Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht alle beste Bluetooth speakers uit de test

Redactie     10:00     No comments


De Consumentenbond, Hardware.info, What HiFi, Kieskeurig, elektronica tijdschriften, Tweakers,... allemaal testen ze regelmatig Bluetooth speakers. Wat zijn de beste Bluetooth speakers uit hun testen (en die van andere deskundige organisaties). Hier kun je dat nagaan.


In het overzicht met alle best geteste Bluetooth speakers vind je alle beste Bluetooth speakers uit de tests van al deze experts die op dit moment in Nederland verkrijgbaar zijn.

Het betreft vele tientallen speakers, maar er zit dan nogal wat verschil in Bluetooth speakers. Hieronder gaan we in op de verschillende soorten Bluetooth speakers en geven we tips voor het vinden van de voor jou beste Bluetooth speaker.


Bluetooth en WiFi 

Een deel van deze Bluetooth speakers betreft WiFi speakers die ook Bluetooth ondersteunen. Deze WiFi speakers hebben meer mogelijkheden van gewone Bluetooth speakers. Je kunt met meerdere WiFi speakers een multiroom netwerk opzetten en omdat je ze met je netwerk en internet kunt verbinden kun je muziek direct van internet streamen (zonder telefoon).

Kijk voor meer informatie over WiFi speakers bij de beste WiFi speakers uit de tests.

Mobiel gebruik

In tegenstelling tot WiFi speakers zijn de "echte" Bluetooth speakers vaak vooral bedoelt voor mobiel gebruik. Omdat je ze in combinatie met je telefoon gebruikt is het interessant ze ook mee te nemen als je op pad gaat. De meeste Bluetooth speakers zijn daarom compact, voorzien van een accu en waterdicht, kortom geschikt voor outdoor gebruik.

Let op dat er meerdere varianten van waterdicht zijn. Je hebt geheel waterdichte Bluetooth speakers die je zelfs onder water in het zwembad kunt gebruiken of die je mee onder de douche kunt nemen, maar je het ook spatwaterdichte speakers. Spatwaterdicht betekent dat de Bluetooth speaker tegen wat vocht door regen kan, en dat je hem langs de rand van het zwembad kunt gebruiken, maar je moet wel altijd oppassen dat de speaker niet al te nat wordt.

Beste Bluetooth speaker kiezen

Bovenaan vind je een overzicht met Bluetooth speakers die allemaal door experts als beste Bluetooth speaker zijn getest. Maar misschien vindt je liever zelf de voor jou beste Bluetooth speaker, een speaker die precies aan jouw wensen en eisen voldoet.

Deze voor jou persoonlijk beste Bluetooth speaker kun je vinden via de Keuzehulp op Beste Bluetooth Speaker Kopen. Hierbij kun je speakers selecteren op onder andere de onderstaande factoren:


  • Merk: Vink de merken aan waar je interesse in hebt.
  • Kwaliteitsklasse: Ga je voor het beste (en duurste) of neem je genoegen met een middenklasser of budget Bluetooth speaker?
  • Geluidskwaliteit volgens de gebruikers: De kwaliteit van het geluid kun je het best laten bepalen door de mensen die een speaker gebruiken. Hoe waarderen ze het geluid van hun Bluetooth speaker?
  • De prijs: Voor het geval je een maximum bedrag voor ogen hebt. Duurdere speakers wil je dan niet zien.
  • Formaat: Wil je de Bluetooth speaker in je zak meenemen. Of heb je liever een grotere speaker? Kies voor mini, compact, middelgroot of groot.
  • Geluidsweergave: Lang niet iedere Bluetooth speaker speelt in stereo af. Kies hier voor mono, stereo of 360 graden geluid.
  • Maximale batterijduur: Belangrijk als je vaak op pad bent met je speaker. Je hebt Bluetooth speakers met een accuduur van meer dan 16 uur, maar ook van een uurtje of 3.
  • Waterbestendigheid: Aan te raden als je de speaker buiten de deur gebruikt. Bij voorkeur volledig waterdicht.
  • Ingebouwde microfoon: Zo kun je de speaker eventueel voor hands free telefoneren gebruiken.
  • Telefoon opladen via USB: Sommige Bluetooth speakers kun je meteen gebruiken als powerbank voor je telefoon. Natuurlijk is dit alleen echt nuttig als er een goede accu in zit.

Kies met deze (en andere) mogelijkheden de voor jou beste Bluetooth speaker via de keuzehulp op het boven genoemde Beste Bluetooth Speaker Kopen.

Zie ook: Meer testen Bluetooth speakers
Foto: Ultimate Ears


Onderwerpen:
Boven vind je de beste bluetooth speakers uit de test. Het betreft de beste portable speakers die als beste bluetooth speaker zijn getest door o.a. de Consumentenbond, Tweakers.net, What-HiFi, Kieskeurig, EISA en Hardware.info. Het betreft vooral de beste mobiele speakers met bluetooth maar ook de beste bluetooth woonkamer speakers uit de test.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.