seengeti hoogwaardige zonnebrillen voor dames en heren die er ook nog eens stijlvol, modieus en mooi uitzien.

Serengeti zonnebrillen hebben eigenschappen die deze brillen van de zonnebrillen van concurrenten onderscheiden. Zo is Serengeti erg goed in gepolariseerde zonnebrillen. De Serengeti gepolariseerde lenzen zijn bijzonder goed in het beperken van schittering en de zonnebril glazen geven een heel helder beeld, ook bij fel zonlicht en bij reflecties op bijvoorbeeld water, ijs, sneeuw of betegeling.

De Serengeti Photochromic techiek zorgt er voor dat de kleur van de zonnebril glazen zich aanpast aan de omstandigheden. Dit geeft naast een mooi helder zicht, met realistische kleur, ook rust aan de ogen.


Serengeti zonnebrillen dames en heren

Sereneti zonnebril dames en heren

De Serengeti monturen zijn ergonomisch en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en acetaat. Deze materialen zijn duurzaam en licht van gewicht. Een Serengeti zonnebril heeft verstelbare neuspads en tempels. Dit alles zorgt er voor dat Serengeti zonnebrillen heel aangenaam en comfortabel zijn om te dragen.

Ook het design en de vormgeving draagt bij aan de populariteit van Serengeti zonnebrillen, De keuze uit zonnebril monturen is bijzonder groot. Met zonnebrillen in alle modellen zoals wayfarer, aviator en wraparound. Met ook veel keuze uit kleuren en afwerkingen. Voor iedere smaak heeft Serengeti een mooie goede zonnebril.

Andere zonnebrillen

De Serengeti zonnebrillen zijn zelfs die van Ray-Ban de baas. Maar ook de zonnebrillen van dit populaire merk werden met een 9 beoordeeld (een halve punt lager dan de Serengeti zonnebrillen).

Zowel Serengeti als Ray-Ban zijn dure merken zonnebrillen. Maar de hoge cijfers zijn wel naar de prijs. Goedkope merken als Six, Lounge en Hema scoorden allemaal een dikke onvoldoende, Six en Hema zelfs een 2.

TIP: Kijk op Beste Zonnebril Kopen voor de beste winkels om goedkoop de beste zonnebrillen te kopen. Daar vind je ook een uitgebreide Zonnebril Keuzehulp die je helpt om de voor jou persoonlijk beste zonnebril te vinden.


Zie ook: 
Foto's: Serengeti EyewearOnderwerpen:
Wat is de beste zonnebril uit de test. Bij de zonnebril test van het AD (Algemeen Dagblad) werden de, Serengeti zonnebrillen als beste zonnebril getest. Serengeti maakt heel goede zonnebrillen voor dames en heren. Een Serengeti zonnebril beschermt je ogen het best. Ray Ban zonnebrillen scoorde ook zeer goed in deze zonnebril test. 

Een reactie posten

0 Reacties