Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deurbellen (draadloos, zonder video)

Redactie     23:00     No comments


Eerder keken we in andere deurbel testen naar beste deurbellen met video en zelfs met wifi en een app. Dit keer beperken we ons echter tot de simpele (en daarmee goedkopere deurbellen zonder video. Dit zijn de beste eenvoudige draadloze deurbellen.


Tip: Schrijf je voor onze mailinglijst in, en je krijgt iedere nieuwe test meteen via de mail toegestuurd


In het overzicht met alle deurbellen vind je al de onderstaande beste deurbellen. Het betreft deurbel sets bestaande uit een beldrukker (de knop waarop je drukt) en afhankelijk van het product één of twee gongs (de ontvanger, het kastje dat het belsignaal geeft).

Het zijn allemaal eenvoudige deurbellen, zonder camera en zonder app. Kijk bij de bovenaan genoemde andere deurbel testen voor dat soort deurbellen.

Beste eenvoudige deurbel: Tecknet WA888

De hoogste waardering is er voor de draadloze Tecknet WA888  die je voor slechts 35 euro met 2 ontvangers koopt. Met zijn 52 melodieën, instelbaar volume en een led-lichtring die oplicht als er aangebeld wordt is dit nauwelijks nog een eenvoudige deurbel te noemen.De belknop werkt op een batterij, de beide ontvangers steek je in een stopcontact. Dat kun je handig vinden of onhandig omdat ze een stopcontact in beslag nemen. Is dat laatste het geval? Dan hebben we hieronder nog wat alternatieven.

Een sterk punt van deze beste eenvoudige deurbel is de led ring die oplicht als iemand aanbelt. Dat maakt de Tecknet WA888 een heel goede deurbel voor ouderen en slechthorenden. En nog een voordeel... installeren mag die naam niet hebben. De belknop bevestig je met dubbelzijdige tape en de ontvangers gaan in een stopcontact. Klaar!Ook een sterk punt van deze beste deurbel zonder camera zijn uiterlijk. De Tecknet WA888 deurbel ziet er mooi uit. Dat is ook wel een vereiste voor een deurbel waarvan je de ontvangers in het zicht plaatst. Je kunt kiezen tussen een zwart model (zie foto's) en een wit model.

Kijk voor de actuele prijs meer informatie in het bovenstaande overzicht met alle deurbellen.


Beste eenvoudige deurbel op batterijen

Bij meest populaire eenvoudige deurbellen maken de ontvangers gebruik van een stopcontact. Dat is niet altijd fijn. Het beperkt je in waar je de gong in huis plaatst en deze ontvanger neemt bovendien een stopcontact in gebruik dat je nergens anders meer voor kunt gebruiken. Daarom hier de beste deurbel op batterijen.

Kijk voor de beste eenvoudige draadloze deurbel bij het aanbod van Byron. Er is een hele serie draadloze Byron deurbel sets die geheel draadloos werken. De prijzen van deze sets beginnen al rond de 15 euro. De hebt dan een draadloze deurbel met 15 melodieën, 5 geluidsniveaus en een officieel draadloos bereik van 125 meter (maar dat is dan wel zonder muren en andere obstakels). 

byron deurbel set

Betaal je ietsje meer dan heb je een Byron deurbel met een verlichte belknop die is voorzien van ruimte om een naamplaatje in te steken. Of een Byron deurbel met een wat mooier (design) uiterlijk.

Met een geheel draadloze deurbel neem je de gong (de bel) makkelijk mee door het huis. Je koopt een Byron deurbel met één of meerdere ontvangers, maar je kunt ook achteraf nog een ontvanger bijkopen. Dat geldt ook voor de belknop, Als je bijvoorbeeld ook bij je achterdeur een belknop wilt hangen kan deze gekoppeld worden aan het bestaande belsysteem.

Kijk voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Byron deurbellen.

Grundig draadloze deurbel LED

Een wat mooier vormgegeven alternatief voor de bovenstaande Byton deurbel is de Grundig draadloze deurbel. Dit is een beste deurbel tegen een lage prijs, die op batterijen werkt en een LED lichtsignaal geeft als er aangebeld wordt. Je kunt kiezen tussen alleen een geluidsignaal, alleen een lichtsignaal of een combinatie van beiden.


Bij deze beste deurbel kun je via een eenvoudig te bedienen knop kiezen uit 36 melodieën, en ook het volume is makkelijk via een knop aan te passen. De deurbel is voorzien van een vakje waarin je waterdicht je naam of huisnummer kunt aanbrengen.


In het bovenstaande overzicht met alle deurbellen vind je nog veel meer goede deurbellen. Daaronder vind je niet alleen de hier getoonde deurbellen en vergelijkbare deurbellen maar ook de meer uitgebreidere deurbellen met app en video. 


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste eenvoudige en goedkope deurbellen uit de deurbel test. Dit zijn simpele maar effectieve goedkope deurbellen, geen camera's of apps, wel goede goede instelmogelijkheden en een goede prijs. Alle goede deurbellen vind je in het overzicht met alle deurbellen bovenaan.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.