Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste party speaker: JBL PartyBox

 

De beste party speaker uit de test is de JBL Partybox. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste JBL party speaker.

JBL Partybox beste party speaker test

Bluetooth speakers heb je letterlijk en figuurlijk in alle soorten en maten. Hier kijken we naar een bijzondere bluetooth speaker, de JBL PartyBox. Een draadloze speaker die zijn naam eer aan doet, want de JBL Partybox is de beste party speaker.


Of eigenlijk de beste partyspeaker serie, want de JBL PartyBox is er in de vorm van een hele serie partyspeakers van verschillende groottes. 

Hier kijken we kort naar de verschillende versie van deze beste party speaker. Kijk voor de actuele laagste prijs en meer gedetailleerde informatie bij de aanbiedingen van de JBL PartyBox.

Wat maakt deze bluetooth speaker de beste party speaker?

Waarom mag de JBL Partybox zich de beste party speaker noemen? Dat komt door combinatie van goede eigenschappen en mogelijkheden om een feestje te bouwen. We noemen een goed krachtig geluid, bass boost, een goede accu zodat je ook op het strand en in het park kunt feesten en een aansluiting voor een microfoon en gitaar zodat er ook zelf muziek gemaakt kan worden. 

En de JBL PartyBox voegt daar ook nog diverse lichtshows aan toe en je kunt twee partyspeakers koppelen zodat ze samen een stereo set vormen.

JBL Partybox 100

De JPB Partybox 100 was lange tijd de kleinste, minst krachtigste en goedkoopste partyspeaker uit de serie (voor de komst van de JBL Partybox On The Go). Toch is de JBL Partybox 100 winnaar van de EISA Award 2019-2020 als beste party speaker.

JBL Partybox beste partyspeaker test


Het mindere vermogen kun je als nadeel zien (hoewel nog altijd 160 Watt), maar daar tegenover staan ook vele voordelen van deze kleinste JBL PartyBox zoals een lager gewicht, een formaat dat makkelijker is om mee te nemen, en een voor de doelgroep beter te behappen prijs. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat de prijs van deze beste partyspeaker momenteel is.

Vermogen: 160 Watt
Frequentie: 45 Hz - 18 kHz
Gewicht: 9,7 kilo
Hoogte: 55,1 cm
Accuduur: 12 uur

Deze beste party speaker zie je ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

JBL Partybox 110

De JBL Partybox 110 is de opvolger van de Partybox 100. Deze versie van de beste partyspeaker ondersteunt ook bluetooth 5.0, is te bedienen met een app, is spatwaterdicht en haalt een hogere frequentie. Wel is de JBL Partybox 110 zwaarder dan de 100.

Vermogen: 160 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 9,7 kilo
Hoogte: 56,8 cm
Accuduur: 12 uur

Ook van de JBL Partybox 110 is de actuele prijs te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van de JBL Partybox speakers.

JBL PartyBox 310

De JBL PartyBox 310 is de opvolger van de JBL Partybox 300 en een grotere en meer krachtige versie van de 100 / 110. Met ten opzichte van de JBL Partybox 110 grotere woofers (6,5 inch), een betere accu en een meer uitgebreide lichtshow. Maar helaas daardoor ook een behoorlijk stukje duurder dan de JBL Partybox 110. Kijk voor de prijs bij de bovenstaande Partybox aanbiedingen.


JBL partyspeaker


Vermogen: 240 Watt
Frequentie: 45 Hz - 20 kHz
Gewicht: 17,4 kilo
Hoogte: 68,8 cm
Accuduur: 18 uur


JBL Partybox On The Go

We noemden hem hier boven al even, de JBL Partybox On The Go. Aanvankelijk was de Partybox 100 de kleinste en goedkoopste JBL partyspeaker, maar later werd de JBL Partybox On The Go als instap model aan de Partybox serie toegevoegd.

