Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste party speaker: JBL PartyBox

De beste party speaker uit de test is de JBL Partybox. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste JBL party speaker.

JBL Partybox beste party speaker test

Bluetooth speakers heb je letterlijk en figuurlijk in alle soorten en maten. Hier kijken we naar een bijzondere bluetooth speaker, de JBL PartyBox. Een draadloze speaker die zijn naam eer aan doet, want de JBL Partybox is de beste party speaker.

Of eigenlijk de beste partyspeaker serie, want de JBL PartyBox is er in de vorm van een hele serie partyspeakers van verschillende groottes. 

Hier kijken we kort naar de verschillende versie van deze beste party speaker. Kijk voor de actuele laagste prijs en meer gedetailleerde informatie bij de onderstaande aanbiedingen van de JBL Partyboxen bij de beste en goedkoopste winkels.


JBL partybox aanbiedingen bij de beste winkels

Deze links brengen je direct naar hun aanbiedingen van de JBL Partybox.

Wat maakt deze bluetooth speaker de beste party speaker?

Waarom mag de JBL Partybox zich de beste party speaker noemen? Dat komt door combinatie van goede eigenschappen en mogelijkheden om een feestje te bouwen. We noemen een goed krachtig geluid, bass boost, een goede accu zodat je ook op het strand en in het park kunt feesten en een aansluiting voor een microfoon en gitaar zodat er ook zelf muziek gemaakt kan worden. 

En de JBL PartyBox voegt daar ook nog diverse lichtshows aan toe en je kunt twee partyspeakers koppelen zodat ze samen een stereo set vormen.

Hieronder vind je een korte review van iedere JBL Partybox.
JBL Partybox 110

De JBL Partybox 110 is de opvolger van de Partybox 100. Deze versie van de beste partyspeaker ondersteunt ook bluetooth 5.0, is te bedienen met een app, is spatwaterdicht en haalt een hogere frequentie. Wel is de JBL Partybox 110 party speaker zwaarder dan de 100 (die niet meer gemaakt wordt).

JBL Partybox 110 partyspeaker

JBL Partybox 110 party speaker


Vermogen: 160 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 9,7 kilo
Hoogte: 56,8 cm
Accuduur: 12 uur

Ook van de JBL Partybox 110 is de actuele prijs te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van de JBL Partybox speakers.JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310 is de opvolger van de JBL Partybox 300 en een grotere en meer krachtige versie van de 100 / 110. Met ten opzichte van de JBL Partybox 110 grotere woofers (6,5 inch), een betere accu en een meer uitgebreide lichtshow. Maar helaas daardoor ook een behoorlijk stukje duurder dan de JBL Partybox 110. 

Kijk voor de prijs bij de bovenstaande Partybox aanbiedingen.


JBL partyspeaker

JBL Partybox 310 party speaker

Vermogen: 240 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 17,4 kilo
Hoogte: 68,8 cm
Accuduur: 18 uurJBL Partybox Encore

Met de JBL Encore heeft JBL een instapmodel van hun party speaker onder de Partybox 110 geplaatst. Kleiner, met een mindere accu, maar wel even krachtig. De adviesprijs bedraagt zo'n 200 euro, waarmee dit de goedkoopste JBL partybox. 

Die prijs betreft wel de JBL Encore Essential versie, de standaard JBL Partybox Encore wordt namelijk met een draadloze microfoon geleverd, maar die betaal je uiteindelijk wel. Kijk voor de actuele winkelprijzen bij de bovenstaande JBL Partybox aanbiedingen.

JBL Partybox Encore

JBL Partybox Encore party speaker


Vermogen: 100 Watt
Frequentie: 50 Hz - 20 kHz
Gewicht: 5,9 kilo
Hoogte: 32,7 cm
Accuduur: 6 uurJBL Partybox On The Go

De JBL Partybox On The Go was (na het verdwijnen van de Partybox 100) de kleinste en goedkoopste JBL partyspeaker, maar inmiddels heeft de Encore die rol overgenomen.

De JBL Partybox On The Go is een 100 Watt party speaker met twee 1.75 inch tweeters en een 5,25 inch woofer. Deze JBL partyspeaker is aan de onderkant van de serie toegevoegd om een beter betaalbare party speaker aan te kunnen bieden. 

