Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste prullenbak met dubbele afvalbak

Redactie     09:00     No comments

Een prullenbak is aan de ene kant een product dat smaakgebonden is, maar aan de andere kant wil je ook wat goeds als je een prullenbak koopt. Daarom kijken we hier naar de beste prullenbakken. Het betreft afvalbakken voor de keuken met 2 bakken zodat je afval kunt scheiden.We hebben niet één beste prullenbak, maar drie beste prullenbakken in drie prijscategorieën.

De beste prullenbakken kopen

Deze drie afvalbakken zijn aanraders gebaseerd op hun kwaliteit, prijs, mogelijkheden en waardering door de gebruikers van Bol.com. Hieronder vind je deze beste drie prullenbakken met dubbele afvalbak. 

Zit jou beste prullenbak er niet tussen? Of zoek je een ander soort prullenbak. Op Beste Prullenbak Kopen vind je meer goede prullenbakken, aanbiedingen vans goedkoopste aanbieder, de prullenbak top 10 en de prullenbak keuzehulp.

Goed: Curver Duo Decobin pedaalemmer

De beste prullenbak in de laagste prijsklasse is de Curver Duo Decobin pedaalemmer met een grote afvalbak (18 liter) en een kleinere afvalbak (10 liter).  Beide bakken zijn voorzien van een uitneembare afvalemmer zodat ze makkelijk geleegd kunnen worden.Met een prijs van circa 40 euro is dit een bijzonder laag geprijsde afvalbak gezien de kwaliteit. Het is een mooie prullenbak om te zien. Gemaakt van kunststof, dus makkelijk te reinigen, maar met de stijlvolle uitstraling van metaal.

De prullenbak biedt veel ruimte, en de verhouding voor plastic en restafval is heel goed. Ook handig, de flexibele rand die nare geuren in de afvalbak houdt.

Kijk voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze beste afvalbak met dubbele prullenbak uit de goedkoopste klasse bij de aanbiedingen van Curver dubbele prullenbakken.

Beter: EKO Rejoice

In een prijsklasse hoger is de EKO Rejoice de beste prullenbak. Met een inhoud van 2 bakken van elk 30 liter biedt deze prullenbak heel veel ruimte voor je afval. De prullenbak is van metaal (mat RVS) maar beschermd tegen vingerafdrukken. De bakken en hun uitneembare binnenemmers zijn van kunststof, evenals het deksel dat via het soft close systeem mooi op een rustige manier geleidelijk sluit.


Kijk voor de actuele prijs van deze beste dubbele prullenbak met afvalscheiding uit de middenklasse bij de aanbiedingen van EKO Rejoice prullenbakken.

Best: Simpelhuman Rectangular 30+16L

En dan de top. De beste prullenbak met dubbele afvalbak van allemaal. Mooi en zorgvuldig afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit. Je betaalt er wel ruim meer dan 100 euro voor.

Maar dat heb je ook wel een mooi kwaliteitsproduct in je keuken staan. Met twee bakken van 30 en 16 liter biedt deze afvalbak niet zo'n zee aan ruimte als de bovenstaande EKO Rejoice maar hierdoor is deze prullenbak wel lekker compact. Door zijn rechthoekige ontwerp neemt hij nog minder ruimte in.De afwerking is kwalitatief uitstekend, met bijvoorbeeld een stalen pedaal. Deze beste prullenbak is aan de buitenkant voorzien van een FPP (Finger Print Proof) coating waardoor je geen vingerafdrukken achterlaat. De afvalbak staat stabiel en is zo vormgegeven dat de vuilniszak aan de buitenkant niet zichtbaar is.

Alle informatie en de laagste prijs van deze beste dubbele keuken prullenbak vind je bij de aanbiedingen van de Simpelhuman Rectangular prullenbakken. Daar vind je ook andere afvalbakken uit deze serie, zowel grotere als kleinere versies.

Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de link naar de best geteste prullenbakken, of naar het eveneens bovengenoemde Beste Prullenbak Kopen voor nog veel meer goede prullenbakken, testen en reviews.

Foto bovenaan: EKO
Zie ook: Alle testen prullenbakken


Samenvatting:
Hier hebben we de drie beste dubbele prullenbakken (beste prullenbak met dubbele afvalbak). Het betreft de beste dubbele afvalbak in drie prijsklassen. Met een prullenbak met dubbele bak kun je in de keuken goed afval scheiden. Hierboven de drie beste prullenbakken met dubbele afvalbak, bij het bovenaan genoemde Beste Prullenbak Kopen vind je nog veel meer beste afvalbakken en kun je de voor jou beste prullenbak goedkoop online kopen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.