Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste gezichtssauna / beste gezichtsstomer

Een goede gezichtssauna / gezichtsstomer helpt tegen vele klachten, reinigt en ontspant. Een aanrader! Hier de 3 beste gezichtssauna's uit de test en andere goede gezichtsstomers.

Beste gezicht sauna / gezicht stomer test

Een gezichtssauna is een eenvoudig wellness apparaat voor thuis dat niet zo heel bekend is. Dat is onterecht, want het gebruik van een gezichtssauna heeft vele voordelen. 

Een goede gezichtssauna (gezichtsstomer) reinigt de poriën van de huid (ideaal tegen acne!), het stimuleert de bloedsomloop in het gezicht, het heeft een ontspannend effect en helpt ook de klachten van verkoudheid en hooikoorts te verlichten. Hier de beste gezichtssauna / beste gezichtsstomer apparaten.


Waarom een gezichtssauna gebruiken?

Maar eerst de redenen waarom je een gezichtssauna zou willen gebruiken:

Het reinigen van de huid
De warmte van de gezichtssauna opent en reinigt de poriën van de huid. Door de geopende poriën kun je verontreinigingen beter verwijderen en dringen verzorgende producten beter en dieper in de huid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vochtinbrengende crème, een middel tegen jeugdpuistjes of een gezichtsmasker. Ook laat de gezichtssauna het bloed in de huid sneller stromen waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Aromatherapie
Aromatherapie is ook mogelijk via gezichtssauna. Daarvoor wordt bij veel goede gezichtssauna's een extra opzetstuk meegeleverd waarmee je oliën of kruiden kunt inhaleren. Deze aromatherapie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Munt helpt tegen een verstopte neus, eucalyptus geeft energie en kamille en lavendel ontspannen juist.

Een gezichtssauna wordt ook wel gezichtsstomer genoemd.

De beste gezichtssauna's / beste gezichtsstomers

Maar wat is de beste gezichtssauna? Hier kijken we naar de beste gezichtssauna apparaten. Deze beste gezichtssauna's en andere goede sauna's voor het gezicht vind je in het overzicht alle gezichtssauna's. Kijk daar voor alle actuele prijzen en meer informatie.

Plastimea Measteam

De beste gezichtssauna / gezichtsstomer wordt gemaakt door Plastimea.  Deze Plastimea Measteam is een bijzonder goede gezichtsstomer die heel betaalbaar is. 

De Measteam is een gezichtssauna van hoge kwaliteit die je ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina in werking ziet.

Gezichtssauna Measteam


De Plastimea Measteam is perfect te gebruiken als zowel gezichtsreiniger als voor aromatherapie en bij verkoudheid dankzij de inhalator. 

Het water is binnen 3 minuten op temperatuur, en een minuutje stomen per keer is voldoende voor een zeer goede reiniging van de gezichtshuid. Zwarte puntjes en andere vervuiling veeg je na het stomen met een schone doek zo weg.

Deze beste gezichtssauna / beste inhalator vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede gezichtssauna's.

LifeGoods gezichtssauna met ionen technologie

De beste gezichtssauna met ionen technologie is de LifeGoods gezichtssauna. De ionen functie produceert bij deze gezichtsstomer met ionen negatief geladen deeltjes die 20 keer kleiner zijn dan de huidcellen. Hierdoor wordt de stoom veel sneller door de huid opgenomen. 

Ook reinigt deze LifeGoods gezichtssauna de huid met UV licht.


Gezichtssauna LifeGoods


Deze gezichtssauna is snel op temperatuur en werkt effectief. Er worden diverse hulpmiddelen meegeleverd voor het optimaal reinigen van de huid.

Kijk bij de bovenstaande productlink voor meer informatie en de laagste actuele prijs. In het overzicht met andere goede gezichtssauna's vind je nog meet goede gezicht stomers met ionen technologie.
 

Lenv gezichtssauna / inhalator

Ook een hoge score haalt de gecombineerde gezichtsstomer / inhalator van Lenv. Deze gezichtssauna is te vergelijken met de Plastimea gezicht sauna bovenaan. Je kunt deze gezichtssauna gebruiken met en zonder inhalator-inzetstuk. 

Zonder deze inhalator kun je met deze gezichtssauna je gezicht optimaal laten reinigen met stoom. Met inhalator concentreert het stoom zich op één plek zodat je deze makkelijk kunt inademen.


Gezichtssauna / gezichtsstomer


Zo kun je deze beste gezichtssauna heel goed gebruiken voor zowel aromatherapie of bij verkoudheid als voor gezichtsreiniging. 

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en alle informatie in het bovenstaande overzicht met alle gezichtssauna's voor deze goede gezichtssauna / goede gezichtsstomers en andere goede gezichtssauna's.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle gezichtssauna's voor deze en andere goede gezichtsstomers.

Zie ook


Samenvatting:
Een gezichtsstomer of gezichtssauna is een goed middel tegen huidproblemen als acne, meeeters, zwarte puntjes en puistjes. Ook zorgt een gezicht stomer voor een stralende gezonde huid en kun je een gezichtsstomer / gezichtssauna met inhalator voor aromatherapie gebruiken. Hier boven de beste gezichtssauna en andere goede gezichtssauna's voor aromatherapie en het reinigen van je gezicht met stoom.Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het gebruik van een gezichtsstomer ziet er wat raar uit maar zo n stoomapparaat voor het gezicht werkt echt. Ik heb hem gekocht omdat ik vaak verontreinigingen in mijn gezichtshuid had die pukkeltjes ven puistjes konden veroorzaken. Sinds ik regelmatig mijn gezicht even met de gezichtssauna reinig heb ik daar geen last van.

    Maar de gezichtsstomer werkt ook heel goed bij verkoudheid. Zowel mijn vriend als ik gebruiken hem als we verkoudheidsklachten hebben en met stomen komt dan alles los en dat geeft veel verlichting. Zo werkt de stomer voor heel verschillende toepassingen heel erg goed. Ik gebruik een Carmen gezichtsstomer.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.