Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rubberen laarzen (regenlaarzen) heren

Redactie     19:09     No comments


Rubberen regenlaarzen kun je voor weinig geld bij de bouwmarkt of het tuincentrum kopen. Voor een klusje in de tuin zijn deze rubberen laarzen goed geschikt, maar als je er de hele dag op moet lopen of er een stevige boswandeling mee wilt maken is het een ander verhaal. Gelukkig zijn er ook heel goede rubberen laarzen. Hier de beste regenlaarzen uit de test.


We kijken hier naar de beste rubberen laarzen voor heren. Evenals bij de beste regenlaarzen voor dames betreft dit rubberen laarzen van de Franse specialist Aigle.

Beste regenlaarzen: Aigle Parcours 2 Vario

Bij de rubberen herenlaarzen waren het de Aigle Parcours 2 Vario regenlaarzen die als testwinnaar werden uitgeroepen in de vergelijkende test van het Duitse Vergleich. Als enige rubberen laarzen bij de heren scoorde deze beste regenlaarzen een Zeer Goed in de test.

Op waterdichtheid, afwerking en pasvorm haalde deze rubberen herenlaarzen allemaal de hoogste score. Het draagcomfort is niet optimaal maar wel ruim voldoende. De hoge laarzen beschikken over een sluiting zodat je ze zelf perfect pas kunt maken.Met zijn profieldiepte van 6 millimeter geven deze beste regenlaarzen voor heren een perfecte grip, ook als het nat en glad is.

Ook op uiterlijk scoren deze rubberen Aigle regenlaarzen pluspunten. De Aigle Parcours 2 Vario laarzen zien er mooi uit, met deze rubberen laarzen wil je best gezien worden. Bovendien kun je kiezen uit diverse kleuren.

Kijk bij de beste aanbieders van Aigle laarzen voor alle informatie en de laagste prijzen.

Zie ook: Meer testen regenlaarzen


Onderwerpen:
Tussen rubberen laarzen zit heel veel verschil. Je hebt goedkope rubberen regenlaarzen van lage kwaliteit maar ook heel goede regenlaarzen van rubber. De beste rubber regenlaarzen voor heren en dames zijn de Aigle rubber laarzen.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.