Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Deze beste kinderwagens hebben de hoogste beoordeling

 

Een overzicht met alle beste kinderwagens. Iedere beste kinderwagen heeft een 5 sterren waardering gekregen.


Een kinderwagen kiezen is nog best lastig. Want wat is voor jou de beste kinderwagen? Hier kijken we naar de beste kinderwagens (de kinderwagens met de hoogste beoordelingen) en geven tips voor de aanschaf van de juiste kinderwagen.


De mogelijkheden van veel kinderwagens gaan veel verder dan alleen het rondrijden met de kleine.  Je kunt sommige kinderwagens bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met een autostoeltje, of je kunt het kindje zowel naar voren als naar achteren laten kijken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die de beste kinderwagens bieden.

De voor jou beste kinderwagen

Maar lang niet iedereen zit op dezelfde mogelijkheden te wachten.Want wat heb je aan een kinderwagen als autostoeltje als je geen auto hebt? En wat als je daarom makkelijk met de kinderwagen met het openbaar vervoer wilt kunnen reizen?

Daarom verwijzen we je naar de kinderwagens met beste beoordeling. Dit zijn de beste kinderwagens in alle soorten en maten. 

Binnen dit overzicht kun je heel makkelijk door je wensen aan te vinken zien welke kinderwagen voor jou de beste kinderwagen tegen de laagste prijs is.

Wandelwagen of buggy?

We kijken hier naar kinderwagens / wandelwagens voor baby's en de kleinste kinderen. Voor peuters is een buggy beter geschikt dan een wandelwagen. Kijk bij de beste buggy test voor de beste buggy's uit de test.


Tip: Bugaboo kinderwagens zijn kinderwagens die altijd goed uit de test komen. Kijk op de Bugaboo website voor alle informatie over deze goede kinderwagens.


Tips kiezen kinderwagen

Hieronder geven we wat tips die je van pas kunnen komen om uit de bovenstaande lijst met beste kinderwagens de voor jou persoonlijk beste kinderwagen te selecteren.


Xadventure kinderwagen met reiswieg en autostoeltje

Xadventure kinderwagen met reiswieg en autostoeltje


Autostoeltje of reiswieg plaatsen
Op sommige kinderwagens kun je een autostoeltje plaatsen. Zo kun je een het stoeltje met kind en al (eventueel slapend) overzetten van auto naar kinderwagen.

Hetzelfde geldt voor het plaatsen van een reiswiegje. Soms wordt een kinderwagen verkocht in combinatie met een reiswiegje en / of autostoeltje. 

Slaapstand wandelwagen
De slaapstand is een belangrijke functie bij een kinderwagen want deze maakt het mogelijk dat het kindje in een comfortabele en gezonde houding kan slapen in de wandelwagen. De beste kinderwagens hebben een slaapstand.

Verstelbare voetensteun en verstelbare rugleuning
Een verstelbare voetensteun en een verstelbare rugleuning komt het comfort van zitten en / of liggen in de kinderwagen ook ten goede. Je kunt de zitting van de kinderwagen dan naar wens instellen.

Omkeerbare zitting
Bij een kinderwagen met omkeerbare zitting kun je kiezen of je het kindje naar jou wil laten kijken als je de kinderwagen duwt, of dat het kindje naar voren in de looprichting kijkt.


Kinderwagen Bugaboo
Bugaboo kinderwagen all terrain


All terrain kinderwagens
Alle terrain kinderwagens zijn heel geschikt voor het rijden over slechte wegen zoals droge of juist natte bospaden bij een boswandeling. Ook het rijden door zand en door sneeuw is geen probleem bij deze off road kinderwagens. All terrain kinderwagens zijn de beste kinderwagens voor wie veelvuldig met de kinderswagen in het bos of andere natuur wil wandelen.

Sommige kinderwagens zijn zelfs ontworpen om ze tijdens het hardlopen te gebruiken.

Kinderwagen met afneembare wielen
Als je de wielen van de kinderwagen af kunt halen is deze (in opgevouwen staat) nog makkelijker op te bergen in bijvoorbeeld de auto. Dit zijn de beste kinderwagens om mee te nemen in de auto, al is een buggy voor op reis nog handiger.

In hoogte verstelbare duwstang
Bij een kinderwagen is een in hoogte verstelbare duwstang erg belangrijk. Niet iedere persoon die duwt is immers even lang. De meeste (maar niet alle!) kinderwagens beschikken daarom over een in hoogte te verstellen duwstang. Handig voor als bijvoorbeeld pappa een stuk langer is dan mamma.

3 of 4 wielen?
De meeste kinderwagens hebben 4 wielen. 4 wielen maakt de wandelwagen stabieler. Dat merk je vooral op onverharde wegen. 3 wielen (1 wiel voor) maakt de kinderwagen echter wendbaarder waardoor je kortere bochten kunt maken. 


Joovy kinderwagen 3 wielen geschikt voor hardlopen

Joovy kinderwagen 3 wielen geschikt voor hardlopen


Zo kies je je beste kinderwagen

Op bovenstaande kenmerken kun je de kinderwagens allemaal selecteren bij de bovenaan genoemde beste kinderwagens. Vink de eigenschappen die je belangrijk vindt bij een kinderwagen aan, en je houdt alleen de kinderwagens over die aan jouw wensen en eisen voldoen.

Nog veel meer goede kinderwagens en goedkope online aanbieders van al deze kinderwagens vind je op Beste Kinderwagen Kopen. Goede kinderwagens worden onder andere gemaakt door Bugaboo, Quinny, Hauck, Kinderkraft, Maxi-Cosi, Chicco, Joovy, Xadventure en vele andere merken.


Zie ook: Kinderwagen tests


Samenvatting:
Ben je op zoek naar de beste kinderwagen / beste wandelwagen? Hierboven vind je alle beste wandelwagens / beste kinderwagens verzameld, Al deze kinderwagens hebben de hoogste waardering gekregen. Er zijn veel verschillen in wandelwagens. Zo is de beste kinderwagen om mee te hardlopen een andere kinderwagen dan de beste kinderwagen om mee te nemen in de auto, en stelt het wandelen op bospaden andere eisen dan het gebruik in de stad. Hierboven vind je naast alle beste kinderwagens ook tips om zelf je beste kinderwagen uit het grote aanbod te selecteren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.