Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tefal Expertise beste grillpan uit de test

Redactie     14:37     No comments


Grillen van vlees, groente en ander voedsel zorgt voor een heerlijke smaak en houdt de vitaminen em structuur mooi in stand. Voor het betere grillwerk heb je een goede grillpan nodig. De Tefal Expertise is de beste grillpan uit de test.

Deze beste grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook inductie en de oven. Het is heerlijk kokkerellen met deze grillpan. Doordat deze van aluminium gemaakt is, is de pan lekker licht om te tillen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Zoals gebruikelijk op Tefal pannen beschikt de Tefal Expertise grillpan over een Thermo-Spot die aangeeft of de juiste temperatuur bereikt is. Een goede anti-aanbaklaag (met stukjes titanium) voorkomt aankoeken en vastkleven. Deze laag is dusdanig sterk dat je geen of nauwelijks olie of vet hoeft te gebruiken wat het grillen extra gezond maakt. Ook kun gewoon metalen bestek en kookgerei gebruiken in combinatie met deze beste grillpan.



Prijs en meer informatie

Kijk voor de actuele prijs en meer informatie over deze beste grillpan bij de beste pannen uit de test. Daar vind je ook andere best geteste pannen zoals koekenpannen, kookpannen, soeppannen, braadpannen, wokpannen en meer.

Zie ook: Meer pannen testen

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.