Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsverzorging uit de test

Wij hebben over onderstaande gezichtsverzorgingsproducten testen verzameld. Het gaat om een tests van een breed scala aan gezichtsverzorgingsproducten zoals dagcrèmes en nachtcrèmes, maar ook aftershaves en om elektrische gezichtsverzorgingsproducten zoals een gezichtsborstel, gezichtsstomer, gezichtssauna of gezichtsbruiner.

Beste gezichtscrème

Met een gezichtscrème bescherm je je gezichtshuid tegen slechte invloeden van binnenuit en buitenaf. Hydratatie is een belangrijke taak van een gezichtscrème, en daarnaast zijn er ook gezichtscrèmes speciaal voor een oude huid, tegen een vette huid, tegen een gevoelige huid, tegen een droge huid, enzovoort. Er zijn gezichtscrèmes voor overdag (dagcrèmes) en voor 's nachts (nachtcrèmes). Bij nachtcrèmes is het minder erg als ze zichtbaar zijn als je ze op hebt.

Hieronder vind je de beste dagcrème, de beste nachtcrème en andere beste gezichtscrème uit de test.

Beste aftershave

Aftershave is een gezichtscreme of gezichtslotion voor na het scheren. After shave kalmeert en reinigt de gezichtshuid na het scheren. Daarnaast geeft een goede aftershave een heerlijke aangename geur die lang te ruiken blijft. Kijk hieronder voor de beste aftershave uit de test.

Beste gezichtsstomer / beste gezichtssauna

Met een gezichtsstomer of gezichtssauna kun je je huid met stoom reinigen. Dit bevordert de bloedstroom waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Bovendien worden de porieen geopend en gereinigd.  Dit is ook ideaal tegen acne en jeugspuistjes. Zo krijg je een mooie gezonde en schone gezichtshuid.

Beste gezichtsborstel

Met een elektrische gezichtsborstel kun je je gezicht heel goed reinigen. Bovendien geeft een elektrische gezichtsreinigingsborstel je een aangename gezichtsmassage. Deze maakt niet alleen schoon, maar ontspant ook. Kijk hieronder voor de beste elektrische gezichtsborstel uit de test.

Beste gezichtsbruiner

Ook het bruinen van het gezicht rekenen we tot de gezichtsverzorging. Met een elektrische gezichtsbruiner kun je gezicht, en vaak ook je schouders, snel en makkelijk bruinen. Op een aangename manier. Hier vind je de beste gezichtsbruiners uit de test.


Binnenkort zal dit overzicht worden uitgebreid met meer testen van producten rond gezichtsverzorging, zowel elektrische als crèmes, lotions e.d.

Zie ook: De beste verzorgingsproducten uit de test 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.