Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste aftersun test (beste after sun)

Keer op keer komt Biodermal After Sun als beste aftersun uit de test. Hier informatie over deze beste aftersun melk uit menig test.

beste aftersun test

Wat is de beste aftersun? Zowel bij een consumentenorganisatie test als bij een test van het tijdschrift Elle werden de belangrijkste aftersuns uitgetest en uit beide tests kwam Biodermal Aftersun Bruinverlengende Melk als beste after sun uit de test. Ook volgens reviews van Bol.com is dit de beste aftersun met een waardering van 4,7 uit 5 sterren. Daarom hier aandacht voor deze beste aftersun melk van Biodermal.


De beste after sun goedkoop online kopen

Online is deze beste aftersun crème ook nog eens heel voordelig, met een hoge te korting, te koop. Kijk bij de aftersun aanbiedingen voor deze beste after sun van Biodermal tegen de laagste prijs.

Beste aftersun: Biodermal After Sun Bruinverlengende Melk

Bruinverlengend, vrij van allergenen, verzorgend, hydraterend, vervellen voorkomend,... de lijst goede eigenschappen van deze beste aftersun is zeer lang. Niet voor niets is dit de beste aftersun uit de test van Elle en de beste after sun volgens de gebruikers van de melk voor na het zonnen.

Biodermal beste aftersun test


Aftersun kun je zien als een verkoelend bad nadat de huid langere tijd aan de zon is blootgesteld. Een goede after sun verkoelt en kalmeert de huid zodat deze niet branderig en onaangenaam gaat aanvoelen. Daarnaast zorgt een goede aftersun er voor dat de huis wordt gehydrateerd en de aftersun gaat vervellen tegen.

Hydratering van de huid gaat uitdroging tegen. Het zorgt er voor dat de huid elastisch blijft wat veroudering van de huid en daarmee rimpels tegen gaat. Bovendien zit er in de Biodermal after sun Tocopheryl Acetate, oftewel het antioxidant vitamine E dat tevens huidveroudering tegen gaat.

De beste aftersun uit de test heeft tevens een bruinverlengend effect. Dat komt omdat de after sun de natuurlijke aanmaak van melanine in je huid versnelt. Melanine geeft je huid de bruine tint.

Hoewel Biodermal After Sun Bruinverlengende Melk wat dikker aanvoelt dan veel andere aftersuns smeert deze beste aftersun wel goed uit. Na het smeren voelt je huid fris en koel aan. De geur is neutraal en daarmee een allemansvriend. Maar het belangrijkste is wel dat deze beste aftersun doet wat het beloofd. Het geeft een urenlang aangenaam gevoel, voorkomt vervellen en hoewel dat moeilijk aan te tonen is lijkt je huid ook langer bruin te blijven.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste after sun tegen de laagste prijs.

Zie ook: 

Onderwerp:
Keer op keer komt Biodermal After Sun als beste aftersun uit de test. Onder andere Elle testte Biodermal After Sun Bruinverlengende Melk als beste aftersun.

Een reactie posten

0 Reacties