Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Naim Mu-So 2: Beste speaker systeem

De Naim Mu-So 2 is zowel door de EISA als What HiFi tot het beste speaker systeem getest. Het is het beste alles in 1 muziek systeem.


De EISA bekroonde de Naim Mu-So 2 enkele jaren terug tot het beste alles in één muzieksysteem. What Hifi riep de Naim Mu-So 2 uit tot beste speaker (met HiFi aspiraties). Kortom, dit is zonder twijfel een geweldig audio apparaat. Maar in welk hokje je deze geweldenaar moet plaatsen is onduidelijk. Het is een uniek audio apparaat dat een productcategorie op zichzelf vormt.


Wij bestempelen de Naim Mu-So 2 toch in de eerste plaats als luidspreker. De Naim Mu So 2 is een soundbar, een bluetooth speaker, een multiroom WiFi speaker in één. Met de meest brede streaming mogelijkheden die we tot nu toe op audio gebied zijn tegengekomen. 

Al deze mogelijkheden maken dit audio apparaat tot het beste muzieksysteem van dit moment. Het is wel een audio systeem voor moderne audio want CD's e.d. kan je er niet mee afspelen, en ook FM radio ontbreekt.

Maar met alle internet-streaming mogelijkheden, USB, netwerk-streaming en internetradio heb je CD's en FM radio vandaag de dag helemaal niet meer nodig. De Naim Mu-So 2 is de beste moderne audiospeler.

Kijk bij de beste Naim Mu-So aanbiedingen voor de beste aanbiedingen van de Naim Mu-So 2.

Beste speaker systeem: Naim Mu-So 2

De Naim Mu-So 2 is geen goedkoop speaker systeem. Nee, verre van! Maar het is wel een geweldig goed speaker systeem. Zo één waar je eerst voor je gevoel veel te veel geld moet uitgeven, maar als je hem eenmaal gekocht en betaald hebt (en de pijn zodoende geleden is), alleen nog maar heel erg van kan genieten.

Reken op een prijs van ver boven de 1.000 euro voor een speaker systeem als dit. Is je dat echt te gortig? Kijk dan bij de andere beste speakers uit de test voor beter betaalbare luidsprekers. Maar als het even kan, lees dan verder over al het moois dat de Naim Mu-So je te bieden heeft.

Zoals over het rijke krachtige geluid dat de ingebouwde speakers van de Naim Mu-So 2 je bieden, over het prachtige design (dit is toch wel iets anders dan een standaard sound bar voor bij je televisie?) met een prachtige afwerking, en over de vele functies en mogelijkheden, gekoppeld aan een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De audio experts in Salisbury (Naim klinkt Aziatisch, maar deze audio specialisten ontwikkelen en maken al hun moois in Engeland) bieden het beste dat er op audio gebied te vinden is. Perfectionisme in geluid. Met een perfecte geluidskwaliteit gekoppeld aan streamingtechnieken die alles aan kunnen. Op het gebied van internetradio, streamingdiensten als Spotify en Tidal, TV-geluid en je eigen muziekcollectie.

Kijk bij de eerder genoemde Naim Mu-So aanbiedingen voor deze luxe audio speaker systemen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Beste HiFi sets test

Foto: Naim Mu-So


Onderwerp:
Het beste speaker systeem is de Naim Mu-So 2. Dit beste speakersysteem uit de test heeft de EISA Award uit de test van beste speakersystemen gewonnen en ook bij de test van What HiFi is deze Naim speaker / audio systeem als beste getest.. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Tjeerd uit Nijmegen4 juni 2024 om 12:34

    Dit is een heel anders soort audio speaker dan andere wifi speakers. De Naim Mu-So kan je stereo set vervangen en ook als alternatief voor de soundbar worden gebruikt. Het geluid dat dit beste speaker systeem geeft is vergelijkbaar met ene goede HiFi set met goede speakers.

    Dit apparaat bewijst dat je geen 2 speakers nodig hebt voor een volwaardig stereo geluid. Muziek en TV geluid klinken prachtig. Met dit beste speaker systeem heb je vee meer mogelijkheden dan met een gewone wifi speaker, soundbar of andere luidspreker.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.