Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste party speaker: JBL PartyBox

Redactie     19:10     No comments


Bluetooth speakers heb je letterlijk en figuurlijk in alle soorten en maten. Hier kijken we naar een bijzondere bluetooth speaker, de JBL PartyBox. Een draadloze speaker die zijn naam eer aan doet, want de JBL Partybox is de beste party speaker.


Of eigenlijk de beste partyspeaker serie, want de JBL PartyBox is er in vier modellen van verschillende groottes. Hier kijken we kort naar alle vier deze beste party speakers. Kijk voor de actuele laagste winkelprijzen en meer gedetailleerde informatie bij de aanbiedingen van de JBL PartyBox.

Wat maakt deze bluetooth speaker de beste party speaker?

Waarom mag de JBL Partybox zich de beste party speaker noemen? Dat komt door combinatie van goede eigenschappen en mogelijkheden om een feestje te bouwen. We noemen een goed krachtig geluid, bass boost, een goede accu zodat je ook op het strand en in het park kunt feesten en een aansluiting voor een microfoon en gitaar zodat er ook zelf muziek gemaakt kan worden. En de JBL PartyBox voegt daar ook nog diverse lichtshows aan toe en je kunt twee partyspeakers koppelen zodat ze samen een stereo set vormen.

JBL Partybox 100

De JPB Partybox 100 is de kleinste, minst krachtigste en goedkoopste partyspeaker uit de serie. Toch is de JBL Partybox 100 winnaar van de EISA Award 2019-2020 als beste party speaker.Het mindere vermogen kun je als nadeel zien (hoewel nog altijd 160 Watt), maar daar tegenover staan ook vele voordelen van deze kleinste JBL PartyBox zoals een lager gewicht, een formaat dat makkelijker is om mee te nemen, en een voor de doelgroep beter te behappen prijs. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat de prijs van deze beste partyspeaker momenteel is.

Vermogen: 160 Watt
Frequentie: 45 Hz - 18 kHz
Gewicht: 9,7 kilo
Hoogte: 55,1 cm
Accuduur: 12 uur

Deze beste party speaker zie je ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

JBL PartyBox 200

De JBL PartyBox 200 is groter en krachtiger dan het instapmodel, maar heeft wel een groot nadeel ten opzichte van de als beste party speaker geteste Partybox 100. De 200 heeft geen accu. De stroom moet komen uit een stopcontact of van een 12V DC-ingang (bijvoorbeeld een stroompunt van een auto). Maar dit maakt de JBL PartyBox wel tot een Bluetooth speaker voor thuis.Vermogen: 240 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 15,3 kilo
Hoogte: 69 cm
Accuduur: Geen accu


JBL PartyBox 300

De JBL PartyBox 300 is de accu-versie van de JBL 200. Verder is het dezelfde party luidspreker. Door de accu is de 300 ietsje zwaarder.


Vermogen: 240 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 15,8 kilo
Hoogte: 69 cm
Accuduur: 18 uur

JBL PartyBox 1000

Zoals de naam aangeeft is ook de JBL Partybox 1000 een party speaker, maar dan wel voor feestjes waar je een stroomaansluiting voorhanden hebt. Op zich is dit de beste party speaker, maar niet voor mobiel gebruik. Daarvoor is de JBL Partybox 1000 te groot en te zwaar, en deze versie heeft geen accu.


Maar voor thuisgebruik is dit een geweldige speaker. Het vermogen bedraagt wel 1100 Watt. Een ideale speaker voor feesten thuis of in een clubgebouw, maar ook gewoon als je een flitsende luidspreker (met lichtshows) in je woonkamer wil hebben staan. Een speaker met een uitstekend geluid.

Vermogen: 1100 Watt
Frequentie: 30Hz-20kHz (-6dB)
Gewicht: 34,7 kiloHoogte: 105 cm
Accuduur: Geen accu

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van JBL Partyboxen voor deze beste party speakers tegen de laagste prijs. Of kijk bij onderstaande testen voor meer best geteste speakers.


Onderwerp:
De JBL Partybox is de beste party speaker uit de test. Deze beste JBL speaker is speciaal als party speaker ontworpen. Eigenlijk is het een hele serie beste party speakers want de JBL partyspeaker is er in 4 versies van een kleine mobiele partyspeaker tot een grote feestspeaker voor je feest thuis of in de tuin.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.