Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste melkopschuimer

Redactie     21:48     No comments


Eerder keken we al naar de beste elektrische melkopschuimers uit de testen van onder andere de Consumentenbond. Dit maal zijn de handmatige melkopschuimers aan de beurt. Wat is de beste melkopschuimer zonder stekker?


Hieronder vind je een aantal van de beste melkopschuimers volgens experts en consumenten.

Met de komst van de betaalbare espressomachines en de populariteit van de latte koffie is de vraag aan melkopschuimers flink toegenomen, en daarbij het aanbod. Er zijn dan ook veel melkopschuimers te koop, zowel handmatig als elektrisch. Kijk bij de aanbiedingen van alle melkopschuimers voor alle modellen en de lage actuele winkelprijs.

Hieronder kijken we naar de beste melkopschuimers voor handmatig opschuimen. Al deze melkopschuimers zijn te vinden bij bovenstaande aanbiedingen.

Bialetti melkopschuimer RVS

Een prachtige melkopschuimer in de vorm van een kan. Met een mooi modern strak uiterlijk en gemaakt van stijlvol RVS. De klopper bestaat uit twee lagen waardoor de melk sneller en beter opgeklopt wordt.


De melk kan in de kan worden verwarmd op alle warmtebronnen, ook op inductie. En na afloop kan deze melkopschuimer gewoon in de vaatwasser. Kijk voor de laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.

Bialetti melkopschuimer glas

Ook van Bialetti is deze handmatige melkopschuimer van glas. Deze toont misschien iets minder mooi dan de RVS versie, maar is ook een stuk goedkoper. Qua prijs scheelt het bijna de helft.


Deze melkschuimer kan in de magnetron (maar haal dan wel de klopper er even af!) voor het snel opwarmen van de melk. Met een paar pompjes heb je daarna heerlijke melkschuim voor je latte machiatto of cappuccino.

Bodum Latteo melkopschuimer

Ook het designmerk Bodum heeft een glazen handmatige melkopschuimer die in de magnetron kan. Met de Bodum Latteo heb je met slechts enkele pompbewegingen perfect melkschuim voor al je koffies.
Gebruikers zijn zeer enthousiast over de kwaliteit van deze handmatige melkopschuimer en de kwaliteit van het melkschuim dat deze produceert. Deze beste melkopschuimer is ook te zien op de foto helemaal bovenaan dit artikel.

Nian Nian Shum melkopschuimer

Een voordelige RVS melkopschuimer van Nian Nian Shum. Makkelijk te gebruiken zonder stroom. Het RVS is bestand tegen hoge temperaturen.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle melkopschuimers, zowel handmatige opschuimers als elektrische melkopschuimers.

Zie ook: Meer testen melkopschuimers


Onderwerp:
Hieronder vind je diverse beste melkopschuimers. Het betreft de beste handmatige melkopschuimers weermee je melk opschuimt door te pompen. Deze beste melkopschuimers uit de test zijn makkelijk in het gebruik, zorgen voor mooi schuim en hebben een mooi design. Iedere beste melkopschuimer, en meer goede melkopschuimers, kun je goedkoop vinden bij de bovengenoemde aanbiedingen van melkopschuimers.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.