Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vriezers (5 sterren)

Redactie     10:43     No comments


Vriezers zijn er in heel veel soorten en modellen. Je hebt inbouwvriezers die deel uitmaken van je inbouwkeuken maar ook losse vrieskasten, vrieskisten en tafelmodel vriezers. En binnen al die vriezers vinden we ook weer de nodige verschillen. Hier kijken we naar de beste vriezers.

De beste vriezers

Deze vriezers zijn allemaal gewaardeerd met 5 sterren.. Het gaat om vrieskisten, vrieskasten en andere soorten vriezers in diverse categorieën en prijsklassen. Handig, want niet iedereen gaat voor de meest luxe (dure) vriezer.

Kijk bij de aanbevolen beste vriezers voor een overzicht van al deze beste vriezers. Allemaal vriezer waarover de gebruikers zeer tevreden zijn.

Beste vriezer kopen

Zit er tussen deze beste vriezers ook de voor jou beste vriezer? Als je niet tevreden bent over de keuze van de experts kun je via de keuzehulp op Beste Vriezer Kopen ook zelf je ideale vriezer selecteren. Dat gaat snel en eenvoudig door je wensen aan te vinken. Verder vind je op Beste Vriezer Kopen ook de goedkoopste aanbieders van vriezers.

Vriezer in de schuur? Opgepast!
Bij de bovenstaande keuzehulp kun je het onder andere aangeven of je de vriezer in de schuur of garage wilt plaatsen. Veel mensen doen dat om zo ruimte in de keuken uit te sparen. Maar wist je dat het merendeel van de vriezers helemaal niet geschikt is voor de schuur? Veel vriezers functioneren al bij temperaturen onder de 16 graden niet mee naar behoren.

Wel of niet de vriezer ontdooien?
Een andere eigenschap waarbij het raadzaam is op te letten in de vriezer keuzehulp is de mate van ijsvorming. Bij een standaard vriezer ontstaat er ijsvorming en rijpvorming op de wanden die er voor zorgt dat de vriezer gemiddeld eens in de twee maanden ontdooit moet worden. Bij een vriezer met Low Frost hoeft dat maar één a twee maal per jaar en bij een vriezer met No Frost nooit.

No Frost is een techniek die vocht aan de vriezer onttrekt zodat er geen ijsvorming ontstaat. Een bijkomend (groot) voordeel is dat de structuur en smaak van het voedsel in de vriezer ook beter behouden blijft.

Ruimte en indeling
Natuurlijk let je bij de aanschaf van een vriezer goed op de vriesruimte die deze vriezer biedt. Maar kijk ook goed hoe deze ruimte over de vriezer is verdeeld. Bijvoorbeeld op het aantal laden bij een vrieskast en op de aanwezigheid van manden in vrieskist.

Bij het invriezen van etenswaren is het handig als er wat tussenruimte is. Dat vriest sneller in. Daarna kun je eventueel stapelen.

Snel invriezen
Over snel invriezen gesproken. Dat gaat het best met een vriezer met supervries-functie. Hierbij stel je de temperatuur tijdelijk lager in als je de vriezer met nieuwe inhoud vult. Na het invriezen schakelt de vriezer automatisch terug naar de normale temperatuur.

Temperatuurinstelling
En wat betreft die temperatuurinstelling. Soms geeft je een temperatuur in graden aan. Dat is de meest duidelijke optie. Je weet precies hoe koud het is in de vriezer. Maar er zijn ook vriezers waarbij je de mate van vriezen instelt. Je kiest dan voor een bepaalde stand (bijvoorbeeld stand 3 van 5) maar de vriezer houdt zichzelf dan niet op de gewenste temperatuur in graden,

Gebruik de keuzehulp op het bovenstaande Beste Vriezer Kopen om je beste vriezer te selecteren of maak gebruik van de tips van de experts en kijk bij de volgens hen beste vriezers.

Zie ook: Alle beste vriezers uit de test

Onderwerpen:
Beste vriezers test, beste vrieskist, getest, beste vriezer kopen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.