Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Motorolie test: Castrol beste koop


Bij een vergelijkende test van motorolie is Castrol GTX Ultraclean tot beste motorolie vvoor de beste prijs (beste koop) uitgeroepen. Hier informatie over deze beste motorolie.



De als beste motorolie geteste Castrol GTX Ultraclean blinkt vooral uit door zijn zeer goede bescherming tegen sludge. Deze sludge is een dikke teerachtige substantie die in de loop der tijd in de motor ontstaat. Sludge zorgt ervoor dat de motor minder vermogen kan leveren en veroorzaakt snellere slijtage van de motor waardoor deze eerder kapot gaat. Castrol GTX Ultraclean voorkomt de opbouw en afzetting van dit sludge.



Castrol GTX Ultraclean doet zijn goede werk bij benzinemotoren en dieselmotoren.  Deze motorolie zorgt ervoor dat je motor schoner blijft, lange meegaat en dat je minder brandstof en motorolie nodig hebt.

Deze beste koop bij de motoroliën bij de test van het Duitse Vergleich zorgt voor een verbeterde bescherming tegen thermische afbraak, en natuurlijk is het ook een heel goede olie voor de smering van je motor (premium kwaliteit) met goede anti-slijtage additieven voor langer zorgeloos rijden.

Zie ook: Auto accessoires tests

Een reactie posten

0 Reacties