Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste dubbele prullenbak. Afvalbak keuken met 2 afvalemmers

 

Wat is de beste dubbele prullenbak? En waar koop je deze beste dubbele afvalemmer voor de keuken goedkoop?  Hier de test!

Beste prullenbak dubbel

Een prullenbak is aan de ene kant een product dat smaakgebonden is, maar aan de andere kant wil je ook wat goeds als je een prullenbak koopt. Daarom kijken we hier naar de beste prullenbakken. Het betreft afvalbakken voor de keuken met 2 bakken zodat je afval kunt scheiden.

Snel je persoonlijk beste prullenbak vinden?

Wil je liever via een keuzehulp zelf bepalen wat voor jou de beste prullenbak is? En deze beste prullenbak goedkoop kopen? 

Selecteer dan razendsnel uit ruim 5.000 verschillende prullenbakken de voor jou beste prullenbak tegen de laagste prijs.


Bij afvalscheiding in de keuken heb je niet overal genoeg aan 2 afvalemmers. Bij de keuzehulp kun je ook aanvinken dat je een prullenbak met 3 emmers zoekt.

De beste dubbele prullenbakken uit de test

Maar nu de afvalbakken die als beste dubbele prullenbak getest zijn. We hebben niet één beste prullenbak, maar drie beste prullenbakken in drie prijscategorieën.

Goed: Curver Duo Decobin dubbele pedaalemmer

De beste prullenbak in de laagste prijsklasse is de Curver Duo Decobin pedaalemmer met een grote afvalbak (18 liter) en een kleinere afvalbak (10 liter).  Beide bakken zijn voorzien van een uitneembare afvalemmer zodat de bakken makkelijk geleegd kunnen worden.

Curver prullenbak keuken met 2 afvalemmers

Curver prullenbak keuken met 2 afvalemmers


Met een prijs van circa 40 euro is dit een bijzonder laag geprijsde afvalbak gezien de kwaliteit. Het is een mooie prullenbak om te zien. Gemaakt van kunststof, dus makkelijk te reinigen, maar met de stijlvolle uitstraling van metaal.

De prullenbak biedt veel ruimte, en de verhouding voor plastic en restafval is heel goed. Ook handig, de flexibele rand die nare geuren in de afvalbak houdt.

Kijk voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze beste afvalbak met dubbele prullenbak uit de goedkoopste klasse bij de aanbiedingen van Curver dubbele prullenbakken.

Beter: EKO Rejoice rvs prullenbak

In een prijsklasse hoger is de EKO Rejoice de beste dubbele afvalbak voor in de keuken. 

Met een inhoud van 2 bakken van elk 30 liter biedt deze prullenbak heel veel ruimte voor je afval. 

De prullenbak is van metaal (mat RVS) maar beschermd tegen vingerafdrukken. De bakken en hun uitneembare binnenemmers zijn van kunststof, evenals het deksel dat via het soft close systeem mooi op een rustige manier geleidelijk sluit.

Zo blijft deze RVS prullenbak er altijd schoon en mooi uitzien in de keuken.

RVS prullenbak 2 afvalemmers EKO

RVS prullenbak keuken met 2 afvalemmers: EKO


Kijk voor de actuele prijs van deze beste dubbele prullenbak met afvalscheiding uit de middenklasse bij de aanbiedingen van EKO Rejoice prullenbakken.


Een afvalbak met een goed design staat niet alleen mooi in de keuken, maar is ook zodanig vormgegeven dat de prullenbak ondanks zijn hoge capaciteit maar weinig ruimte inneemt.

Best: Simpelhuman Rectangular 30+16L

En dan de top! Deze Simpelhuman keukenafval bak is de beste prullenbak met dubbele afvalbak van allemaal. De Simpelhuman Rectangular is mooi en zorgvuldig afgewerkt en het is een keukenprullenbak zeer hoge kwaliteit. Je betaalt er wel ruim meer dan 100 euro voor.

Maar dat heb je ook wel een mooi kwaliteitsproduct in je keuken staan. Met twee bakken van 30 en 16 liter biedt deze afvalbak niet zo'n zee aan ruimte als de bovenstaande EKO Rejoice maar hierdoor is deze prullenbak wel lekker compact. Door zijn rechthoekige ontwerp neemt de afvalbak nog minder ruimte in.

Beste dubbele prullenbak: Simpelhuman
Beste dubbele prullenbak: Simpelhuman


De afwerking van deze beste dubbele prullenbak is kwalitatief uitstekend. Zo beschikt de Simpelhuman bijvoorbeeld over een stalen voetpedaal. 

Deze beste prullenbak is aan de buitenkant voorzien van een FPP (Finger Print Proof) coating waardoor je geen vingerafdrukken achterlaat. De afvalbak staat stabiel en is zo vormgegeven dat de vuilniszak aan de buitenkant niet zichtbaar is.

Alle informatie en de laagste prijs van deze beste keuken prullenbak met 2 afvalemmers vind je bij de aanbiedingen van de Simpelhuman Rectangular prullenbakken. Daar vind je ook andere afvalbakken uit deze serie, zowel grotere als kleinere versies.

De beste prullenbakken kopen

Deze drie afvalbakken zijn aanraders gebaseerd op hun kwaliteit, prijs, mogelijkheden en waardering door de gebruikers van Bol.com.

Zit jou beste dubbele prullenbak er niet tussen? Of zoek je een ander soort afvalbak. Op Beste Prullenbak Kopen vind je meer goede prullenbakken, aanbiedingen vans goedkoopste aanbieder, de prullenbak top 10 en de prullenbak keuzehulp.

Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de link naar de best geteste prullenbakken, of naar het eveneens bovengenoemde Beste Prullenbak Kopen voor nog veel meer goede prullenbakken, testen en reviews.

Foto bovenaan: EKO
Zie ook: Alle testen prullenbakken


Samenvatting:
Hier hebben we de drie beste dubbele prullenbakken (beste prullenbak met dubbele afvalbak). Het betreft de beste dubbele afvalbak in drie prijsklassen. Met een prullenbak met dubbele bak kun je in de keuken goed afval scheiden. Hierboven de drie beste prullenbakken met dubbele afvalbak, bij het bovenaan genoemde Beste Prullenbak Kopen vind je nog veel meer beste afvalbakken en kun je de voor jou beste prullenbak goedkoop online kopen.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *