Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste dubbele prullenbak (afvalbak / vuilnisbak met 2 vakken of afvalemmers)

Wat is de beste dubbele prullenbak? En waar koop je deze beste dubbele afvalemmer voor de keuken goedkoop?  Hier de test!

Beste prullenbak dubbel EKO 2 afval emmers


Een prullenbak is aan de ene kant een product dat smaakgebonden is, maar aan de andere kant wil je ook wat goeds als je een prullenbak koopt. Daarom kijken we hier naar de beste prullenbakken. Het betreft afvalbakken voor de keuken met 2 vakken / afvalemmers zodat je afval kunt scheiden.
Snel zelf je persoonlijk beste prullenbak vinden?

Wil je liever via een keuzehulp zelf bepalen wat voor jou de beste prullenbak is? En deze beste prullenbak goedkoop kopen? 

Selecteer dan razendsnel uit duizenden verschillende prullenbakken de voor jou beste prullenbak tegen de laagste prijs.


Bij afvalscheiding in de keuken heb je niet overal genoeg aan 2 afvalemmers. Bij de keuzehulp kun je ook aanvinken dat je een prullenbak met 3 emmers zoekt. Of kijk bij de beste prullenbak met 3 vakken.De beste dubbele prullenbakken uit de test

Maar nu de afvalbakken die als beste dubbele prullenbak getest zijn. De beste prullenbak voor in de keuken met twee vakken (een duo prullenbak). We hebben niet één beste prullenbak, maar drie beste prullenbakken in drie prijscategorieën.

Goed: Curver Duo Decobin dubbele pedaalemmer

De beste prullenbak in de laagste prijsklasse is de Curver Duo Decobin pedaalemmer met een grote afvalbak (18 liter) en een kleinere afvalbak (10 liter).  Beide bakken zijn voorzien van een uitneembare afvalemmer zodat de bakken makkelijk geleegd kunnen worden.

Curver prullenbak keuken met 2 afvalemmers

Curver prullenbak keuken met 2 afvalemmers


Met een prijs van circa 40 euro is dit gezien de kwaliteit een goedkope prullenbak voor in de keuken. Het is een mooie prullenbak om te zien. Gemaakt van kunststof, dus makkelijk te reinigen, maar met de stijlvolle uitstraling van metaal.

De dubbele afvalbak biedt veel ruimte, en de verhouding voor plastic en restafval is heel goed. Ook handig, de flexibele rand die nare geuren in de vuilnisbak houdt.

Kijk voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze beste afvalbak met dubbele prullenbak uit de goedkoopste klasse bij de aanbiedingen van Curver dubbele prullenbakken.

Beter: EKO Rejoice rvs prullenbak

In een prijsklasse hoger is de EKO Rejoice de beste dubbele afvalbak voor in de keuken. 

Met een inhoud van 2 bakken van elk 30 liter biedt deze prullenbak heel veel ruimte voor je afval. 

De prullenbak is van metaal (mat RVS) maar beschermd tegen vingerafdrukken. De bakken en hun uitneembare binnenemmers zijn van kunststof, evenals het deksel dat via het soft close systeem mooi op een rustige manier geleidelijk sluit.

Zo blijft deze RVS prullenbak er altijd schoon en mooi uitzien in de keuken.

RVS prullenbak 2 afvalemmers EKO

RVS prullenbak keuken met 2 afvalemmers: EKO


Kijk voor de actuele prijs van deze beste dubbele prullenbak met afvalscheiding uit de middenklasse bij de aanbiedingen van EKO Rejoice prullenbakken.


Een vuilnisbak met een mooi design staat niet alleen mooi in de keuken, maar is ook zodanig vormgegeven dat de prullenbak ondanks zijn hoge capaciteit maar weinig ruimte inneemt.

Best: Simpelhuman Rectangular 30+16L

En dan de top! Deze Simpelhuman keukenafval bak is de beste prullenbak met dubbele afvalbak van allemaal. De Simpelhuman Rectangular is mooi en zorgvuldig afgewerkt en het is een keukenprullenbak zeer hoge kwaliteit. Je betaalt er wel ruim meer dan 100 euro voor.

Maar dat heb je ook wel een mooi kwaliteitsproduct in je keuken staan. Met twee afvalemmers van 30 en 16 liter biedt deze vuilnisbak niet zo'n zee aan ruimte als de bovenstaande EKO Rejoice maar hierdoor is deze prullenbak wel lekker compact. Door zijn rechthoekige ontwerp neemt de afvalbak nog minder ruimte in.

Beste dubbele prullenbak: Simpelhuman
Beste dubbele prullenbak: Simpelhuman


De afwerking van deze beste dubbele prullenbak is kwalitatief uitstekend. Zo beschikt de Simpelhuman bijvoorbeeld over een stalen voetpedaal. 

Deze beste prullenbak is aan de buitenkant voorzien van een FPP (Finger Print Proof) coating waardoor je geen vingerafdrukken achterlaat. De afvalbak staat stabiel en is zo vormgegeven dat de vuilniszak aan de buitenkant niet zichtbaar is.

