Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zonnebrand voor kinderen (factor 50+)

Redactie     17:09    


Vision colored kids spray SPF 50+ is door de Consumentenbond getest als beste zonnebrand voor kinderen met factor 50+.


Factor 50 biedt de beste bescherming tegen UV-straling van de zon (UVA en UVB). Vooral voor kinderen, met een kwetsbare huid, is dit belangrijk, maar ook volwassenen hebben alleen maar baat bij een goede bescherming tegen de zon. Ook voor hen is deze zonnebrand spray dus een prima keuze.

Meer informatieBeste zonnebrand factor 50 voor kinderen

Vision Colored Kids Spray SPF 50+ is de beste zonnebrand voor kinderen met de hoogste bescherming. De SPF 50+ factor beschermt de kinderen optimaal tegen schadelijke UVA-stralen en UVB-stralen van de zon. Het is een spray die heel makkelijk aan te brengen is, wat vooral bij kleine kinderen een groot voordeel is.

De Vision Colored Kids spray biedt langdurige bescherming tegen de zon en is ook goed bestand tegen water. Dat voorkomt dat je telkens opnieuw moet insmeren, dat is veiliger en scheelt op den duur ook nog eens zonnebrand. Wel moet je er altijd rekening mee houden dat de bescherming bij iedere zonnebrand na het zwemmen wel minder is.

Wat ook fijn is, is dat deze spray snel intrekt. Hierdoor voelt de ingesmeerde huid niet plakkerig en vet aan. Nog een pluspunt: Deze beste zonnebrand factor 50+ voor kinderen is 100% parfumvrij.
Factor 50 zonnebrand

SPF 50 zonnebrand (in de volksmond factor 50 zonnebrand genoemd) wordt aangeraden voor alle mensen met een voor zon gevoelige huid. Deze gevoeligheid kun je vaak zien aan de kleur van het haar. Mensen met rood of lichtblond haar verbranden vaak snel en worden wel snel rood maar niet erg bruin. Ook sproetjes of een lichte huid zijn kenmerken die gevoeligheid voor de zon verraden. Evenals kinderen zijn deze mensen gebaat bij een hoge factor zonnebrand, bij voorkeur factor 50 of hoger (factor 50+).

Ook wie voor het eerst in het seizoen de zon weer ingaat is factor 50 of factor 50+ aan te raden. Een extra hoge bescherming is hoe dan ook nooit verkeerd.

Pas op met oude zonnebrand!

Zonnebrand van een vorig seizoen, of nog ouder, gebruiken is aanlokkelijk. Het spul is immers best duur. Maar pas op, 12 maanden na opening begint de kwaliteit achteruit te gaan. Daarmee daalt in feite de factor. Ook bij afgesloten zonnebrand gaat daalt de bescherming (dus de factor) na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum.

Af en toe opnieuw insmeren

Als de zonnebrand waterbestendig is (zoals de bovengenoemde beste zonnebrand) hoef je niet iedere keer dat je in het water gaat opnieuw te smeren, maar zwemmen en transpiratievocht vermindert wel degelijk de bescherming. Smeer je dus wel af en toe opnieuw in. Volg daarvoor de aanwijzingen op de flacon.

Zie ook: Alle beste zonnebrand testen


Samenvatting:
Bij de Consumentenbond test van beste zonnebrand voor kinderen is in 2019 de Vision Colored Kids Spray SPF factor 50 als beste zonnebrand voor kinderen getest. Hierboven de informatie over de beste zonnebrand factor 50 uit die Consumentenbond test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.