Dat merk je aan de specificaties van de party speaker. Hoewel deze partyspeaker een goede speaker voor zijn prijs is, is de accu wat minder (6 uur speeltijd) en het volume minder krachtig (100 Watt).

jbl partybox on the go partyspeaker

JBL Partybox On The Go partyspeaker


Ook kent deze relatie goedkope JBL partybox maar één lichtring en ontbreekt de app. Maar dat neemt niet weg dat de JBL Partybox On The Go een goede partyspeaker is, vooral als je hem mee wil nemen, want op dat punt is dit de beste JBL partybox.

Bovendien wordt de JBL Partybox On The Go geleverd met een draadloze JBL microfoon. Ideaal voor karaoke! Kijk voor de laagste actuele prijs bij de bovenstaande JBL Partybox aanbiedingen.

Vermogen: 100 Watt
Frequentie: 50 Hz - 20 kHz
Gewicht: 17,4 kilo
Hoogte: 36,7 cm (breedte 60 cm)
Accuduur: 6 uurJBL PartyBox 710

Kun je bovenstaande party speakers nog als portable speakers bestempelen, bij de 800 Watt JBL Partybox 710 wordt het eerder versleepbaar. Dit is een heel serieuze speaker die met een gewicht van ruim 30 kilo niet echt draagbaar meer is, maar wel verrijdbaar, want de JBL Partybox 710 beschikt over verborgen wieltjes aan de onderzijde een handvat om met deze partyspeaker te rijden.

JBL partybox 710 party speaker

JBL Party Box 710

Met de app, of via de bediening op de party speaker zelf, kun je de JBL Partybox 710 een hele lichtshow laten geven. Twee 2,75 inch tweeters en twee 8 inch woofers zorgen daarbij voor een imposant geluid. Met één knop koppel je twee van deze partyspeakers en blaas je iedereen omver.

Wat alleen jammer is, is dat deze krachtige feest speaker niet op een ingebouwde accu werkt.

Vermogen: 800 Watt
Frequentie: 35 Hz - 20 kHz
Gewicht: 31 kilo
Hoogte: 90,5 cm
Accuduur: Geen accuJBL PartyBox Ultimate

Maar het kan nog heftiger: Met de JBL Partybox Ultimate, die de JBL 1000 opvolgt (en overtreft!).  Ook dit is een party speaker voor feestjes waar je een stroomaansluiting voorhanden hebt. 

Qua prestaties is de JBL Partybox Ultimate de beste party speaker, maar niet voor mobiel gebruik. Daarvoor is de JBL Partybox Ultimate te groot en te zwaar, en evenals de 710 heeft deze partybox geen accu.

JBL Party box Ultimate partyspeaker

JBL Partybox Ultimate party speaker


Maar voor thuisgebruik of bij optredens is dit een geweldige speaker. Het vermogen bedraagt wel 1100 Watt. Een ideale speaker voor feesten thuis of in een clubgebouw, maar ook gewoon als je een flitsende luidspreker (met lichtshows) in je woonkamer wil hebben staan. De JBL Ultimate is een (ultieme) speaker met een uitstekend geluid.

Vermogen: 1100 Watt
Frequentie: 30Hz-20kHz (-6dB)
Gewicht: 39,5 kilo
Hoogte: 105 cm
Accuduur: Geen accu

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van JBL Partyboxen voor deze beste party speakers tegen de laagste prijs. Of kijk bij onderstaande testen voor meer best geteste speakers.


Onderwerp:
De JBL Partybox is de beste party speaker uit de test. Deze beste JBL speaker is speciaal als party speaker ontworpen. Eigenlijk is het een hele serie beste party speakers want de JBL partyspeaker is er in een hele reeks partyspeakers van een kleine mobiele partyspeaker tot een grote feestspeaker voor je feest thuis of in de tuin. Hierboven vind je een korte beschrijving van elke JBL Partybox en aanbiedingen van al deze beste party speakers.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb een JBL Partbox Ultimate. Gewoon in de woonkamer en daar is hij nooit uitgeweest. Daar heb ik hem ook niet voor gekocht. Voor mij is het gewoon een goede speaker voor thuis. Met coole verlichting, en een goed geluid met prima bas!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou graag de JBL Partybox Ultimate willen hebben, of anders de JBL Partybox 710, maar die zijn een beetje te duur voor mij. Vooral de Ultimate :-(
    Ik moet het daarom doen met de JBL Partybox Encore die beter te betalen is. Het voordeel is wel dat ik die makkelijk kan verplaatsten. Ik gebruik hem niet vaak buiten maar ik gebruik hem wel in verschillende kamers in huis. Ook in de badkamer want de partyspeaker kan goed tegen water,

    Ik vind de JBL partyboxen de beste party speakers omdat ze een mooi geluid hebben en de verlichting is echt vet.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.