Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Goede mobiele airco voor de slaapkamer

Redactie     10:23     No comments


De ruimte in huis waar je het meest kunt smachten naar verkoeling is de slaapkamer. Want het is bijzonder vervelend als je 's nachts de slaap niet kunt vatten omdat je ligt te woelen van de warmte. Een ventilator kan uitkomst brengen, maar een ventilator brengt als het echt warm is te weinig koelte en kan bovendien nogal wat herrie. Een goede airco voor de slaapkamer is dan een oplossing. Maar wat is een goede slaapkamer airco? Hier kijken we naar de  beste airco's voor de slaapkamer.


Een goede airco voor de slaapkamer moet goed koelen, maar mag ook maar weinig geluid maken. Niemand wil immers een loeiende airco naast zijn bed hebben staan. Daarom kijken we hier naar airco's met een lage geluidsopbrengst (minder dan 60 dB).

Bij de aanbiedingen stille airco's vind je alle airconditioners die onder deze grens blijven. In dit overzicht kun je ook alleen de airco's onder de 50 dB selecteren. Dit zijn de zeer stille airco's.

Comfee mobiele airconditioner

Een goede, stille en ook heel betaalbare airco is de Comfee mobiele airconditioner. Dit is een mobiele airco wat een groot voordeel is omdat je deze niet alleen in de slaapkamer kan gebruiken, Overdag kun je hem naar je woonkamer of werkkamer rijden of tillen om daar te profiteren van de heerlijke koeling van deze verplaatsbare airco.


Zoals iedere airco moet de Comfee wel zijn hitte kwijt via een afvoerslang. Deze moet je in de te koelen ruimte dus wel uit een raam kunnen hangen. Is dat een probleem? Kies dan voor een aircooler in plaats van voor een airco.

Maar geen enkele aircooler koelt de slaapkamer (of andere ruimte) zo goed als de Comfee airconditioner. Deze airco kan heel warme ruimtes tot 35 vierkante meter goed koelen. Is de kamer slecht geïsoleerd, dan wordt dat teruggebracht tot 30 vierkante meter. Voor een slaapkamer is dat ruim voldoende.

Je stelt op de airco de gewenste temperatuur in, en de thermostaat van de airconditioner zorgt voor een constante temperatuur. Dankzij de ontvochtigingsfunctie wordt ook het te veel aan water in de lucht afgevoerd wat zorgt voor een aangename en gezonde luchtvochtigheid in de ruimte. Met een afstandsbediening kun je de Comfee airco vanuit bed of vanaf de bank bedienen.

Bovendien is de Comfee mobiele airco een heel voordelige airco wat deze mobiele airconditioner zeer geschikt maakt voor gebruik in huis. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van stille airco's voor de actuele lage winkelprijs.

De Longhi PACN90

Voor een airco van een A-merk als De Longhi betaal je wel wat meer, maar de De Longhi PACN90 is een mobiele airco waaraan je veel plezier kunt beleven. De geluidsproductie is met 44 dB namelijk extreem laag voor een airco. Dit is een de beste airco als je een stille airco voor de slaapkamer zoekt.De De Longhi is een compacte verplaatsbare airco (45 bij 40 cm groot bij een hoogte van 75 cm, en voorzien van wieltjes). Je kunt er mee koelen, ontvochtigen en ventileren (3 ventilatie standen). Deze stille airco is geschikt voor ruimtes tot 33 vierkante meter (bij slecht geïsoleerde ruimtes 20 vierkante meter).

Ook deze stille airco van De Longhi vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van stille airco's.

Klarstein mobiele airco

Tot slot nog een extra goedkope airco (onder de 300 euro). Deze mobiele airco koelt wel iets minder grote ruimte (max 25 vierkante meter of 16 vierkante meter slecht geïsoleerd), maar voor een slaapkamer is dat normaal gesproken ruim voldoende. Ook is de geluidsproductie met 56 dB iets hoger dan bij bovenstaande mobiele airco's. Maar voor een slaapkamer is dat nog steeds acceptabel.


In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van stille airco's vind je naast deze goede mobiele airco's nog meer goede airco's die stil genoeg zijn om in de slaapkamer te gebruiken. Natuurlijk kun je de mobiele airco's uit deze lijst ook in andere kamers in huis gebruiken. Je vindt er tevens stille vaste airco's.

Zie ook: Onderwerpen:
Test airco slaapkamer, kinderkamer, beste stille airco's, goede airco slaapkamer, mobiele airco slaapkamer test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.