Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Tretorn laarzen als beste outdoor laarzen getest

De Tretorn Tornevik rubberen laarzen zijn als beste outdoor laarzen / beste jachtlaarzen getest.


Het onder jagers zeer gerenommeerde magazine Wild & Hund heeft outdoor laarzen getest. Daarbij kwamen de Tretorn Tornevik laarzen uit de bus als beste jachtlaarzen.

Tretorn is een grote Zweedse fabrikant van laarzen zoals regenlaarzen, werklaarzen, wandellaarzen en jachtlaarzen, maar ook van sportschoenen, sneakers en andere casual schoenen. Tretorn is een oud Zweeds merk dat al in 1891 begon met het maken van rubberen laarzen. 

En rubberen laarzen zijn nog steeds het belangrijkste product van Tretorn. Deze Zweedse schoenfabrikant maakt vooral veel rubberen regenlaarzen. Ook de als best jachtlaarzen / outdoor laarzen geteste Tretorn Tornevik laarzen zijn rubberen laarzen. 

De beste jachtlaarzen, voor alle outdoor activiteiten

De Tretirn Tornevik laarzen zijn ontworpen met jagers en de jacht in het achterhoofd, maar net zoals andere Tretorn laarzen zijn de Tretorn Tornevik jachtlaarzen ook geschikt voor andere outdoor-activiteiten zoals een flinke boswandeling.

De laarzen uit de Tretorn Tornevik serie zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Deze beste outdoor laarzen zijn geschikt voor zowel warm weer als koud weer. De robuuste zool maakt de jacht laarzen geschikt voor ruwe terreinen.

Qua pasvorm en draagcomfort zijn deze Tretorn jachtlaarzen geweldig. Dankzij de anatomisch gevormde mesh voering passen de laarzen zich aan naar de bewegingen van het been en de voeten. Dit heeft als gevolg dat de pasvorm altijd perfect is. 

Ook de zolen van deze outdoor laarzen mogen dan sterk en robuust zijn, ze zijn eveneens heel comfortabel. De schacht van de laarzen is in breedte verstelbaar waardoor deze altijd perfect zitten.

Aanbiedingen Tretorn laarzen

En zo levert Tretorn wederom een laars van topkwaliteit af. Net zoals de andere Tretorn laarzen tot de top behoren. Kijk hier voor meer informatie en aanbiedingen voor Tretorn laarzen en schoenen.

Zie ook:


Samenvatting:
De Tretorn Tornevik laarzen zijn in de outdoor laarzen test van het tijdschrift Wild & Hunt als beste jachtlaarzen getest. Maar deze outdoor laazen zijn natuurlijk net zo goed geschikt voor andere outdoor activiteiten (maar Wild & Hunt is nou eenmaal een jacht magazine). Volg de link hierboven voor een overzicht van aanbiedingen van Tretorn laarzen bij alle goede online winkels die in Nederland Tretorn laarzen verkopen.