Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtssauna / beste gezichtsstomer

Redactie     14:27     No comments


Een gezichtssauna is een eenvoudig wellness apparaat voor thuis dat niet zo heel bekend is. Dat is onterecht, want het gebruik van een gezichtssauna heeft vele voordelen. Een goede gezichtssauna (gezichtsstomer) reinigt de poriën van de huid (ideaal tegen acne!), het stimuleert de bloedsomloop in het gezicht, het heeft een ontspannend effect en helpt ook de klachten van verkoudheid en hooikoorts te verlichten. Hier de beste gezichtssauna apparaten.


Waarom een gezichtssauna gebruiken?

Maar eerst de redenen waarom je een gezichtssauna zou willen gebruiken:

Het reinigen van de huid
De warmte van de gezichtssauna opent en reinigt de poriën van de huid. Door de geopende poriën kun je verontreinigingen beter verwijderen en dringen verzorgende producten beter en dieper in de huid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vochtinbrengende crème, een middel tegen jeugdpuistjes of een gezichtsmasker. Ook laat de gezichtssauna het bloed in de huid sneller stromen waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Aromatherapie
Aromatherapie is ook mogelijk via gezichtssauna. Daarvoor wordt bij veel goede gezichtssauna's een extra opzetstuk meegeleverd waarmee je oliën of kruiden kunt inhaleren. Deze aromatherapie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Munt helpt tegen een verstopte neus, eucalyptus geeft energie en kamille en lavendel ontspannen juist.

Een gezichtssauna wordt ook wel gezichtsstomer genoemd.

De beste gezichtssauna's / beste gezichtsstomers

Maar wat is de beste gezichtssauna? Hier kijken we naar de beste gezichtssauna apparaten. Deze beste gezichtssauna's en andere goede sauna's voor het gezicht vind je in het overzicht alle gezichtssauna's. Kijk daar voor alle actuele prijzen en meer informatie.

Lenv gezichtssauna / inhalator

De hoogste score haalt de gecombineerde gezichtsstomer / inhalator van Lenv. Je kunt deze gezichtssauna gebruiken met en zonder inhalator-inzetstuk. Zonder deze inhalator kun je je gezicht optimaal laten reinigen met stoom. Met inhalator concentreert het stoom zich op één plek zodat je deze makkelijk kunt inademen.Zo kun je deze beste gezichtssauna heel goed gebruiken voor zowel aromatherapie als voor gezichtsreiniging. Met een prijs ruim onder de 20 euro is dit ook nog eens een goedkope gezichtssauna. Kijk voor de actuele lage winkelprijs en alle informatie in het bovenstaande overzicht met alle gezichtssauna's.

Plastimea Measteam

Een vergelijkbare gezichtssauna wordt gemaakt door Plastimea.  Deze Measteam is wat minder goedkoop, maar wel degelijk uitgevoerd. Een gezichtssauna van hoge kwaliteit die je op de foto helemaal bovenaan in werking ziet.


De Plastimea Measteam is perfect te gebruiken als zowel gezichtsreiniger als voor aromatherapie dankzij de inhalator. Het water is binnen 3 minuten op temperatuur, en een minuutje stomen per keer is voldoende voor een zeer goede reiniging van de gezichtshuid. Zwarte puntjes en andere vervuiling veeg je na het stomen met een schone doek zo weg.

Ook deze goede gezichtssauna / inhalator vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede gezichtssauna's

LifeGoods gezichtssauna met ionen technologie

De beste gezichtssauna met ionen technologie is van LifeGoods. De ionen functie produceert negatief geladen deeltjes die 20 keer kleiner zijn dan de huidcellen. Hierdoor wordt de stoom veel sneller door de huid opgenomen. Ook reinigt deze gezichtssauna de huid met UV licht.Deze gezichtssauna is snel op temperatuur en werkt effectief. Er worden diverse hulpmiddelen meegeleverd voor het optimaal reinigen van de huid.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle gezichtssauna's voor deze en andere goede gezichtsstomers.

Zie ook
Onderwerpen:
Beste gezichtssauna, aromatherapie, beste gezichtsstomer, beste gezichtsreiniger met stoom.


, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.