Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Naim Mu-So 2: Beste speaker systeem

 

De Naim Mu-So 2 is door de EISA als het beste speaker systeem getest. Het is het beste alles in 1 muziek systeem.


De EISA bekroonde de Naim Mu-So 2 tot het beste alles in één muzieksysteem van 2019 - 2020. What Hifi riep de Naim Mu-So 2 uit tot beste speaker (met HiFi aspiraties). Kortom, dit is zonder twijfel een geweldig audio apparaat. Maar in welk hokje je deze geweldenaar moet plaatsen is onduidelijk. Het is een uniek audio apparaat dat een productcategorie op zichzelf vormt.


Wij bestempelen de Naim Mu-So 2 toch in de eerste plaats als luidspreker. Een soundbar, een bluetooth speaker, een multiroom WiFi speaker in één. Met de meest brede streaming mogelijkheden die we tot nu toe op audio gebied zijn tegengekomen. Die maken dit audio apparaat tot het beste muzieksysteem van dit moment. CD's e.d. kan je er niet mee afspelen, en ook FM radio ontbreekt, maar met alle internet-streaming mogelijkheden, USB, netwerk-streaming en internetradio heb je dat anno nu ook helemaal niet meer nodig. De Naim Mu-So 2 is de beste audiospeler van dit moment.

Kijk bij de beste Naim Mu-So aanbiedingen voor de beste aanbiedingen van de Naim Mu-So 2 en zijn voorganger, de Mu-So.

Beste speaker systeem: Naim Mu-So 2

De Naim Mu-So 2 is geen goedkoop speaker systeem. Nee, verre van! Maar het is wel een geweldig goed speaker systeem. Zo één waar je eerst voor je gevoel veel te veel geld moet uitgeven, maar als je hem eenmaal gekocht en betaald hebt (en de pijn zodoende geleden is), alleen nog maar heel erg van kan genieten.

Reken op een prijs van ver boven de 1.000 euro voor een speaker systeem als dit. Is je dat echt te gortig? Kijk dan bij de andere beste speakers uit de test voor beter betaalbare luidsprekers. Maar als het even kan, lees dan verder over al het moois dat de Naim Mu-So je te bieden heeft.

Zoals over het rijke krachtige geluid dat de ingebouwde speakers van de Naim Mu-So 2 je bieden, over het prachtige design (dit is toch wel iets anders dan een standaard sound bar voor bij je televisie?) met een prachtige afwerking, en over de vele functies en mogelijkheden, gekoppeld aan een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De audio experts in Salisbury (Naim klinkt Aziatisch, maar deze audio specialisten ontwikkelen en maken al hun moois in Engeland) bieden het beste dat er op audio gebied te vinden is. Perfectionisme in geluid. Met een perfecte geluidskwaliteit gekoppeld aan streamingtechnieken die alles aan kunnen. Op het gebied van internetradio, streamingdiensten als Spotify en Tidal, TV-geluid en je eigen muziekcollectie.

Kijk bij de eerder genoemde Naim Mu-So aanbiedingen voor deze luxe audio speaker systemen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Beste HiFi sets test

Foto: Naim Mu-So


Onderwerp:
Het beste speaker systeem is de Naim Mu-So 2. Dit beste speakersysteem uit de test heeft de EISA Award uit de test van beste speakersystemen gewonnen. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *