Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsverzorging uit de test

Wij hebben over onderstaande gezichtsverzorgingsproducten testen verzameld. Het gaat om een tests van een breed scala aan gezichtsverzorgingsproducten zoals dagcrèmes en nachtcrèmes, maar ook een test van aftershave en om testen van elektrische gezichtsverzorgingsproducten zoals een gezichtsborstel test, een gezichtsstomer test, een gezichtssauna test of gezichtsbruiner test.


Kortom, voor een test voor gezichtsverzorgingsproducten ben je hier op het juiste adres!

Beste gezichtscrème

We testen bijvoorbeeld de beste gezichtscreme. Met een gezichtscrème bescherm je je gezichtshuid tegen slechte invloeden van binnenuit en buitenaf. Hydratatie is een belangrijke taak van een gezichtscrème, en daarnaast zijn er ook gezichtscrèmes speciaal voor een oude huid, tegen een vette huid, tegen een gevoelige huid, tegen een droge huid, enzovoort. 

Er zijn gezichtscrèmes voor overdag (dagcrèmes) en voor 's nachts (nachtcrèmes). Bij nachtcrèmes is het minder erg als ze zichtbaar zijn als je ze op hebt. Een goede dagcreme is minder zichtbaar, maar de beste dagcreme doet onzichtbaar wel goed zijn werk.

Hieronder vind je de beste dagcrème, de beste nachtcrème en andere beste gezichtscrème uit de test.

Beste aftershave

Aftershave is een gezichtscreme of gezichtslotion voor na het scheren. Een goede after shave kalmeert en reinigt de gezichtshuid na het scheren. Daarnaast geeft een goede aftershave een heerlijke aangename geur die lang te ruiken blijft. Dat geldt lang niet voor alle after shaves, want er ik veel verschil in kwaliteit. Kijk hieronder voor de beste aftershave uit de test.

Beste gezichtsstomer / beste gezichtssauna

Met een gezichtsstomer of gezichtssauna kun je je huid met stoom reinigen. Je huid schoonmaken met stoom bevordert de bloedstroom in het gezicht waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Bovendien worden de poriën met een gezichtssauna / gezichtsstomer geopend en gereinigd.  Dit is ook ideaal tegen acne en jeugdpuistjes. Zo krijg je een mooie gezonde en schone gezichtshuid door te stomen. Kijk hieronder voor de beste gezicht sauna's en gezicht stomers uit de test/

Beste gezichtsborstel

Ook met een elektrische gezichtsborstel kun je je gezicht heel goed reinigen. Bovendien geeft een elektrische gezichtsreinigingsborstel je een aangename gezichtsmassage. Niet verkeerd! Een goede gezichtsborstel maakt niet alleen schoon, maar ontspant ook. Kijk hieronder voor de beste elektrische gezichtsborstel uit de test.

Beste gezichtsbruiner

Ook het bruinen van het gezicht rekenen we tot de gezichtsverzorging. Met een elektrische gezichtsbruiner kun je gezicht, en vaak ook je schouders, snel en makkelijk bruinen. Op een aangename manier. Hier vind je de beste gezichtsbruiners uit de test.

Beste gezichtsverzorging test


Binnenkort zal dit overzicht worden uitgebreid met meer testen van producten rond gezichtsverzorging, zowel elektrische als crèmes, lotions e.d. Nog even wachten dus op meer moois (en meer beste uit de test).

Zie ook: De beste verzorgingsproducten uit de test 


Onderwerp:
Op deze pagina vind je alle beste gezichtsverzorging uit de testen. Het gaat daarbij onder andere om de beste gezichtscreme uit de test, de beste aftershave uit de test, maar bijvoorbeeld ook om de beste gezichtsbruiner, de beste gezichtsborstel en de beste gezichtsstomer / gezichtssauna. Kortom om alles voor de verzorging van het gezicht.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.