Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zaklamp test

Redactie     12:45    


Ben je op zoek naar de beste zaklamp? Kijk dan eens naar de Ledlenser P7 Pro Torch. Dit is een zeer goede allround zaklamp die is getest als de beste zaklamp voor thuisgebruik.


De Ledlenser P7 Pro Torch is een echte allround zaklamp die je op tal van manieren kan gebruiken. Hij is licht genoeg om mee te nemen, klein genoeg om in je auto te bewaren en krachtig genoeg als je echt veel licht nodig hebt. Voor mobiel gebruik zijn er betere (want kleinere) zaklampen. Deze maakt Ledsenser ook, kijk maar bij de aanbiedingen van Ledsenser zaklampen. Daar vind je ook de beste zaklamp uit deze test.

Als je de beste zaklamp voor allround gebruik zoekt is de Ledsenser P7 Pro Torch de beste keuze.


Drie lichtstanden

Dit komt onder andere door de drie lichtstanden van deze beste zaklantaarn. Als je 's avonds de hond uitlaat wil je niet de hele straat uit bed schijnen en zet je de zaklamp in de lage stand. Wil je zo veel mogelijk licht hebben, of zo ver mogelijk schijnen? Dan gebruik je de hoogste stand die wel 300 meter ver schijnt met een lichtsterkte van 450 lumen.

Een ander groot pluspunt van deze beste zaklamp is het focussysteem waarmee je de lichtbundel op een onderwerp kunt scherpstellen. Handig bij het klussen als je je klus wilt uitlichten maar niet de hele ruimte in het licht wil zetten. De Ledlenser P7 Pro Torch wordt dan ook veel door professionals gebruikt.


Een professionele zaklamp 

De professionaliteit van de Ledlenser P7 Pro Torch komt ook tot uitdrukking in zijn ergonomische vorm, waardoor bijvoorbeeld beveiligers hem op een plezierige manier langdurig kunnen gebruiken. De matte coating zorgt voor een goede grip en een fijn handgevoel en bij de vorm en grootte van de schakelaar is er rekening gehouden met het gebruik met handschoenen aan.

Voor stroom maakt deze beste zaklamp gebruik van vier AAA-batterijen (alkaline). Het stroomverbruik hangt sterk af van gekozen lichtstanden. Bij zuinig gebruik kun je er 25 uur mee schijnen, maar in de hoogste stand  trek je de batterijen in een uur leeg. Iets om rekening mee te houden.

Prijs en meer informatie

Kijk voor de prijs en andere specificaties en informatie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Ledsenser zaklampen. Of kijk bij de andere beste zaklampen uit de test. Daar vind je ook andere beste zaklampen uit de test zoals de beste zaklamp voor in de auto en de beste zaklamp voor outdoor gebruik.


Onderwerp:
De beste allround zaklamp uit de test is de Ledsenser P7. Deze beste zaklamp uit de test is wel wat groot, maar bij de aanbiedingen van Ledsenser zaklampen en bij de andere testen van zaklampen vind je meer goede zaklampen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.