Alle informatie en de laagste prijs van deze beste keuken prullenbak met 2 afvalemmers vind je bij de aanbiedingen van de Simpelhuman Rectangular prullenbakken. Daar vind je ook andere afvalbakken uit deze serie, zowel grotere als kleinere versies.Beste prullenbak merken dubbele afvalbak

Deze drie vuilnisbakken zijn aanraders gebaseerd op hun kwaliteit, prijs, mogelijkheden en waardering door de gebruikers van Bol.com. Het betreft duo prullenbakken van Curver, Simplehuman en EKO. Maar er zijn meer goede afvalbak merken zoals Brabantia, Wesco en Homra. Hieronder een korte beschrijving van deze beste afvalbak merken voor een dubbele vuilnisbak met 2 afvalemmers.

Curver dubbele prullenbak

Curver is het meest populaire merk voor een prullenbak met 2 vakken in Nederland. Ze verkopen deze duo prullenbakken in versies met een inhoud van 2x  23 liter, met 2 x 26 liter en in een versie met een bak van 10 liter plus een bak van 28 liter. Dat laatste is bij het afval scheiden handig als je van het ene soort afval meer hebt dan van het andere soort afval (wat vaak het geval is). 

EKO dubbele prullenbak

Het aanbod van dubbele prullenbakken van EKO is veel groter. Ze hebben niet alleen combinaties met bakken van alle groottes, maar ook verschillende modellen. Bijvoorbeeld met de vuilnisbakken niet naast elkaar maar boven elkaar of een ronde prullenbak met 2 halfronde vuilnisbakken. Ook zijn er EKO dubbele prullenbakken van RVS en kunststof, met pedaal en met sensor voor handsfree openen

Simplehuman dubbele prullenbak

Simplehuman, de maker van de beste dubbele prullenbak uit de test, heeft ook heel verschillende modellen. Ze hebben bijvoorbeeld een halfronde prullenbak met 2 vakken en er is een Simplehuman dubbele vuilnisbak die je zowel met een sensor als met je stem (voice control) kan openen.

Brabantia dubbele prullenbak

Brabantia behoort in Nederland tot de meest populaire afvalbak merken. Ook bij de dubbele vuilnisbakken met 2 afvalemmers. Niet verwonderlijk want niet alleen maakt Brabantia heel mooie en goede dubbele afvalbakken om afval te scheiden, ook heb je een ruime keuze uit veel van deze goede dubbele prullenbakken. Je kan kiezen voor een standaard dubbele afvalbak, maar ook voor een inbouw dubbele prullenbak en ze hebben zelfs een sierlijke dubbele vuilnisbak op pootjes. De inhoud van deze duo prullenbakken loopt uiteen van een paar liter tot meer dan 50 liter.

Homra dubbele prullenbak

Een andere fabrikant die tot de beste dubbele prullenbak merken behoort is Homra. Homra is een specialist in vuilnisbakken uit Nederland. Deze afvalbak fabrikant maakt een groot aantal vuilnisbakken voor het scheiden van afval, waaronder heel veel prullenbakken met een dubbele afvalbak, zowel pedaalemmers als meer hygiënische no-touch prullenbakken met 2 vakken die je via een sensor kan openen. Je kan daarbij ook kiezen tussen een afvalbak met de 2 bakken naast elkaar of boven elkaar.

Wesco dubbele prullenbak

Wesco kun je ook als een vuilnisemmer specialist beschouwen. Hoewel ze ook broodtrommels en andere keuken benodigdheden maken zijn de afvalbakken voor Wesco met afstand het meest belangrijke product. Ze bieden dan ook een ruime keuze uit vuilnisbakken waaronder ook goede prullenbakken met 2 binnenemmers. Deze dubbele Wesco prullenbakken zijn afvalemmers van prima kwaliteit.

Meer goede dubbele vuilnisbakken

Goede dubbele prullenbakken, vuilnisbakken voor in de keuken met 2 vakken of 2 afvalemmers worden verder onder andere gemaakt door Hailo (inbouw prullenbak), Joseph Joseph (design prullenbak), Alibert en veel andere prullenbak fabrikanten. Bij het prullenbak aanbiedingen overzicht bovenaan vind je al deze prullenbakken voor afval scheiden in de keuken.Meer goede prullenbakken

Zit jou beste dubbele prullenbak er niet tussen? Of zoek je een ander soort afvalbak. Op Beste Prullenbak Kopen vind je meer goede prullenbakken, aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders, de prullenbak top 10 en de prullenbak keuzehulp.

Of kijk bij de  beste prullenbakken uit de test voor andere soorten prullenbakken die als beste afvalbak getest zijn.

Kijk voor alle prijzen en specificaties bij de link naar de best geteste prullenbakken, of naar het eveneens bovengenoemde Beste Prullenbak Kopen voor nog veel meer goede prullenbakken, testen en reviews.Foto bovenaan: EKO prullenbak met 2 afvalemmers voor afval scheiden in de keuken.


Samenvatting:
Hier hebben we de drie beste dubbele prullenbakken (beste prullenbak met dubbele afvalbak, beste duo prullenbak keuken). Het betreft de beste dubbele afvalbak in drie prijsklassen. Met een prullenbak met dubbele bak / 2 afvalemmers kun je in de keuken goed afval scheiden. Hierboven de drie beste prullenbakken met dubbele afvalbak, bij het bovenaan genoemde Beste Prullenbak Kopen vind je nog veel meer beste afvalbakken en kun je de voor jou beste prullenbak goedkoop online kopen.


Een reactie posten

0 Reacties