Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deze mobiele airco's worden aanbevolen als beste airco voor thuis

Redactie     09:53     No comments


Een mobiele airco is reuze handig omdat je zo'n airco alleen hoeft neer te zetten als het nodig is. Maar let op, wat voor de ene ruimte de beste mobiele airco is, is voor een andere ruimte misschien niet toereikend. Hier kijken we naar de beste mobiele airco's voor thuis. Deze mobiele airco's worden aanbevolen door de experts.

Het is vooral de grootte van de kamer die bepaalt of een mobiele airco voor jou de beste airco is. Voor een gemiddelde huiskamer, slaapkamer of werkkamer kun je volstaan met een airco met een gemiddeld koelvermogen (tot 9.000 BTU), maar voor grotere kamers is een airconditioner met meer capaciteit nodig.

Dit zijn de beste mobiele airco's

Kijk bij de aanbevolen airco's welke airco voor jou de beste mobiele airco is. Deze airco's zijn aanbevolen door experts die bij hun test niet alleen rekening hebben gehouden met de kwaliteit en capaciteit van de airco, maar ook met de prijs en met de ervaringen die gebruikers met deze airco's hebben.

Het is immers belangrijk dat een airco goed koelt, maar ook dat deze praktisch is en goed te betalen is.

De capaciteit van een airco

Blijft het feit dat de capaciteit van de airco het meest belangrijke kenmerk van de mobiele airco is. Is de capaciteit van de airco niet toereikend, dan wordt de gewenste lage temperatuur immers mogelijk niet gehaald.

Het koelvermogen van een airco wordt in BTU (Britisch Thermal Unit) aangegeven, maar dat is een technische term waarmee je als consument niet zo veel kan. Je kunt beter letten op de aangegeven maximale grootte van de te koelen ruimte.

Let daarbij wel op dat deze grootte soms wordt aangeven in vierkante meters (lengte x breedte) en soms in kubieke meter (lengte x breedte x hoogte). Dat scheelt natuurlijk nogal wat.


Eurom mobiele airco

Verder moet je in het achterhoofd houden dat de grens van de maximaal te koelen ruimte altijd een indicatie is waarbij ook andere factoren meespelen. Als het niet extreem warm is kan mogelijk ook een grotere ruimte wel goed gekoeld worden.

Tip: In het overzicht aanbiedingen airco's bij de beste winkels vind je alle airco's bij de goedkoopste aanbieders.


Gebruik als kachel

Sommige airco's kun je ook gebruiken als het juist koud is. Deze mobiele airco's zijn dan ook als elektrische kachel te gebruiken. Dat kan best handig zijn. Zo heb je in de zomer een mobiele airco en in de winter een mobiele elektrische kachel.

Bediening airco

Bij een goede mobiele airco wordt tegenwoordig vrijwel standaard een afstandsbediening meegeleverd. Zo kun je de temperatuur van de airco van achter je bureau of vanaf de bank bijstellen. Ook dat is handig.

Zit je niet te wachten op weer een afstandsbediening? Sommige mobiele airco's zijn ook via een app te bedienen. Omdat deze daarvoor op het netwerk (en internet) zijn aangesloten kun je ze dan zelfs bedienen (bijvoorbeeld aanschakelen) als je nog niet thuis bent.

DeLonghi mobiele airco

Aircooler als goedkoper alternatief

De aircooler wordt tegenwoordig vaak als goedkoop alternatief voor een mobiele airco aangedragen. En inderdaad kan een aircooler (luchtkoeler) de temperatuur in een kamer ook naar beneden brengen en is een aircooler veel goedkoper in aanschaf.

Hou er wel rekening mee dat de aircooler de temperaturen maar enkele graden naar beneden kan koelen. De airco heeft een heel andere techniek, en gebruikt koelvloeistof en geen water zoals de aircooler. Voor serieus koelen is een airco dus een betere optie, al is het wel een grotere uitgave.

Kijk voor de beste mobiele airco's voor thuis volgens de experts bij de bovenaan genoemde aanbevolen airco's.

Zie ook: De beste airco's uit de test
Foto bovenaan: DeLonghi


Onderwerpen:
Mobiele airco voor thuis, aircooler, beste mobiele airco's thuis, aanbevolen airco test, beste airco mobiel.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.