De JBL Partybox On The Go is een 100 Watt party speaker met twee 1.75 inch tweeters en een 5,25 inch woofer. Deze JBL partyspeaker is aan de onderkant van de serie toegevoegd om een beter betaalbare party speaker aan te kunnen bieden. Dat merk je aan de specificaties. Hoewel deze partyspeaker een goede speaker voor zijn prijs is, is de accu wat minder (6 uur speeltijd) en het volume minder krachtig (100 Watt).

jbl partybox on the go party speaker


Ook kent deze relatie goedkope JBL partybox maar één lichtring en ontbreekt de app. Maar dat neemt niet weg dat de JBL Partybox On The Go een goede partyspeaker is voor wie de bovenstaande feestspeakers wat te duur zijn.

Bovendien wordt de JBL Partybox On The Go geleverd met een draadloze JBL microfoon. Ideaal voor karaoke! Kijk voor de laagste actuele prijs bij de bovenstaande JBL Partybox aanbiedingen.

Vermogen: 100 Watt
Frequentie: 50 Hz - 20 kHz
Gewicht: 17,4 kilo
Hoogte: 36,7 cm (breedte 60 cm)
Accuduur: 6 uur

JBL PartyBox 710

Kun je bovenstaande partyboxen nog als portable speakers bestempelen, bij de 800 Watt JBL Partybox 710 wordt het eerder versleepbaar. Dit is een heel serieuze speaker die met een gewicht van ruim 30 kilo niet echt draagbaar meer is, maar wel verrijdbaar, want de JBL Partybox 710 beschikt over verborgen wieltjes aan de onderzijde een handvat om met deze partyspeaker te rijden.

JBL partybox 710 party speaker

Met de app, of via de bediening op de party speaker zelf, kun je de JBL Partybox 710 een hele lichtshow laten geven. Twee 2,75 inch tweeters en twee 8 inch woofers zorgen daarbij voor een imposant geluid. Met één knop koppel je twee van deze partyspeakers en blaas je iedereen omver.

Wat alleen jammer is, is dat deze krachtige feest speaker niet op een ingebouwde accu werkt.

Vermogen: 800 Watt
Frequentie: 35 Hz - 20 kHz
Gewicht: 31 kilo
Hoogte: 90,5 cm
Accuduur: Geen accu

JBL PartyBox 1000

Maar het kan nog heftiger: Met de JBL Partybox 1000, de nog grotere broer van de JBL Partybox 710. Ook dit is een party speaker voor feestjes waar je een stroomaansluiting voorhanden hebt. 

Qua prestaties is de JBL Patyubox 1000 de beste party speaker, maar niet voor mobiel gebruik. Daarvoor is de JBL Partybox 1000 te groot en te zwaar, en evenals de 710 heeft deze versie geen accu.

JBL Partybox beste partyspeaker test

Maar voor thuisgebruik of bij optredens is dit een geweldige speaker. Het vermogen bedraagt wel 1100 Watt. Een ideale speaker voor feesten thuis of in een clubgebouw, maar ook gewoon als je een flitsende luidspreker (met lichtshows) in je woonkamer wil hebben staan. Een speaker met een uitstekend geluid.

Vermogen: 1100 Watt
Frequentie: 30Hz-20kHz (-6dB)
Gewicht: 34,7 kiloHoogte: 105 cm
Accuduur: Geen accu

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van JBL Partyboxen voor deze beste party speakers tegen de laagste prijs. Of kijk bij onderstaande testen voor meer best geteste speakers.


Onderwerp:
De JBL Partybox is de beste party speaker uit de test. Deze beste JBL speaker is speciaal als party speaker ontworpen. Eigenlijk is het een hele serie beste party speakers want de JBL partyspeaker is er in een hele reeks partyspeakers van een kleine mobiele partyspeaker tot een grote feestspeaker voor je feest thuis of in de tuin. Hierboven vind je een korte beschrijving van elke JBL Partybox en aanbiedingen van al deze beste party speakers.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *