Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste harde schijven (intern)

Redactie     08:50     No comments


Welke interne harde schijf is de beste harde schijf voor je NAS? Wat is de beste hard disk voor je laptop? En wat is de beste harddisk voor je desktop computer? En de beste harde schijf voor je Playstation of Xbox Dat kun je allemaal hier vinden.

Dit zijn momenteel de beste harde schijven

Ontwikkelingen gaan snel, en daarmee is ook het overzicht van beste harde schijven voor de verschillende soorten apparatuur. Maar de harddisk experts van Bol.com houden continue een overzicht bij van de beste harde schijven van dit moment.

Je vindt daar de beste harde schijven voor diverse apparatuur zoals een desktop computer, een laptop, een gameconsole als een Xbox of Playstation of een NAS systeem (een opslag voor je netwerk).

Alternatieven

Kijk bij de beste online computerwinkels voor nog meer goede harde schijven en de goedkoopste aanbieders of kijk bij de testen van externe harde schijven voor de beste externe harde schijven uit de tests. 

Ben je op zoek naar de beste SSD, de opvolger van de mechanische harde schijf? Dan kun je terecht bij de beste SSD schijven uit de tests.

SSD of harde schijf?

Dat laatste roept de vraag op. Ga je voor een "ouderwetse" harde schijf (harddisk) of voor een moderne SSD schijf. Als je naar de kwaliteit kijk heeft de SSD alleen maar voordelen. De SSD is veel sneller, veel minder kwetsbaar, veel zuiniger met stroom (vooral bij een laptop een voordeel) en stiller.

De mechanische harde schijf stelt daar één groot voordeel tegenover. De gouwe ouwe harde schijf is nog steeds per GB / MB een stuk goedkoper dan een SSD. Dat betekent dat als je een grote hoeveelheid opslagruimte nodig hebt in bijvoorbeeld een netwerkserver, internetserver, backupserver of NAS-systeem je nog steeds beter (goedkoper) kunt kiezen voor een harde schijf.

Voor andere toepassingen, zoals extra opslag in je laptop, kun je beter kijken naar een SSD schijf. De beste SSD schijven uit de tests kun je hierboven vinden.

Zie ook: Meer beste computer onderdelen uit de test


Onderwerpen:
Beste harde schijf test, beste HDD, beste harddisk test, getest

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.